Οι 7 καλύτερες τσάντες και σακίδια για αγορά για Disneyland ή Walt Disney World το 2018

Η τσάντα που μεταφέρετε στη Disneyland ή στο Walt Disney World, ή σε οποιοδήποτε πάρκο ψυχαγωγίας, μπορεί πραγματικά να κάνει ή να σπάσει την εμπειρία σας. Μια τσάντα που είναι πάρα πολύ βαρύ, άβολο ή όχι αρκετά μεγάλη για όλα τα βασικά σας μπορεί να οδηγήσει σε καταγγελίες, κατακρημνίσεις και αψιμαχίες ανάμεσα σε εσάς και το γουρούνι σας.

Έτσι τι θα πρέπει να αναζητήσετε όταν επιλέγετε την τέλεια τσάντα για τη Disney; Το μέγεθος είναι φυσικό, αφού μια τεράστια τσάντα μπορεί να είναι δύσκολη για να φέρει γύρω, αλλά ένα μικρό μπορεί να σας αφήσει να περιμένετε σε μακριές γραμμές για υπερτιμημένα βασικά που θα μπορούσατε να έφερα στο πάρκο μαζί σας. Ενώ μερικοί κανονικοί της Disney αγαπούν τα σακίδια για την ευρυχωρία τους, άλλοι λένε ότι παίρνουν πάρα πολύ δυσκίνητο, ζεστό και βαρύ. Το crossbody ή οι τσάντες σφεντόνας είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τους σακίδια, παρόλο που μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα ουδέτερο φύλο, αν σκοπεύετε να μοιραστείτε τις ευθύνες που μεταφέρουν τις τσάντες. Οποιοδήποτε στυλ θα επιλέξετε, θα πρέπει να αναζητήσετε κάτι που μπορείτε να βάλετε στην αγκαλιά σας, αν χρειαστεί. Μερικές θήκες για οργανισμούς, τσέπες με φερμουάρ ή διαχωριστικά είναι επίσης χρήσιμα χαρακτηριστικά, οπότε δεν ξοδεύετε πολύ χρόνο να σκάβετε για αντικείμενα.

Για να σας βοηθήσουμε να ταξινομήσετε όλες τις επιλογές και να επιλέξετε τη σωστή τσάντα για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, εδώ είναι μια λίστα με τις καλύτερες τσάντες και σακίδια για την επίσκεψή σας στη Disney.