Προφίλ γειτονιάς Brookside

Το Brookside Neighborhood είναι ένα μητροπολιτικό κτήριο με όμορφα σπίτια, μοναδικά καταστήματα, μοντέρνα εστιατόρια και πολιτιστικά αξιοθέατα. Το σπίτι σε μερικούς από τους κατοίκους της πόλης του Kansas City και τους αστικούς επαγγελματίες, το Brookside ήταν η πρώτη προαστιακή εμπορική περιοχή αυτής της πόλης. Το Brookside έχει πλέον πάνω από 70 ιδιοκτήτες και γραφεία που έχουν διατηρήσει κομψά την αρχική αρχιτεκτονική και διατηρούν την έκκληση γειτονιάς.

Το Brookside απέχει λίγα μόλις τετράγωνα νότια από το Country Club Plaza. Η οικιστική γειτονιά ξεκινά από την 51η και την Wornall Road. Η περιοχή του λιανικού εμπορίου είναι περαιτέρω Νότια και οριοθετείται από την οδό Wornall Road στη Δύση, τη νότια λεωφόρο Meyer, την 61η βεράντα προς τα βόρεια και την κεντρική οδό προς την ανατολή.

Καφετέριες

Από τις κομψές καφετέριες, τις γειτονικές αρθρώσεις και τα πολυτελή εστιατόρια, το Brookside προσφέρει κάτι για όλους. Στη διάθεση για κάποια σοβαρή java; KC Coffee Man Ο Danny O'Neill εισήγαγε πρόσφατα τον νεώτερο κάτοικο του Brookside, το The Roasterie Café (223 Brookside Blvd.), με σπιτικά καβουρδισμένα φασόλια, διακοσμήσεις ισχίου και χώρο για να φτιάξετε την καφεΐνη σας - δεν είναι περίεργο ότι αυτό το μέρος γίνονται γρήγορα . Μάλιστα έλαβε δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση, η οποία είναι ιδανική για φοιτητές, επαγγελματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Μερη για φαγητο

Δοκιμάστε το μεξικάνικο εστιατόριο του Jalapeño (6318 Brookside Plaza), όπου τα nachos σερβίρονται πικάντικα και συνεργάζονται με μερικές από τις μεγαλύτερες μαργαρίτες στην πόλη.

Ψάχνετε κάτι κάτι λίγο φανταχτερό; Ελέγξτε το Carmen's Café (6305 Brookside Plaza), ένα γραφικό ιταλικό μπιστρό που έχει διατηρηθεί για πολλά χρόνια στο Brookside.

Καταστήματα

Χρειάζεστε ένα εξαιρετικό δώρο ή ειδικό αντικείμενο; Δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ για να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Το Stuff (316 W. 63rd), ένας λιανοπωλητής σπιτιού, δώρων και εκλεκτών καλλιτεχνών, προσφέρει μια εκλεκτική συλλογή "ουσιών", με έργα από πάνω από 60 τεχνίτες από όλο τον κόσμο.

Παράθυρο του κόσμου (332 W 63rd) ένα κατάστημα εθνοτικών ειδών ένδυσης και κοσμημάτων έχει αντικείμενα από το Kansas City και σε όλο τον κόσμο. Επίσης, δοκιμάστε τις Λατινοαμερικανικές Εισαγωγές (324 W. 63ο), ένα χειροποίητο κατάστημα λιανικής πώλησης με το Latin Flair.

Νυχτερινή ζωή

Το Brookside είναι γνωστό για την χαλαρή σκηνή του μπαρ που είναι λιγότερο μοντέρνα και πιο φιλόξενη από την πλατεία. Το Brooksider Bar & Grill (6330 Brookside Plaza), είναι πιο διάσημο για το βράδυ της Παρασκευής που ξεκινά και τελειώνει. Βγείτε εκεί νωρίς, ο χώρος είναι γεμάτος από Happy Hour έως και κοντά. Επίσης, δοκιμάστε Charlie Hoopers Bar & Grill (12 W.63.), Αγαπημένο της Τετάρτης το βράδυ (που μπορεί να νικήσει τη φημισμένη νύχτα εισαγωγής), αυτό το Brookside ίδρυμα έχει υπέροχο φαγητό και είναι ένας θρύλος του Kansas City.

Ετήσια γεγονότα