Χιονοδρομικό Κέντρο Snow Creek στο Weston, Μιζούρι

Έχετε το σκι bug ή δεν έχετε χρόνο να κατευθυνθείτε στα Rocky Mountains; Είτε είστε έμπειρος σκιέρ, δοκιμάζετε για πρώτη φορά, ή απλά έχετε την ανάγκη να παίξετε γύρω στα λευκά πράγματα, το Snow Creek στο Weston, το Missouri έχει κάτι για όλους. Αν σας αρέσει να κάνετε σκι, θέλετε να κάνετε τεμαχισμό στο snowboard σας, ή να τολμήσετε να πετάξετε κάτω από μια πλαγιά σκι σε ένα τεράστιο σωλήνα από καουτσούκ, μπορείτε να τα κάνετε όλα στο Snow Creek.

Χιονοδρομικό κέντρο Snow Creek

Το Snow Creek βρίσκεται στο πανέμορφο Weston, Missouri, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο βόρεια του κέντρου της πόλης του Κάνσας.

Για οδηγίες, ελέγξτε την ιστοσελίδα του Snow Creek.

Στο Snow Creek μπορείτε να κάνετε σκι και σνόουμπορντ σε ένα από τα 12 μονοπάτια του σκι ή να χτυπήσετε το Rattlesnake Park που έχει «άλματα, χτυπήματα, πολεμίστρες, ράγες, τραπέζια, σωλήνες και άλλα» για έμπειρους συνοδό και σκιέρ. Το Snow Creek διαθέτει πτώση 360 ποδιών με 30% αρχάριο, 60% ενδιάμεσο και 5% προηγμένα μονοπάτια.

Επίσης, δοκιμάστε το άγριο Tornado Alley, μια πλατφόρμα χιονιού με πέντε λουρίδες όπου οι νέοι και οι νεαροί στην καρδιά έχουν μια έκρηξη ολίσθησης τους μυαλά έξω.

Θα οδηγήσετε ένα μαγικό χαλί και θα πάτε σε μονόκλινα, δίκλινα, και ακόμη ομάδες 5 + κάτω από το βουνό. Προσοχή, τόσο καλύτερα το χιόνι, τόσο πιο γρήγορη είναι η διαδρομή και μπορεί να είναι τρομακτικό για μικρά παιδιά. Οι ζεστές μέρες είναι πιο αργές. Μπορείτε να δοκιμάσετε σωλήνες σε διάρκειας δύο ή τεσσάρων ωρών. Το χιονοδρομικό κέντρο Snow Creek έχει όλα τα είδη των μαθημάτων / σχολικών επιλογών. Έτσι, αν είστε νέοι στο σκι ή το snowboarding, μην έχετε κανένα φόβο. Δοκιμάστε ένα μάθημα.

Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας και του χρόνου. Μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε μεταξύ $ 30- $ 50 για ένα εισιτήριο ανελκυστήρα και μεταξύ $ 30- $ 40 για ενοικίαση εργαλείων. Μπορείτε να ελέγξετε τις τιμές online.