Απόδραση στον ρωσικό ποταμό

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο ρωσικό ποτάμι

Ο ρωσικός ποταμός εκτείνεται νότια από τη βόρεια Καλιφόρνια, μετατρέποντας δυτικά την κομητεία Sonoma προς τη θάλασσα. Οι μικρές πόλεις στην περιοχή και κοντά στο ποτάμι είναι μερικές από τις πιο γοητευτικές σε αυτό το μέρος της Καλιφόρνιας - και το καθένα έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Το Guerneville, το μεγαλύτερο από τα τσαμπιά, έχει έναν κεντρικό δρόμο τριών τετραγώνων, μια ιστορική γέφυρα και προσφέρει την ευρύτερη ποικιλία θέσεων για διαμονή.

Μπορείτε να προγραμματίσετε την ημερήσια εκδρομή σας ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει ο ρωσικός ποταμός;

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στο ρωσικό ποτάμι

Το καλοκαίρι έχει την έκπληξή του όταν είναι αρκετά ζεστό για να βγούμε έξω και να απολαύσετε μια μέρα με νερό, αλλά ο καιρός είναι καλύτερος την άνοιξη και το φθινόπωρο - και είναι λιγότερο γεμάτο τότε.

Μην χάσετε

Εάν έχετε μόνο μια μέρα, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με μια βόλτα στο Armstrong Redwoods State Park (λίγο βόρεια του Guerneville).

Είναι λιγότερο γεμάτο από τον Muir Woods, αλλά εξίσου όμορφο, που βρίσκεται σε ένα παρόμοιο δάσος 300 ποδιών-ψηλών παραθαλάσσιων κόκκινων. Θα βρείτε μονοπάτια πεζοπορίας για τους επισκέπτες όλων των δυνατοτήτων. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια καθοδηγούμενη διαδρομή με άλογο αν θέλετε.

5 Μεγαλύτερα πράγματα να κάνετε στο ρωσικό ποτάμι

Πηγαίνετε για μια Rambling Drive: Η αγαπημένη μας διαδρομή ακολουθεί το CA Hwy 116 μέσα από το δάσος redwood, κατά μήκος του ρωσικού ποταμού προς τον ωκεανό, στη συνέχεια βόρεια κατά μήκος του CA Hwy 1 μέσω του Bodega Bay και πίσω στην ενδοχώρα.

Πολλές μικρές πλαγιές προσφέρουν απέραντη ποικιλία, αλλά προσπαθήστε να πάρετε το Graton, όπου ο κεντρικός δρόμος μοιάζει σαν να βγήκε από ένα κινηματογραφικό σετ, σπίτι σε μια ωραία γκαλερί τέχνης, καταστήματα με αντίκες και δύο υπέροχα εστιατόρια, την Underwood's και τη Willow Wood Market . Ακόμα μικρότερο Freestone μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν από τους καλύτερους αρτοποιούς οπουδήποτε και το Osmosis Spa - και είναι ένας δημοφιλής προορισμός παρά το μέγεθος του. Φροντίστε να μοιραστείτε το δρόμο με σεβασμό με ποδηλάτες, μερικοί από τους οποίους (είναι λυπηρό να πούμε) μπορεί να μην ανταποδώσουν.

Παίξτε νερό στο ρωσικό ποταμό: Το καγιάκ, το κανό και το κολύμπι είναι δημοφιλείς το καλοκαίρι. Φέρτε το κανό ή το καγιάκ σας, νοικιάστε ένα ή ξεναγηθείτε από τα ταξίδια του καναπέ του Burke ή το King's Sport.

Πηγαίνετε σε δοκιμή κρασιού: Ως επί το πλείστον, τα οινοποιεία του ρωσικού ποταμού είναι λιγότερο επιτηδευμένα από ό, τι οι ομόλογοι τους στην ενδοχώρα. Η ονομασία κρασιού καλύπτει πολλά εδάφη και είναι εύκολο απλά να συνεχίσετε να πηγαίνετε προς το Healdsburg εάν συνδεθείτε με το Westside Road στη βόρεια πλευρά του ποταμού, αλλά αντί να φορέσετε τον εαυτό σας, αποφύγετε στο Healdsburg σε ένα άλλο ταξίδι. Πάρτε ένα χάρτη του ρωσικού δρόμου οίνου του ποταμού στις τοπικές επιχειρήσεις ή στην ιστοσελίδα τους. Μας αρέσει ιδιαίτερα ο αφρώδης οίνος Korbel για την μεγάλη του περιοδεία, την ιστορική ιδιοκτησία και τους όμορφους κήπους.

Ποδηλασία: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Sonoma County Bike Trails για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας ή να σταματήσετε σε ένα τοπικό κατάστημα ποδηλάτων για συμβουλές.

Μουσείο Charles Schulz: Είναι στη Santa Rosa, στο δρόμο και μια εύκολη στάση έρχεται ή πηγαίνει. Μια επίσκεψη με τον καλό Ol 'Τσάρλι Μπράουν και τον δημιουργό του είναι απαραίτητη για τους οπαδούς της κόμικς των Peanuts , αλλά πιο κατάλληλη για την ανάγνωση των ενηλίκων από τα μικρά παιδιά.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Καλύτερα δαγκώματα

Νέες θέσεις για φαγητό αναδύονται, βελτιώνοντας σταδιακά το γενικό επίπεδο της κουζίνας στην περιοχή. Μερικά από τα αγαπημένα μας περιλαμβάνουν το Applewood Inn κοντά στο Guerneville, το Underwood και το Willow Wood Market στο Graton. Το Boon στο κέντρο του Guerneville προσφέρει κάποια γευστικά φαγητά σε πολύ λογικές τιμές και σερβίρει ένα νόστιμο brunch.

Που να μείνω

Guerneville είναι το πιο κεντρικό μέρος για να μείνετε εάν θέλετε να απολαύσετε την περιοχή του ρωσικού ποταμού. Έχουμε μείνει στο West Sonoma Inn & Spa - διαβάστε κριτικές και συγκρίνετε τιμές για το Tripadvisor.

Για βοήθεια σχετικά με την καλύτερη δυνατή συμφωνία, διαβάστε πώς να βρείτε ένα καλό μέρος για να μείνετε, φθηνά ή απλά πηγαίνετε κατευθείαν στην κριτική του ξενοδοχείου Tripadvisor και συγκρίσεις τιμών για το Guerneville.

Πού είναι ο ρωσικός ποταμός;

Ο ρωσικός ποταμός εκτείνεται δυτικά μέσω της κομητείας Sonoma στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το τμήμα που καλύπτεται σε αυτή τη σελίδα επικεντρώνεται γύρω από την πόλη Guerneville.