Εκδηλώσεις και εορτασμοί Martin Luther King - Raleigh - Durham - Chapel Hill

Εκδηλώσεις ημέρας MLK - Ημέρα εξυπηρέτησης MLK - Raleigh - Durham - Chapel Hill

Προς τιμήν της ζωής και της δουλειάς του Dr. Martin Luther King, υπάρχει μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων, οικογενειακών δραστηριοτήτων και σχεδίων υπηρεσιών που έχουν προγραμματιστεί σε Raleigh, Durham και Chapel Hill. 15 Ιανουαρίου

Ετήσια παρέλαση της ημέρας Martin Luther King Jr. με τίτλο "Ένα από τα 20 κορυφαία γεγονότα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη", το Durham MLK Parade προσφέρει ένα υγιεινό, οικογενειακό, πολυπολιτισμικό γεγονός. Χαρακτηριστικά πλωτήρες, μπάντες πορείας, στέπες, άλογα, μοτοσικλέτες, σχολικές ομάδες και πολλά άλλα.

Ελεύθερος. 12 μ.μ. Durham.

15-17 Ιανουαρίου

Dreamfest 20011 Η πόλη του Cary's Dreamfest 2011 περιλαμβάνει μια κοινοτική έκθεση, ένα έργο εξυπηρέτησης στο Hemlock Bluff Nature Preserve και ένα όνειρο της δημοκρατίας March. Ελέγξτε την τοποθεσία για ένα πλήρες πρόγραμμα γεγονότων. Cary.

17 Ιανουαρίου

Κοινοτική Ημέρα Υπηρεσίας MLK Στην ετήσια εκδήλωση MLK Holiday, σε συνδυασμό με το Triangle United Way, το έργο αυτό θα περιλαμβάνει χιλιάδες εθελοντές για να μεταβούν σε διάφορες κοινότητες για να προσφέρουν υπηρεσίες στους κατοίκους. Ο στόχος είναι να αναφλεγεί το πνεύμα της κοινότητας παρέχοντας μια ποιοτική εμπειρία για τους εθελοντές όλων των ηλικιών και την ευκαιρία να δημιουργήσουν διαχρονικά αποτελέσματα στην περιοχή του Τριγώνου. Raleigh, Durham, Chapel Hill, Morrisville.

Ήταν ένα ποίημα, ήταν ένα τραγούδι Αυτό το ετήσιο πρόγραμμα θα εξερευνήσει την κληρονομιά του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεωτέρ μέσω της μουσικής, της ποίησης και της προφορικής λέξης. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ποίηση από τον Kane Smego από τους Θάνατους ποιητές και τις τζαζ παραστάσεις του Ρον Μπάξτερ και του Ensemble και της Joy Harrell συνοδευόμενης από την Marsa Whitesell.

7-9 μ.μ. Sonja Haynes Stone Centre, UNC, Chapel Hill.

19 Ιανουαρίου

30η Ετήσια Συνέντευξη Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεωτεριστής Soledad O'Brien πρωτοσέλιδε αυτή την ετήσια διάλεξη προς τιμήν του MLK. Απαιτείται εισιτήριο. 7:30 μ.μ. Memorial Hall. Chapel Hill.

Περισσότερες γιορτές, εκδηλώσεις και δραστηριότητες MLK

  1. UNC Chapel Hill Martin Luther King 2011 Εορτασμός Γενεθλίων 16-21 Ιανουαρίου
  1. Raleigh MLK Events Committee Περιλαμβάνει επίσης ημερολόγια για κρατικές και διεθνείς εκδηλώσεις. 14-17 Ιανουαρίου
  2. Διοικητική επιτροπή MLK Durham Εκδηλώσεις 8-17 Ιανουαρίου.