Παρακολούθηση φαλαινών από το Dana Point και το Orange County

Πώς να παρακολουθήσετε φάλαινες από Dana Point και Newport Beach

Δεν υπάρχει πλέον θεαματικό μέρος για να παρακολουθήσετε φάλαινες στην Καλιφόρνια από ό, τι η Dana Point. Μπορείτε να παρακολουθήσετε φάλαινες σχεδόν οπουδήποτε κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνιας, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και ίσως να αναρωτιέστε τι κάνει τη Dana Point πιο ξεχωριστή από άλλες τοποθεσίες. Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα που πρέπει να ρωτήσετε.

Εδώ γιατί:

Η νότια Καλιφόρνια έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση γαλάζιων φαλαινών στον κόσμο. Μπορείτε να τα δείτε εποχιακά κατά μήκος της ακτής της Orange County, μαζί με τις μετανάστες γκρίζες φάλαινες.

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, μπορεί να δείτε επίσης μια φάλαινα, ένα χερσόβουλο, μια φάλαινα minke ή μια κορνίζα του orcas.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, παραβιάσεις γκρίζων φαλαινών - αυτό είναι το εντυπωσιακό άλμα-από-το νερό και να κάνει μια μεγάλη κίνηση βουτιά - πιο συχνά κοντά Dana Point και Laguna Beach από ό, τι σε άλλα μέρη της ακτής. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για να κάνετε το ταξίδι στο Dana Point αν μπορείτε.

Αλλά εδώ είναι το πραγματικά μεγάλο πράγμα: Dana Point είναι διάσημο για την παρακολούθηση των δελφινιών από τις χιλιάδες. Στην πραγματικότητα, η περιοχή έχει περισσότερα δελφίνια ανά τετραγωνικό μίλι από οπουδήποτε αλλού. Αυτά (και αυτές οι εκπληκτικές φάλαινες) αποτελούν το αντικείμενο βίντεο που σβήνουν τα γνάθια όπως αυτό από την παρακολούθηση φαλαινών του Captain Dave.

Καλύτερος χρόνος για την παρακολούθηση των φαλαινών στην Orange County

Η γαλάζια φάλαινα είναι από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο Οι γκρίζες φάλαινες εμφανίζονται από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο.

Τα μεγάλα λοβούς δελφινιών που παρατηρούνται συχνά στο Dana Point είναι γύρω από όλο το χρόνο. Έτσι είναι και τα λιοντάρια της θάλασσας, καθιστώντας μεγάλη πιθανότητα να δει κανείς ένα θαλάσσιο ζώο δεν έχει σημασία όταν πηγαίνετε.

Το ετήσιο φεστιβάλ φτερωτών Dana Point πραγματοποιείται τον Μάρτιο, με τόση επιτυχία που εκτείνεται σε δύο σαββατοκύριακα.

Παρακολουθήστε κρουαζιέρες φάλαινας από τη Dana Point

Το Dana Point είναι το καλύτερο σημείο για την παρακολούθηση φαλαινών στο OC. Είναι εύκολο να γνωρίζουμε ότι από τις ενθουσιώδεις κριτικές από τους ανθρώπους που έβλεπαν τις φάλαινες από εκεί.

Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στην ακτογραμμή της Dana Point, μήκους δύο μιλίων, ανατολικά-δυτικά. Συλλέγει τις φάλαινες και τα δελφίνια πιο κοντά στην ακτή. Αλλά όποιος και αν είναι ο λόγος, το Dana Point είναι το μέρος για να πάτε για μια διασκέδαση που παρακολουθεί την εμπειρία φαλαινών.

Ο καπετάνιος Dave's είναι ένας εξαιρετικά εκτιμημένος φορέας ρολογιών φαλαινών στο Dana Point. Έχουν τα καλύτερα εξοπλισμένα σκάφη (και τα καλύτερα σχόλια πελατών) σε όλη την Καλιφόρνια. Το καταμαράν τους είναι εξοπλισμένο με υποβρύχια υδρόφωνα ώστε να ακούτε τις κλήσεις των ζώων.

Ο καπετάνιος Dave έχει επίσης υποβρύχια κοιτάσματα που βλέπουν τα μάτια σας με αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα, χωρίς να βρέχονται. Η εμπειρία είναι τόσο καλή που ώθησε την τοπική θυγατρική της τηλεόρασης CBS να αναφωνήσει: "... αυτή η περιοδεία προσφέρει την καλύτερη παρακολούθηση φαλαινών στον κόσμο!"

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τις φάλαινες σας με το Dana Wharf Fishing and Whale Watching, μια τοπική εταιρεία με δεκαετίες εμπειρίας.

Παρακολουθήστε κρουαζιέρες φάλαινας από το Newport Beach

Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε σε ένα ρολόι φαλαινών από το Newport Beach αν αυτό είναι πιο βολικό. Οι εκδρομές παρακολούθησης φαλαινών στο Newport Beach περιλαμβάνουν τις κρουαζιέρες Davey's Locker και Ocean Explorer.

Το Newport Landing προσφέρει κρουαζιέρες παρακολούθησης φαλαινών από τη ζώνη διασκέδασης Balboa. Δείτε τις λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Newport Landing.

Παρακολούθηση φαλαινών από την ακτή γύρω από τη Dana Point και την Orange County

Το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσετε φάλαινες από γη κοντά στο Dana Point είναι από το μονοπάτι κατά μήκος των ακρογιαλιών κοντά στη μαρίνα, αλλά δεν είναι το μόνο μέρος που μπορείτε να δοκιμάσετε. Για περισσότερες ιδέες, ελέγξτε αυτή τη λίστα με τα καλύτερα πάρκα παρακολούθησης φαλαινών στο Orange County.

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παρακολούθηση των φαλαινών στην Orange County

Όπου κι αν παρακολουθείτε τις φάλαινες, μερικά πράγματα είναι τα ίδια. Λάβετε συμβουλές για την επιλογή της καλύτερης κρουαζιέρας και τρόπους για να απολαύσετε την πιο ευχάριστη εμπειρία στον οδηγό παρακολούθησης φαλαινών της Καλιφόρνια .

Τα ταξίδια παρακολούθησης φαλαινών είναι κάπως ακριβά. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πάτε για τη χαμηλότερη τιμή, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα λάθος. Αν ψάχνετε για αυτό το ταξίδι μιας ζωής, το ρολόι φαλαινών σας μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάτε για ψώνια.

Αν ψάχνετε για μια έκπτωση βλέποντας τη φάλαινα, μπορείτε να βρείτε ένα χρησιμοποιώντας υπηρεσίες online όπως Groupon.

Αλλά προσέξτε. Πολλές online αξιολογήσεις φαλαινών που περιλαμβάνουν παραπόνους μιλούν για κρυφά κόστη και κακή ποιότητα. Στην πραγματικότητα, όσο φτωχότερη είναι η ποιότητα του ταξιδιού, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε μια έκπτωση.