Μια σεβαστή γερμανική παράδοση στο Σικάγο: Christkindlmarket

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η σεβαστή γερμανική παράδοση έφτασε στο Σικάγο το 1996 και έγινε μια ετήσια χειμερινή παράδοση στην Windy City. Αυτή η χριστουγεννιάτικη αγορά διακοπών πραγματοποιείται στο Daley Plaza από τις Ημέρες των Ευχαριστιών μέχρι τα Χριστούγεννα και προσφέρει μοναδικά χειροτεχνήματα και δώρα για πώληση, ζωντανή ψυχαγωγία, καθώς και γεύματα και ποτά εστιασμένα στη Γερμανία.

Που:

Daley Plaza στους δρόμους της Ουάσιγκτον και του Dearborn

Πότε:

Ευχαριστιών μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ωρες:

Αδεια:

Ελεύθερος

Christkindlmarket Περιγραφή

Το Christkindlmarket Chicago ξεκίνησε το 1996 και έχει εξελιχθεί σε δημοτικότητα με περισσότερους από μισό εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο. Είναι η μεγαλύτερη γερμανική αγορά του είδους της στη χώρα και σκοπεύει να παραμείνει πιστή στις γερμανικές ρίζες της . Περισσότερο από το 70% των πωλητών της αγοράς μιλούν γερμανικά και αγγλικά. Το έτος 2017 σηματοδοτεί την 22η επέτειο του γεγονότος στο Σικάγο.

Αυτό που θέτει την Christkindlmarket εκτός από άλλες ευκαιρίες για αγορές στην περιοχή του κέντρου είναι ότι προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Πολλά από τα στοιχεία είναι χειροποίητα και απίστευτα μοναδικά. Τα εμπορεύματα κυμαίνονται από στολίδια από γυαλί, ξυλόγλυπτα, κούκος ρολόγια, κοσμήματα, παιχνίδια, ρούχα και πολλά άλλα. Πολλοί από τους πωλητές προσφέρουν επίσης διαδηλώσεις για την κατασκευή των αντικειμένων τους.

Ένα από τα πιο προσδοκώμενα αξιοθέατα της Christkindlmarket είναι η επίσημη Christkind, μια νεαρή γυναίκα από τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας ντυμένη με παραδοσιακές ενδυμασίες διακοπών και ανατέθηκε να υπηρετήσει ως πρεσβευτής της εκδήλωσης. Θα είναι παρούσα καθ 'όλη τη διάρκεια της Χριστοδελλαγοράς και αποτελεί μέρος των μεγάλων εορτασμών.

Τότε θα απαγγείλει ένα πρόλογο μεταφρασμένο από την αρχική γερμανική έκδοση, για να καλωσορίσει τους επισκέπτες στο Christkindlmarket Chicago. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να χαιρετήσουν με το Christkind, να τραβήξουν φωτογραφίες μαζί της και να ακούσουν καθώς μοιράζεται τις γερμανικές παραδόσεις διακοπών και λέει τις ιστορίες των Χριστουγέννων. Θα είναι επίσης μέρος του δημοφιλούς προγραμματισμού Kinder Korner.

Δεδομένου ότι είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια πλήρη κοιλιά για να παραμείνετε ζεστοί στη χειμερινή ψύχρα του Σικάγου, η Christkindlmarket διαθέτει επίσης αρκετούς πωλητές τροφίμων και ποτών στο χώρο του ξενοδοχείου. Αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή με τους κατοίκους γραφείων που περιβάλλουν το Daley Plaza ως ένα ωραίο διάλειμμα από το συνηθισμένο φαγητό στο κέντρο της πόλης. Τα γερμανικά λουκάνικα, τα λαχανικά και τα πατατάκια είναι όλα στη βρύση. Τα γλυκά, τα αρτοσκευάσματα και τα γλυκά προσφέρουν ένα ωραίο φινίρισμα στο γεύμα σας. Για να πιει, υπάρχουν γερμανικές μπύρες στο χέρι καθώς και το παραδοσιακό " glühwein ", ένα ζεστό, καρυκευμένο κρασί παραδοσιακά σερβίρεται γύρω από τις διακοπές.

Πρόσθετες ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις στο Σικάγο

Χριστούγεννα γύρω από τον κόσμο στο Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας . Από την ημέρα των ευχαριστιών μέχρι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, η έκθεση εξετάζει το πώς οι διάφοροι πολιτισμοί γιορτάζουν τις χειμερινές διακοπές σε ολόκληρο τον κόσμο, με παραστάσεις από πολλές ομάδες χορού και χορωδίας, καθώς και περισσότερα από 50 δέντρα διακοσμημένα από διάφορες εθνοτικές ομάδες στο Σικάγο.

