Τις κατηγορίες κρασιού και ζωγραφικής στο σταθμό του μετρό του Κάνσας

Οι κλάσεις κρασιού και χρωμάτων είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να απελευθερώσετε τη δημιουργική σας πλευρά.

Οι τάξεις κρασιού και ζωγραφικής είναι μία από τις τελευταίες τάσεις για να χτυπήσουν το Kansas City. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να γιορτάσετε ένα πάρτι γενεθλίων, bachelorette, εταιρική teambuilding, ντους μωρών, βράδυ των κοριτσιών, νύχτα, ή απλά μια δικαιολογία για να απελευθερώσετε τη δημιουργική σας πλευρά. Υπάρχουν λίγα στούντιο και στούντιο χρωμάτων σε όλο το Κάνσας Σίτι, το οποίο καθιστά εύκολο να βρείτε αυτό που βρίσκεται κοντά σας.

Αρκετά από τα στούντιο που παρατίθενται προσφέρουν αλκοόλ στην εκδήλωση, αλλά όχι όλα αυτά.

Αν δεν χρειάζεται να φέρετε αλκοόλ, μόνο άλλα πράγματα που θα πρέπει να είστε έτοιμοι να φέρετε σε μια τάξη κρασιού και ζωγραφικής είναι κοντά που δεν σας πειράζει να ζωγραφίζετε και μια αίσθηση δημιουργικότητας και χιούμορ για να κάνετε τη ζωγραφική σας το καλύτερο που μπορεί να είναι. Τα περισσότερα μαθήματα κυμαίνονται από $ 35- $ 40 ανά άτομο, το οποίο περιλαμβάνει τον καμβά και όλα τα είδη ζωγραφικής. Οι περισσότερες κατηγορίες χρειάζονται περίπου δύο ώρες.

Οι περισσότερες τάξεις χρωμάτων προσφέρονται για αρχάριους, αλλά μερικά στούντιο προσφέρουν μαθήματα που απευθύνονται σε ενδιάμεσους ζωγράφους. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι επιτακτική η ύπαρξη οποιασδήποτε καλλιτεχνικής ικανότητας για να διασκεδάσει κανείς στην τάξη.

Σταφύλια και χρώματα

Σχετικά με: Το σταφύλι και τα χρώματα ιδρύθηκε το 2012 και είναι το πρώτο στούντιο ζωγραφικής BYOB της κομητείας Johnson.

Προσφέρονται μαθήματα για ενήλικες και παιδιά. Ενώ τα γυαλιά και τα ανοιχτήρια μπουκαλιών προσφέρονται σε αυτή την κατηγορία, οι ενήλικες πρέπει να φέρουν το δικό τους αλκοόλ, καθώς κανένας δεν προσφέρεται προς πώληση στο στούντιο.

Διψασμένη παλέτα

Σχετικά με: Η δίψα Palette βρίσκεται κοντά στο Leawood και προσφέρει χώρο για 10 έως 30 ζωγράφους ταυτόχρονα. Ο ιστότοπός τους προσφέρει online κρατήσεις για ανοιχτά μαθήματα, καθώς και χώρο για να ενημερωθείτε για τις ιδιωτικές ώρες της τάξης. Τρέχουν το πλήρως εξοπλισμένο μπαρ τους, πέρα ​​από το κρασί. Είστε καθοδηγημένοι από τον καλλιτέχνη που δημιούργησε τη ζωγραφική και ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν ζωγραφική εμπειρία μπορούν να απολαύσουν και να δημιουργήσουν ένα έργο τέχνης. Καλωσορίζουν ντους μωρών, πάρτι bachelorette, πάρτι γενεθλίων και εταιρικές εκδηλώσεις για ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Η Παλέτα του Pinot

Ώρες: Οι ανοιχτές τάξεις ποικίλλουν εβδομαδιαίως, αλλά συνήθως είναι κλειστές τη Δευτέρα. Η παλέτα του Pinot σας επιτρέπει να κάνετε BYOB, αλλά και ένα μπαρ που προσφέρει κρασί, μπύρα και σνακ. Το νερό παρέχεται δωρεάν, αλλά και άλλα ποτά και σνακ μπορούν επίσης να εισαχθούν από τους συμμετέχοντες στην τάξη. Παρέχουν ένα μεγάλο κουβά πάγου για να ψύξετε το κρασί σας κατά τη διάρκεια της τάξης. Έχουν συγκεκριμένες τάξεις παιδιού, ενώ οι συνηθισμένες δημόσιες τάξεις είναι ανοικτές σε άτομα ηλικίας 13-17 ετών με έναν ενήλικα, καθώς και σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.