Άγιος Βασίλης Κάνσας Σίτι, Μιζούρι

Εάν εσείς και η οικογένειά σας επισκέπτεστε το Kansas City αυτήν την εορταστική περίοδο και θέλετε να τραβήξετε την φωτογραφία σας με τον Άγιο Βασίλη, υπάρχουν αρκετοί τόποι που ο Άγιος Νικόλαος εμφανίζει αυτά τα Χριστούγεννα.

Ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου, ο Άγιος Βασίλης έρχεται στην πόλη και εσείς και τα παιδιά σας έχετε την ευκαιρία να τον επισκεφθείτε στα φυλάκια του Βόρειου Πόλου στην περιοχή, από τα εμπορικά κέντρα μέχρι τα φωτιστικά χωριά που φιλοξενούν το αγαπημένο ζευγάρι όλων Πόλος.

Ελέγξτε το ακόλουθο άρθρο και σχεδιάστε το ταξίδι διακοπών σας στο Kansas City, συμπληρώνοντας ένα βλέμμα και ίσως μια φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του!

Mall Santas στην παρέλαση

Ο Άγιος Βασίλης φτάνει σε πολλά από τα εμπορικά κέντρα της περιοχής του Κάνσας, αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων, ξεκινώντας από την 1η Νοεμβρίου και παραμένοντας στην παραμονή των Χριστουγέννων, και μερικές από αυτές τις τοποθεσίες φιλοξενούν ακόμη και ειδικές εκδηλώσεις για να τον υποδεχτούν στην πόλη.

Το κέντρο Crown Center και το Κέντρο Ανεξαρτησίας φιλοξενούν και τις Santa's Arraval Parades, το τελευταίο από το οποίο προσκαλεί οικογένειες όλων των ηλικιών να απολαύσουν ζεστή σοκολάτα και να παρακολουθήσουν τον Άγιο να έρχονται σε ένα ελικοπικό έλκηθρο. Η ομάδα της χορωδίας στην πυρκαγιά από το δημοτικό σχολείο Voy Spears θα εμφανιστεί πριν τα ξωτικά καλωσορίσουν τους αγοραστές στο εσωτερικό του Dillard's Court στο κατώτερο επίπεδο για να φιλοξενήσουν μια σειρά από δραστηριότητες Χριστουγέννων.

Το χαμηλότερο επίπεδο του Oak Park Mall μετατρέπεται σε Workshop του Σάντα, ξεκινώντας από τα τέλη Νοεμβρίου και συνεχίζοντας την παραμονή των Χριστουγέννων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για να αγοράσετε ένα Santa Fast Pass online και μεταβείτε στο κεφάλι της γραμμής για να τραβήξετε την φωτογραφία της οικογένειάς σας!

Στη Zona Rosa, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, στις 6 το βράδυ, εσείς και τα παιδιά σας μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα «πάρτι PJ με τον Άγιο Νικόλαο» (χορηγός από το North Kansas City Hospital). οι οικογένειες ενθαρρύνονται να φορούν την αγαπημένη τους πιτζάμες και να απολαμβάνουν δωρεάν μπισκότα, γάλα και ψυχαγωγία από τον Dino O'Dell - έναν τοπικό διασημότερο στην παιδική βιομηχανία ψυχαγωγίας.

Τοπικές επισκέψεις και ειδικά γεγονότα

Η Santa, η κ. Claus και όλα τα ξωτικά είναι πολύ απασχολημένα κατά τη διάρκεια των διακοπών στην πόλη του Κάνσας - εμφανίζονται σε όλη την πόλη σε διάφορες ειδικές εκδηλώσεις.

Στις 25 Νοεμβρίου (και κάθε Σάββατο μέχρι τα Χριστούγεννα), ο Άγιος Βασίλης επισκέπτεται την αγορά του Downtown Lee's Farmer's Downtown και μπορείτε επίσης να πιάσετε το παλιό Saint Nick που κρέμεται στο ετήσιο Holiday Luminary Walk στο Overland Park Arboretum and Botanical Gardens στις 8 και 9 Δεκεμβρίου .

Ο Ζωολογικός Κήπος του Κάνσας Σίτυ φιλοξενεί μερικές δικές του ειδικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Χειμερινής Θαυμάτων και των δημοφιλών «Santa Dives», όπου ο Άγιος Βασίλης κάνει ένα παχνί στο πάνω μέρος του παραδοσιακού κόκκινου και λευκού εξοπλισμού και παίζει με πιγκουίνους στο Helzberg Penguin Plaza.

Μπορείτε επίσης να φτάσετε στο χιονοδρομικό τρένο του Belton Railroad ή να κατευθυνθείτε προς ένα από τα μέρη του κόσμου του Σάντα ή τους Δίσκους της περιοχής. Αυτά τα πάρκα Χριστουγέννων χαρακτηρίζουν χιλιάδες φώτα που μπορούν να οδηγήσουν οι οικογένειες πριν σταματήσουν σε ένα χωριό αφιερωμένο στον κύριο και την κυρία Claus.