Πού να φάτε για τις ευχαριστίες στο Kansas City

Η λίστα περιλαμβάνει παραδοσιακή Τουρκία, μπριζόλες, ιταλικά και παμπ με φαγητό με ζωντανή μουσική

Αν η σκέψη για το μαγείρεμα επάνω γεύμα γεύμα επτά γεύματα ευχαριστιών σας τρομάζει στο θάνατο, ίσως να αγαπάτε την ιδέα να βγείτε για να φάτε για το μεγαλύτερο γλέντι του έτους και αφήστε τους επαγγελματίες να κάνουν το μαγείρεμα. Για την ημέρα των ευχαριστιών του 2017, αρκετά εστιατόρια στο Kansas City προσφέρουν μπουφέδες, παραδοσιακά δείπνα ή συντομογραφημένα μενού με μια περιστασιακή προσέγγιση στην ημέρα των ευχαριστιών. Αυτός ο κατάλογος περιλαμβάνει μόνο μια χούφτα.

Να είστε ευγνώμονες που κάποιος άλλος πρέπει να κάνει τα πιάτα και να απολαύσει κώμα προκαλούμενο από τρυπτοφάνη.

Εάν επιλέξετε ένα εστιατόριο στο Country Club Plaza, κρεμάστε για την τελετή Plaza Lighting, με το διακόπτη να αναβοσβήνει στις 6:54 μ.μ. στη νύχτα των Ευχαριστιών. Τα πυροτεχνήματα θα ακολουθήσουν την ενεργοποίηση των φώτων.

Είναι πάντα έξυπνο να κάνετε κρατήσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα, αν θέλετε να φάτε τη μέρα των Ευχαριστιών. Παρόλο που υπάρχουν αρκετές θέσεις ανοιχτές, η ζήτηση είναι σημαντική, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν επιλέξετε ένα εστιατόριο στο Plaza και θέλετε μια κράτηση για να συμπέσει με την τελετή φωτισμού.

Τα εστιατόρια ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών 2017

Η Λυδία

Το Lidia's σερβίρει ένα μενού με τέσσερις γεύσεις από το μεσημέρι μέχρι τις 6 μ.μ. την ημέρα των Ευχαριστιών. Το μενού περιλαμβάνει σαλάτα ή σούπα, μια πορεία ζυμαρικών με ραβιόλια καλαμποκιού, ένα κύριο πιάτο που περιλαμβάνει ένα παραδοσιακό δείπνο γαλοπούλας και ψητά χοιρινό ή χοιρινό, φιλέτα barramundi ή ψητά αρνάκια για όσους προτιμούν κάτι διαφορετικό από ένα παραδοσιακό γεύμα .

Το γεύμα περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή από επιδόρπια, σερβίρεται στυλ οικογένειας. Είναι $ 55 για ενήλικες και $ 18 για παιδιά.

Καφετέρια του Grand Street

Το Grand Street Cafe, στο Country Club Plaza και στο Lenexa, σερβίρει παραδοσιακό δείπνο Ευχαριστιών από το μεσημέρι μέχρι τις 4 μ.μ. Για τους ενήλικες, το κόστος είναι 27,95 δολάρια και 12,95 δολάρια για τα παιδιά.

Buca di Beppo

Το Buca di Beppo, ένα ιταλικό εστιατόριο extraordinaire στο Plaza, σερβίρει ένα παραδοσιακό δείπνο για τις ευχαριστίες, μαζί με ιταλικές κλασικές επιλογές από το κανονικό μενού. Το δείπνο των Ευχαριστιών θα σερβιριστεί σε στυλ οικογένειας και θα περιλαμβάνει γαλοπούλα, γέμιση, πατάτες σκόρδου, σάλτσα από βακκίνιο και πράσινα φασόλια, μαζί με την πίτα κολοκύθας. Για δύο έως τρία άτομα, το κόστος είναι $ 68, με το μεγαλύτερο που εξυπηρετεί για πέντε έως έξι κοστίζει $ 136.

J Gilbert

Το J. Gilbert, το σπίτι των ψημένων με ξύλα μπριζόλες και θαλασσινά στο Overland Park, θα είναι ανοιχτό από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. την ημέρα των Ευχαριστιών. Σερβίρει ένα παραδοσιακό μενού με τρεις γεύσεις, το οποίο περιλαμβάνει τη γαλοπούλα και την κολοκυθόπιτα για $ 38 για τους ενήλικες και $ 19 για τα παιδιά. Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για μπριζόλα ή θαλασσινά, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε το κανονικό μενού δείπνου.

Ο Γκάζρομπαρ του Οντόντ

Το Gastrobar του O'Dowd στο Plaza θα είναι ανοιχτό για τις Ευχαριστίες από τις 4 μ.μ. έως τις 3 το πρωί. Για μια κάπως αστεία και έξοχη διασκέδαση στην παλιά παραδοσιακή ιρλανδική παμπ, θα βρείτε ζωντανή μουσική και ένα περιορισμένο μενού. Μεγάλο μπόνους: υπέροχη θέα στην τελετή Plaza Lighting.

Plaza III

Το Kansas City είναι γνωστό για τις υπέροχες μπριζόλες του και η πλατεία ΙΙΙ είναι η Νο 1 μπριζόλα στο Kansas City.

Προσφέρει μια παραδοσιακή γιορτή Ευχαριστιών για $ 29.95 για ενήλικες και $ 11.95 για παιδιά. Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε μπριζόλα Plaza III, μπορείτε να παραγγείλετε το κανονικό μενού.