Παρατήρηση φαλαινών γύρω από το Λος Άντζελες

Πώς να παρακολουθήσετε φάλαινες στο Long Beach, το Σαν Πέδρο και το Λος Άντζελες

Κοιτάζοντας τον χάρτη σε αυτή τη σελίδα και σκέπτοντας σαν ένα ζώο που έχει πολύ μακρινό κολύμπι μπροστά του, μπορείτε να μαντέψετε πού θα είναι πιο κοντά στην ακτή - και θα είχατε δίκιο. Οι περιηγήσεις παρακολούθησης φαλαινών στην περιοχή του Λος Άντζελες ξεκινούν από το Long Beach, το Σαν Πέδρο και άλλες παράκτιες τοποθεσίες.

Η παρακολούθηση φαλαινών στην κομητεία του Orange County είναι ως επί το πλείστον από το Dana Point και το Newport Beach και όλα συνοψίζονται στον οδηγό παρακολούθησης φαλαινών της κομητείας Orange County .

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα ζώα που μπορείτε να δείτε, ελέγξτε τον οδηγό για τις φάλαινες και τα δελφίνια της ακτής της Καλιφόρνιας .

Καλύτερος χρόνος για την παρακολούθηση των φαλαινών στην περιοχή του Λος Άντζελες

Η εποχή παρακολούθησης φαλαινών στην περιοχή του LA επικεντρώνεται στην εποχιακή μετανάστευση γκρίζων φαλαινών το χειμώνα και στις γαλάζιες φάλαινες το καλοκαίρι.

Κρουαζιέρες φαλαινοθηρίας στο Long Beach

Ένα μειονέκτημα του ταξιδιού σας από το Long Beach είναι το μακρύ, αργό ταξίδι που πρέπει να κάνετε μέσα από το λιμάνι πριν φτάσετε στο ανοικτό νερό.

Το Ενυδρείο του Ειρηνικού διαχειρίζεται εποχιακά ρολόγια φαλαινών φαλαινών και κρουαζιέρες μπλε φάλαινας. Λειτουργούν από το λιμάνι Breeze, των οποίων τα σκάφη είναι έθιμο για την παρακολούθηση των φαλαινών και υπάρχει ένας θαλάσσιος βιολόγος στο πλοίο για να εξηγήσει τα πράγματα.

Κρουαζιέρες φαλαινοθηρίας στο Σαν Πέδρο

Το San Pedro είναι το λιμάνι του Λος Άντζελες, που βρίσκεται κοντά στην κορυφή της χερσονήσου Palos Verdes. Αρκετές εταιρείες προσφέρουν ταξίδια ωκεανού, αλλά όλοι πρέπει να κάνουν ένα μακρύ, αργό ταξίδι από το λιμάνι σε ανοιχτό νερό, πριν αρχίσει η παρακολούθηση φαλαινών.

Παρακολουθήστε κρουαζιέρες φάλαινας σε άλλα μέρη της περιοχής του Λος Άντζελες

Οι κρουαζιέρες ρολογιών φαλαινών αναχωρούν επίσης από το Redondo Beach και τη Marina Del Rey.

Δεν είναι κρουαζιέρα, αλλά ακούγεται σαν διασκέδαση. Η Newport Landing συνεργάζεται με την Riter Aviation για την παρακολούθηση φαλαινών από τον αέρα, αναχωρώντας από τα αεροδρόμια Santa Monica ή Torrance. Δείτε τις λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα τους.

Παρατήρηση φαλαινών από την ακτή γύρω από το Λος Άντζελες

Τα καλύτερα μέρη για την παρακολούθηση φαλαινών από τη γη στην περιοχή του Λος Άντζελες είναι τα μέρη όπου οι φάλαινες έρχονται πιο κοντά. οι περισσότερες φάλαινες που θα συναντήσετε πιθανότατα θα είναι ανάμεσα στο φάρο Point Fermin στα νότια και στο φάρο Point Vicente - που χτίστηκε το 1926 - στη χερσόνησο Palos Verdes στα βόρεια. Εδώ

Πώς να απολαύσετε την παρακολούθηση των φαλαινών στο Long Beach, το San Pedro και το LA

Όπου κι αν παρακολουθείτε τις φάλαινες, μερικά πράγματα είναι τα ίδια. Λάβετε συμβουλές για την επιλογή της καλύτερης κρουαζιέρας και τρόπους για να απολαύσετε την πιο ευχάριστη εμπειρία στον Οδηγό παρακολούθησης φαλαινών της Καλιφόρνιας .

Περισσότερα πράγματα σχετικά με τα φάλαινα στην περιοχή του Λος Άντζελες

Τον Μάρτιο, ο Rancho Palos Verdes γιορτάζει μια Φάλαινα μιας ημέρας

Δημιουργήθηκε από τον ναυτικό καλλιτέχνη Wyland, το Whaling Wall # 31 βρίσκεται στο North Harbor Drive στην Redondo Beach

Ένας σκελετός φάλαινας με μήκος 63 ποδιών, όλα τα 221 οστά του κρέμονται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του χώρου εισόδου του Λος Άντζελες, αλλά μην ανησυχείτε ότι ένα ζώο γνώρισε μια πρόωρη τύχη μόνο για την έκθεση. Πέθανε το 1926 στα χέρια των φαλαινοθηκών του νομού Humboldt και έχει κρεμαστεί από το 1944 στο μουσείο.

Μια ρεπλίκα με κυανό φάλαινα σε μέγεθος ζωτικότητας κρέμεται στην κάτω γκαλερί του Ενυδρείου του Ειρηνικού .