Οδηγός για τους ομοφυλόφιλους οδηγούς του Baton Rouge

Φιλική νυχτερινή ζωή και εστιατόρια στο Baton Rouge, Λουιζιάνα

Η πρωτεύουσα της Λουιζιάνα, το Baton Rouge (πληθυσμός 230.000 κατοίκων) απέχει μόλις μισή ώρα και μισή από τη Νέα Ορλεάνη, η οποία έχει μια πολύ πιο ουσιαστική γκέι νυχτερινή ζωή . Όμως, ως πολυάσχολος προορισμός για επαγγελματικά ταξίδια και την κυβέρνηση και στο σπίτι του Λουσιανού Κρατικού Πανεπιστημίου (LSU), το Baton Rouge έχει μια εντυπωσιακή ποικιλία από μπαρ και κλαμπ από μόνο του, με μια χούφτα γκέι συγκεκριμένων hangouts. Είναι μια πιο συντηρητική πόλη από τη Νέα Ορλεάνη, αλλά οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες πρέπει να αισθάνονται αρκετά άνετα σε οποιοδήποτε από τα κύρια εστιατόρια και σαλόνια στο κέντρο της πόλης.

Όποια και αν είναι η πολιτική της Λουιζιάνα, είναι μια αρκετά φιλική κατάσταση

Το Baton Rouge έχει τρία διασκέδαση γκέι μπαρ, όλα αυτά μέσα ή κοντά στην περιοχή του κέντρου της πόλης, όπου θα βρείτε τα περισσότερα από τα κύρια αξιοθέατα της πόλης, ξενοδοχεία και κυβερνητικά κτίρια. Λίγα τετράγωνα νοτιοανατολικά από τον εικονικό πύργο της Λουιζιάνα, το Hound Dogs (668 Main St., 225-344-0807) είναι ένα φιλικό γειτονικό γειτονικό μπαρ με διασκεδαστικά καραόκε και νυχτερινές νύχτες, ένα εκλεκτικό και ανεπιτήδευτο πλήθος (άντρες, γυναίκες, όλων των ηλικιών ), ένα διασκεδαστικό κουτί juke, ένα τραπέζι μπιλιάρδου και φτηνό ποτό.

Στο νότιο άκρο του κέντρου της πόλης, λίγα τετράγωνα από τον ποταμό στις σκιές της γέφυρας Horace Wilkinson (η οποία φέρει I-10 σε ολόκληρο τον ποταμό Μισσισσιππή), το George's Place (860 St. Louis St., 225-387-9798) είναι που εκτιμάται ιδιαίτερα για τους χορευτές του go-go, τις διασκεδαστικές παραστάσεις και τη διασκέδαση. Είναι ένα αρκετά αρρενωπό κοινό, αλλά οι γυναίκες είναι ευπρόσδεκτες, αν είναι στην μειονότητα. Δεν υπάρχει κάλυψη (εκτός από το σύνολο 18-20), καραόκε την Τετάρτη και την Πέμπτη και μια μουσική Madness Madness Δευτέρα.

Το αίθριο είναι ένα καλό μέρος για να δροσιστείτε σε ένα ζεστό βράδυ και να κουβεντιάσετε νέους φίλους. Θα δείτε συχνά φοιτητές και καθηγητές του LSU που θα συναντήσουν εδώ και το θρυλικό και ιστορικό εστιατόριο Pastime (252 South Blvd., 225-343-5490) βρίσκεται απέναντι από το δρόμο και κάνει μια όμορφη επιλογή για δείπνο πριν το clubbing (που σερβίρει πίτσες, ψητό βόειο κρέας και ποώδες θαλασσινά, μπιφτέκια και τα παρόμοια).

Ο μεγαλύτερος γκέι χορός στην πόλη, Splash Baton Rouge (2183 Highland Rd., 225-242-9491) βρίσκεται μόλις στο δρόμο από την πανεπιστημιούπολη LSU και είναι, όπως αναμένεται, πολύ δημοφιλής στους μαθητές. Πρόκειται για μια λέσχη με 18 διαφορετικά μπαρ, ένα όμορφο dance floor και εξαιρετικούς DJs, καθώς και κορυφαία show show. υπάρχει συνήθως μια χρέωση κάλυψης και τα ποτά είναι λίγο πιο οικονομικά εδώ, αλλά είναι ένας εντυπωσιακός χώρος, ακόμη και σε σύγκριση με τα κλαμπ της Νέας Ορλεάνης. Δεδομένου ότι είναι ένας από τους καλύτερους χορευτικούς συλλόγους στο κράτος, το Splash προσελκύει ένα δίκαιο κομμάτι από ερασιτέχνες, αλλά η ατμόσφαιρα είναι πάντα πολύ φιλική και όλοι φαίνεται να πηγαίνουν καλά εδώ. Το club είναι ανοιχτό Πέμπτη έως Σάββατο βράδυ

Πέρα από τους χώρους gay, το Baton Rouge είναι μια πόλη διασκέδασης για ζωντανή μουσική - μπορείτε να πιάσετε μερικές μεγάλες μπάντες στο Varsity Theatre (3353 Highland Rd., 225-383-7018), που βρίσκεται ακριβώς στη βόρεια είσοδο της πανεπιστημιούπολης LSU, βιβλία εθνικά γνωστά συγκροτήματα και γκέι δημοφιλείς πράξεις. Το εκλεκτικό και διασκεδαστικό River Room Bar του Downtown (222 Laurel St., 225-400-9627) είναι ένα από τα πιο ομοφυλόφιλα hipster hangouts στην πόλη, γνωστό για το μεγάλο ουίσκι, το κρασί και την επιλογή μπύρας και μια κάπως αρμονική ατμόσφαιρα. Στον ποταμό, το Belle of Baton Rouge Casino & Hotel (103 France St., 225-242-2600) ήταν ένας χώρος φιλοξενίας του Baton Rouge Gay Pride και είναι ένα δημοφιλές σημείο για τυχερά παιχνίδια, φαγητό (στο εστιατόριο Shucks on the Levee ) και κατανάλωση (στο Bar 102).

Χορηγός του Baton Rouge Gay Pride, η δημοφιλής καφετέρια της Louisiana, η δημοφιλής αλυσίδα της CC, έχει δημοφιλείς τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης στην οδό 327 North Boulevard (225-389-0511), η οποία βρίσκεται κοντά σε τοπικά μουσεία και 10 λεπτά με τα πόδια νότια του κτιρίου Louisiana Capitol και δύο άλλα δημοφιλή υποκαταστήματα στην πανεπιστημιούπολη LSU (ένα δικαίωμα στο κέντρο των πραγμάτων στο Boyd Hall, 225-368-3900, και το άλλο στο νότιο τέλος της πανεπιστημιούπολης στο 3930 Burbank Drive, 225-767-6203). υπάρχουν πολλοί άλλοι κλάδοι αυτού του εξαιρετικού προμηθευτή εσπρέσσο ποτών, τσαγιού και αρτοσκευάσματα αλλού στην πόλη της Mid-City (4161 Perkins Rd., 225-381-8187) και πιο μακρυά.