Εισιτήρια για Universal Studios Hollywood

Πού να τα πάρετε

Universal Studios εισιτήρια και έλεγχος κόστους

Όπως και τα περισσότερα θεματικά πάρκα, τα εισιτήρια των Universal Studios είναι ακριβά και οι εκπτώσεις για τα παιδιά είναι μικρές. Οι τιμές των εισιτηρίων δεν περιλαμβάνουν τέλη στάθμευσης.

Μέχρι το άνοιγμα του Wizarding World του Χάρι Πότερ, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούσαν να δουν το πάρκο σε μια μέρα. Τώρα μπορεί να χρειαστεί μια ημέρα και μισή, ή ακόμα και δύο ημέρες κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων χρόνων. Εάν πρόκειται να επισκεφθείτε, μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δοκιμασμένες και δοκιμασμένες συμβουλές για να αποφύγετε να κάνετε αυτά τα πρωταρχικά λάθη που κάνουν όλοι οι άλλοι.

Τύποι εισιτηρίων για τα Universal Studios

Τα εισιτήρια πλήρους τιμής τον Δεκέμβριο του 2017 είναι $ 109 για τα παιδιά 3-9 ετών και $ 116 για τους ενήλικες. Οποιοσδήποτε ηλικίας δύο ετών ή μικρότερος παίρνει δωρεάν.

Εάν μεταβείτε στα περίπτερα εισιτηρίων στο Universal Studios, θα βρείτε μια διαφορετική λίστα κατηγοριών για εισιτήρια, γενική εισαγωγή και κάτω από 48 ίντσες. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι οποιοσδήποτε είναι μεγαλύτερος από εννέα και μικρότερος από 48 ίντσες θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρήματα περιμένοντας να αγοράσει τα εισιτήριά του στο πάρκο, αλλά οι ηλεκτρονικές εκπτώσεις για τα ενήλικα εισιτήρια τους καθιστούν το λιγότερο δαπανηρό τρόπο να πάνε.

Να είστε έξυπνοι: Αγοράστε σε απευθείας σύνδεση

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε όταν φτάσετε στο πάρκο είναι να παραμείνετε στην ευχάριστη θέση πριν μπείτε ακόμη στην πύλη. Εδώ μπορείτε να το κάνετε αυτό:

Αγορά εισιτηρίων από μια κινητή συσκευή: Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας από μια κινητή συσκευή. Η Universal συνιστά να εκτυπώνετε τα εισιτήριά σας, αλλά μπορείτε επίσης να τα εμφανίσετε στην οθόνη κινητής συσκευής σας στην είσοδο του πάρκου.

Be Even Smarter: Πληρώστε περισσότερα για τα εισιτήρια Universal Studios σας

Αυτό ακούγεται περίεργο, ξέρω. Αν πληρώνετε περισσότερα, είστε πιο έξυπνοι; Η απάντηση είναι ναι.

Κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων περιόδων, η αναμονή για τις πιο δημοφιλείς βόλτες στο Universal Studios μπορεί να πάρει αρκετό καιρό, μερικές φορές περισσότερο από μία ώρα. Εάν επισκέπτεστε τις διακοπές σας και έχετε μόνο μια μέρα για να απολαύσετε τον τόπο, αυτές οι μακρές περιόδους θα μπορούσαν να καταστήσουν δύσκολο (αν όχι αδύνατο) να χωρέσουν τα πάντα σε μια μέρα - και ποιος θέλει να σταθεί στη γραμμή στις διακοπές;

Αντί να είναι απογοητευμένοι από όλα αυτά, μπορείτε να αγοράσετε ένα Front of the Pass Pass , το οποίο θα σας δώσει πρόσβαση σε κάθε γύρο πολύ πιο γρήγορα.

Όπως θα περίμενε κανείς, ένα μέτωπο της Γραμμής κοστίζει περισσότερο από τη βασική γενική εισαγωγή και μπορεί να ξεπουλήσει. Αναμείνετε τις μακρύτερες γραμμές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, της άνοιξης, των τριήμερων Σαββατοκύριακων και γύρω από τις διακοπές των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων. Για εκείνους τους χρόνους, θα έπρεπε να αγοράσετε εκ των προτέρων ένα Front of the Pass Pass.

Για το υπόλοιπο έτος, χρησιμοποιήστε αυτή τη στρατηγική για να διαχειριστείτε το κόστος σας: Αγοράστε τα τακτικά εισιτήρια εισόδου, μπείτε μέσα και, στη συνέχεια, αξιολογήστε αν οι χρόνοι αναμονής είναι απαράδεκτοι. Αν είναι, μπορείτε να αναβαθμίσετε το εισιτήριό σας σε περίπτερο κοντά στην είσοδο. Μπορείτε επίσης να λάβετε μια αξιολόγηση της ημέρας για το πλήθος πριν πάτε στο isitpacked.com

Εκπτώσεις στο Universal Studios

Με το σχεδιασμό, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε την πλήρη τιμή, ποτέ. Μερικές επιλογές, ανάλογα με το πόσο μπορείτε να αποθηκεύσετε:

Αποκτήστε μια κάρτα Los Angeles Card 3 ημερών ή μεγαλύτερη. Προσφέρει πολλά αξιοθέατα σε πολύ λογικές τιμές. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό .

Πηγαίνετε στη σωστή ώρα: Κατά τη διάρκεια των λιγότερο απασχολημένων περιόδων του έτους, μπορείτε να πάρετε μια επιπλέον ημέρα δωρεάν με ένα ημερήσιο εισιτήριο. Στο τέλος του έτους, μπορείτε επίσης να πάρετε ένα ετήσιο δελτίο για την τιμή ενός ημερήσιου εισιτηρίου.

Τα κουπόνια έκπτωσης διατίθενται επίσης σε εκδόσεις τουριστικής περιοχής και σε πολλά μπροστινά γραφεία του ξενοδοχείου.