Πού θα γιορτάσουν την εορταστική περίοδο στο Σικάγο

Από Posh Τσάι Μέρη σε φιλικά προς την οικογένεια εκδηλώσεις, Εδώ είναι πού πρέπει να είστε

Ο Δεκέμβριος είναι πάντα ένας μαγικός χρόνος στο Σικάγο, και απευθύνεται σε όλους. Είτε αιωρείται σόλο, κρέμεται με μια σημαντική άλλη ή ξοδεύετε χρόνο με την οικογένεια, υπάρχει σίγουρα κάτι για όλους. Επιπλέον, είναι προφανές ότι οι διακοπές είναι σε πλήρη ισχύ παντού πηγαίνετε, οπότε μπαίνετε στο πνεύμα και γιορτάζετε. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας.

Σημείωση: Δεν υπάρχουν πλέον "διακοπές μετρητών στάθμευσης". Οι αυτοκινητιστές που σταθμεύουν στο δρόμο πρέπει να πληρώνουν σε συγκεκριμένα πλαίσια για τις Ημέρες των Ευχαριστιών, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΙΛΟΙ

Εορτασμοί διακοπών στο Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγου . Το "Στεφάνι των Λιονταριών" είναι μια λατρεμένη παράδοση διακοπών μεταξύ των Σικάγος. Η 25η επέτειος αυτής της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται στις 10 π.μ. 25 Νοεμβρίου, χαρακτηρίζει τους φιλοξενούμενους φίλους του "Χάμιλτον" και τη μουσική από το Soul Children of Chicago. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο μουσείο για την τέχνη στο Ryan Learning Center και τις εκδηλώσεις διακοπών στις γκαλερί . Τα εορταστικά γεγονότα συμβαίνουν μέσα από τις 8 Ιανουαρίου 111 111 S. Michigan Ave., 312-443-3600

Χριστούγεννα γύρω από τον κόσμο στο Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας . Μέσα από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, η ετήσια έκθεση σκιαγραφεί τον τρόπο με τον οποίο διάφοροι πολιτισμοί γιορτάζουν τις χειμερινές διακοπές σε ολόκληρο τον κόσμο, με παραστάσεις από πολλές ομάδες χορού και χορωδίας, καθώς και πάνω από 50 δέντρα διακοσμημένα από διάφορες εθνοτικές ομάδες στο Σικάγο. Το δέντρο 45 ποδιών στην κεντρική αίθουσα του μουσείου είναι διακοσμημένο με διακοσμητικά αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν πολλά από τα κλασσικά τους εκθέματα.

Η έκθεση ξεκίνησε το 1942 με ένα μοναδικό δέντρο αφιερωμένο στους Συμμάχους του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου . Η έκθεση περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου στο μουσείο. 5700 S. Lake Shore Dr., 773-684-1414

Ταξιδέψτε στο Λονδίνο. Αυτή η εξατομικευμένη περιήγηση στο Chicago του τρόλεϊ δύο και μισής ώρας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε όλα τα αξιοθέατα σε διακοπές λαμπρότητας.

Hosted by Chicago Trolley και Double Decker Co. , το ετήσιο γεγονός συμβαίνει καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν και μεταφέρει τους επιβάτες σε διάφορες τοποθεσίες. Τρέχει στα τέλη Νοεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου.

Παγοδρομία στο Millennium Park . Βρισκόμενο σε ένα υπέροχο περιβάλλον κάτω από το γλυπτό του Σικάγο Cloud Gate , γνωστό και ως "The Bean", το παγοδρόμιο του Millennium Park είναι δημοφιλές αξιοθέατο τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους ντόπιους. Είναι ιδιαίτερα όμορφο μετά το σκοτάδι, με τα ψηλά κτίρια προς τα δυτικά και η Cloud Gate που αντανακλά τα φώτα της πόλης προς τα ανατολικά. Η εποχή πατινάζ γενικά αρχίζει λίγο πριν την ημέρα των ευχαριστιών και διαρκεί μέχρι τον Μάρτιο. Η πρόσβαση στο παγοδρόμιο είναι δωρεάν. Η ενοικίαση σκούτερ είναι $ 12. Εδώ είναι ακόμα περισσότερα μέρη για παγοδρομία σε ολόκληρο το Σικάγο .

