Προφίλ του Northland Kansas City

Ακριβώς βόρεια του κεντρικού κέντρου του Κάνσας, βρίσκεται το Northland, όπως το ονομάζουν ντόπιοι. Το Northland αποτελείται από κοινότητες που βρίσκονται βόρεια του ποταμού Μισσούρι και περιλαμβάνουν περιοχές όπως το North Kansas City, το πάρκο Parkville, το Liberty, το Gladstone, το Claycomo, το Riverside, η Weatherby Lake, η Lake Waukomus και το Smithville.

Το Northland περιλαμβάνει και τις κομητείες Platte και Clay, με μεγάλο μέρος μέσα στα όρια της πόλης του Κάνσας Σίτι, Μιζούρι.

Το Northland εκτείνεται επίσης πιο βόρεια ώστε να συμπεριλάβει την πόλη Platte, το Weston, το Kearney και το Excelsior Springs.

Kansas City Βόρεια Demographics

Το Northland έχει σημειώσει τεράστια αύξηση την τελευταία δεκαετία με μια έκρηξη νέων κατοικιών, εξελίξεων στο λιανικό εμπόριο και επιχειρήσεις και πάνω από το 30% του μετρό Kansas City που κατοικεί στο Northland. Σύμφωνα με το Northland Chamber, περίπου 300.000 άνθρωποι κάλεσαν το σπίτι του Northland το 2007.

δημογραφικά στοιχεία

Μέσος όρος ηλικίας: 36.5
Ποσοστό εργαζομένων λευκού κολάρου: 77,1%
Μέσο μέγεθος οικογένειας: 3.25
Μέσο εισόδημα νοικοκυριού: 67.620 δολάρια

Σύμφωνα με την Απογραφή των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τους ταχυδρομικούς κώδικες 64150, 64151, 64152, 64153, 64154, 64118, 64119, 64068.

Κάνσας Σίτι Βόρεια Σχολεία

Το Northland είναι υπερήφανο που έχει μερικά από τα καλύτερα σχολεία στην περιοχή του μετρό Kansas City και περιλαμβάνει τις συνοικίες Δημοτικού Σχολείου Park Hill, North Kansas City, West Platte, Platte R-II και Liberty.

Οι Καθολικές Σχολές του Northland (συμπεριλαμβανομένου του St.

Το Pius X High School), τα σχολεία Northland Luthern και το Oak Hill Day School βρίσκονται επίσης βόρεια του ποταμού.

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση περιλαμβάνει το William Jewell College, το Πανεπιστήμιο Πάρκων, το Πανεπιστήμιο Grantham και το Κοινοτικό Κολλέγιο του Maple Woods.

Θελγήτρα

Το Northland είναι το σπίτι σε πολλά αξιοθέατα και διασκέδαση πράγματα να κάνουμε.

Διασκέδαση πράγματα να κάνουμε στο Northland

Kansas City Εταιρείες Northland

Λόγω της εγγύτητας του Διεθνούς Αεροδρομίου του Kansas City, πολλοί οργανισμοί επέλεξαν να εδρεύουν στις εταιρείες τους στο Kansas City North.

Εταιρείες που εδρεύουν στο Northland

Ψώνια

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, η αγάπη του Northlander να ψωνίσει. Το Metro North Mall χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '70 και το λιανικό εμπόριο έχει γίνει ισχυρό από τότε.

Απολαύστε τα ψώνια στη Zona Rosa (εμπορική, τραπεζαρία και ψυχαγωγική περιοχή), το ιστορικό Parkville, το Antioch Mall, το Tuileries στις I-29 και 64th Street, το Briarcliff Village και τα καταστήματα της πλατείας Liberty.

Όπως τα περισσότερα προάστια, το Northland έχει πολλές υπερσύγχρονες εμπορικές περιοχές. Θα βρείτε τα καταστήματα στο Boardwalk (με Chico's, Houlihan's, Talbot's) στα I-29 και Barry Road και Shoal Creek Valley (στα I-52 και I-35).