Το δέντρο 45 ποδιών στην κεντρική αίθουσα του μουσείου είναι διακοσμημένο με διακοσμητικά αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν πολλά από τα κλασσικά τους εκθέματα. Η έκθεση ξεκίνησε το 1942 με ένα μοναδικό δέντρο αφιερωμένο στους Συμμάχους του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η έκθεση περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου στο μουσείο. 5700 S. Lake Shore Dr., 773-684-1414

Holiday Magic στο ζωολογικό κήπο Brookfield . Το δεύτερο ζωολογικό κήπο του Chicagoland μπαίνει στην περίοδο των διακοπών με διακοσμήσεις σχεδόν ενός εκατομμυρίου φωτιστικών, μια φως με λέιζερ, carolers, αφηγητές και πολλά άλλα. Πολλά από τα εσωτερικά εκθέματα θα είναι ανοιχτά για την προβολή των ζώων, ενώ θα υπάρχει "τραγούδι στα ζώα" και ειδικές "διασκέψεις ζωολογικού κήπου". Επιπλέον, τα εστιατόρια και τα εστιατόρια του ζωολογικού κήπου θα είναι ανοιχτά με πλήρη μενού και περιποιήσεις διακοπών, ενώ τα καταστήματα με είδη δώρων θα έχουν εκατοντάδες μοναδικά αντικείμενα. Η έκθεση συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εισόδου στον ζωολογικό κήπο.

Τρέχει 4-9 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή τον Δεκέμβριο. 8400 W. 31st St., Brookfield, Ill; 708-688-8000

Παγοδρομία στο Millennium Park . Βρισκόμενο σε ένα υπέροχο περιβάλλον κάτω από το γλυπτό του Σικάγο Cloud Gate , γνωστό και ως "The Bean", το παγοδρόμιο του Millennium Park είναι δημοφιλές αξιοθέατο τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους ντόπιους. Είναι ιδιαίτερα όμορφο μετά το σκοτάδι, με τα ψηλά κτίρια προς τα δυτικά και η Cloud Gate που αντανακλά τα φώτα της πόλης προς τα ανατολικά. Η εποχή πατινάζ γενικά αρχίζει λίγο πριν την ημέρα των ευχαριστιών και διαρκεί μέχρι τον Μάρτιο. Η πρόσβαση στο παγοδρόμιο είναι δωρεάν. Η ενοικίαση σκούτερ είναι $ 12. Εδώ είναι ακόμα περισσότερα μέρη για παγοδρομία σε ολόκληρο το Σικάγο .

WinterWonderfest . Το WinterWonderfest , που πραγματοποιήθηκε στη προβλήτα Navy , θεωρείται η μεγαλύτερη εσωτερική παιδική χαρά στην πόλη, που διαθέτει 170.000 τετραγωνικά πόδια βόλτες, γίγαντες διαφάνειες και Chicago Blackhawks παγοδρόμιο. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν δύο διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων: το γενικό εισιτήριο εισόδου, το οποίο είναι $ 13 στην πόρτα και περιλαμβάνει το Jingle Jym Jr, Kringle Carousel και το Reindeer Express Train Ride. ή το εισιτήριο δραστηριότητας, το οποίο είναι $ 28 στην πόρτα και περιλαμβάνει πρόσβαση σε περισσότερες από 25 βόλτες όπως το παγοδρόμιο παγοδρόμου Blackhawks με ενοικίαση σκούτερ. Τρέχει στις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. 600 Ε. Grand Ave., 312-595-7437

ZooLights στο ζωολογικό κήπο του Λίνκολν Παρκ . Ο ζωολογικός κήπος διασχίζει με χορδές φωτεινών και φωτεινών οθονών και επεκτείνει τις ώρες του το βράδυ για τον εορτασμό της εορταστικής περιόδου. Αλλά δεν πρόκειται μόνο για τα φώτα. Ο ζωολογικός κήπος προσφέρει και άλλα αξιοθέατα για τα Χριστούγεννα, όπως το σαφάρι του Σάντα (μια μοναδική ευκαιρία για φωτογραφία με το Santa, καθώς είναι δίπλα σε εξωτικά ζώα όπως η ζωή). γιγαντιαία σκουλαρίκια με χαρακτήρες διακοπών. οικογενειακές χειροτεχνίες και προσωρινά τατουάζ? διαδηλώσεις για τη διαμόρφωση πάγων? απειλούμενο είδος καρουσέλ? Holiday Express τρένο (ένα μικροσκοπικό τρένο για tots)? και η Αφρική Safari Ride (μια προσομοίωση). Δεν υπάρχει τιμή εισόδου. Διεξάγεται καθημερινά στις 5-9 μ.μ. 2001 Ν. Clark St., 312-742-2000