Holiday Magic στο ζωολογικό κήπο Brookfield . Το δεύτερο ζωολογικό κήπο του Chicagoland μπαίνει στην περίοδο των διακοπών με διακοσμήσεις σχεδόν ενός εκατομμυρίου φωτιστικών, μια φως με λέιζερ, carolers, αφηγητές και πολλά άλλα. Πολλά από τα εσωτερικά εκθέματα θα είναι ανοιχτά για την προβολή των ζώων, ενώ θα υπάρχει "τραγούδι στα ζώα" και ειδικές "διασκέψεις ζωολογικού κήπου". Επιπλέον, τα εστιατόρια και τα εστιατόρια του ζωολογικού κήπου θα είναι ανοιχτά με πλήρη μενού και περιποιήσεις διακοπών, ενώ τα καταστήματα με είδη δώρων θα έχουν εκατοντάδες μοναδικά αντικείμενα. Η έκθεση συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εισόδου στον ζωολογικό κήπο.

Τρέχει 4-9 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή τον Δεκέμβριο. 8400 W. 31st St., Brookfield, Ill; 708-688-8000

Επίσημη χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σικάγου στο πάρκο Millennium . Μια ετήσια παράδοση, η Τελετή Φωτισμού των Χριστουγέννων των Δέντρων του Σικάγο είναι ένα πολυαναμενόμενο γεγονός. Η τελετή διαθέτει ζωντανή ψυχαγωγία πριν από την επίσημη φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου άνω των 50 ποδιών, το οποίο έχει δωρηθεί στην πόλη. Το δέντρο είναι διακοσμημένο με χιλιάδες πολύχρωμα φώτα και εκατοντάδες στολίδια που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Επίσης βρίσκεται στο workshop του Santa's στη βάση του δέντρου. Το Santa είναι διαθέσιμο κάθε μέρα από την παραμονή των Χριστουγέννων για να ακούσετε τα αιτήματα δώρων παιδιών και για μια μεγάλη ευκαιρία φωτογραφίας. Αυτό γίνεται κοντά στη λεωφόρο Michigan και στην οδό Ουάσινγκτον.

WinterWonderfest . Το WinterWonderfest , που φιλοξενείται στο Navy Pier , βρίσκεται στο 16ο έτος της λειτουργίας του και θεωρείται η μεγαλύτερη εσωτερική παιδική χαρά της πόλης, που διαθέτει 170.000 τετραγωνικά πόδια βόλτες, γιγαντιαίες διαφάνειες και Chicago Blackhawks παγοδρόμιο.

Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν δύο διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων: το γενικό εισιτήριο εισόδου, το οποίο είναι 10 δολάρια στην πόρτα και περιλαμβάνει το Jingle Jym Jr, Kringle Carousel και το Reindeer Express Train Ride. ή το εισιτήριο δραστηριότητας, το οποίο είναι $ 25 στην πόρτα και περιλαμβάνει πρόσβαση σε περισσότερες από 25 βόλτες όπως το παγοδρόμιο παγοδρόμου Blackhawks με ενοικίαση σκιτ. Τρέχει στις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. 600 Ε. Grand Ave., 312-595-7437

ZooLights στο ζωολογικό κήπο του Λίνκολν Παρκ . Ο ζωολογικός κήπος διασχίζει με χορδές φωτεινών και φωτεινών οθονών και επεκτείνει τις ώρες του το βράδυ για τον εορτασμό της εορταστικής περιόδου. Αλλά δεν πρόκειται μόνο για τα φώτα. Ο ζωολογικός κήπος προσφέρει και άλλα αξιοθέατα για τα Χριστούγεννα, όπως το σαφάρι του Σάντα (μια μοναδική ευκαιρία για φωτογραφία με το Santa, καθώς είναι δίπλα σε εξωτικά ζώα όπως η ζωή). γιγαντιαία σκουλαρίκια με χαρακτήρες διακοπών. οικογενειακές χειροτεχνίες και προσωρινά τατουάζ? διαδηλώσεις για τη διαμόρφωση πάγων? απειλούμενο είδος καρουσέλ? Holiday Express τρένο (ένα μικροσκοπικό τρένο για tots)? και η Αφρική Safari Ride (μια προσομοίωση). Δεν υπάρχει τιμή εισόδου. Διεξάγεται καθημερινά στις 5-9 μ.μ. 2001 Ν. Clark St., 312-742-2000

ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

37ο ετήσιο φεστιβάλ σαμπάνιας στο Café του Geja . Σε απόσταση λίγων τετραγώνων από το ζωολογικό κήπο του Lincoln Park, το Geja's θεωρείται ένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια του Σικάγου. Περπατήστε μέσα από τα ZooLights, στη συνέχεια κατευθυνθείτε εδώ για λίγο φυσαλίδες. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Δεκέμβριο έως το Φεβρουάριο και περιλαμβάνει σαμπάνιες και αφρώδη κρασιά από το Roederer Estates . Το συμβάν αυτό είναι $ 30 ανά άτομο. 340 W. Armitage Ave., 773-969-5200.

Τα καλύτερα σημεία για να ψωνίσετε και να γευματίσετε. Τα εμπορικά κέντρα Windy City, όπως τα καταστήματα μόδας στο Σικάγο , τα 900 καταστήματα και το Water Tower Place προσφέρουν πολύ περισσότερα από την τυπική εμπειρία του εστιατορίου του εμπορικού κέντρου, αλλά αυτό δεν αρκεί; Από τα περίφημα λιανικά καταστήματα λιανικής πώλησης σε μπουτίκ ειδικών, συγκεντρώσαμε μια σειρά από καλοσυντηρημένα εστιατόρια μέσα στο εσωτερικό που αισθάνονται σαν επέκταση σε κάθε χώρο.

Το ξενοδοχείο Drake . Το αγαπημένο αυτό ξενοδοχείο, εμπνευσμένο από τους ξένους αξιωματούχους και τους διασημότητες, προσφέρει παραδοσιακή υπηρεσία τσαγιού κάθε χρόνο από τις 1 έως τις 5 μ.μ. Περιστασιακά υπάρχει ζωντανή μουσική αρπών και παρουσιάσεις μόδας από ντόπιους σχεδιαστές. Είναι $ 53 για τους ενήλικες. $ 30 για παιδιά 12 ετών και κάτω. 140 Ε. Walton ΡΙ., 312-787-2200

Τσάι διακοπών στο λόμπι της χερσονήσου Σικάγο. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από διάφορα μενού απογευματινού τσαγιού στο λόμπι, που κυμαίνονται από παραδοσιακές γεύσεις χωρίς γλουτένη και χορτοφάγους. Οι επιλογές μενού περιλαμβάνουν επιλογές όπως μικροσκοπικά σάντουιτς σαλάτας καβουριών, χρηματοδότες ροδάκινων, βανίλια panna cotta και μικροσκοπικά σάντουιτς φρυγανισμένων μελιτζάνας. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση για a la carte υπηρεσία τσαγιού. Το απογευματινό τσάι λαμβάνει χώρα στις 2:30, 2:45 και 3 μ.μ. από Δευτέρα έως Σάββατο. 3:30, 3:45 μ.μ. την Κυριακή. Οι τιμές κυμαίνονται από $ 50 έως $ 60 (υπηρεσία τσαγιού με σαμπάνια), συν $ 18 για παιδιά κάτω των 12 ετών. 108 Ε. Superior St., 312-337-2888