Πού να ανακυκλώσετε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στην Ατλάντα της Γεωργίας

Εάν επισκέπτεστε την Ατλάντα για τις διακοπές σας ή είστε κάτοικος κατά τη διάρκεια της σεζόν και αγοράσατε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι σας, θα πρέπει να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για να το απορρίψετε μετά την άφιξη και την έξοδο των Νέων Χρόνων. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφορες επιλογές για την ανακύκλωση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην περιοχή της Ατλάντα.

Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το κράτος της Γεωργίας έχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται "Φέρτε το ένα για τον τσιπ", το οποίο επιτρέπει στους κατοίκους του κράτους να φέρουν τα απομακρυσμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους σε ειδικά κέντρα συλλογής (που συνήθως είναι εγκατεστημένα στο Home Depots σε όλη την πολιτεία) Γεωργία Όμορφη "ανακυκλώνει" τα δέντρα σε μουσαμά.

Ορισμένες επαρχίες, ιδιαίτερα στην Ατλάντα και γύρω από την Ατλάντα, προσφέρουν επίσης συλλεκτική παράκαμψη ως μέρος των υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων, αν και υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για την ανακύκλωση των δένδρων με αυτόν τον τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των δέντρων που παραμένουν στο περίπτερο δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα τέσσερα πόδια.

Επιπλέον, μερικά από τα αγροκτήματα χριστουγεννιάτικων δέντρων της Ατλάντα προσφέρουν υπηρεσίες drop-off με μικρή χρέωση, επομένως οι πιθανότητες είναι ότι εάν έχετε πάρει το δέντρο σας από ένα από αυτά τα αγροκτήματα, μπορείτε να πετάξετε το δέντρο για εσάς μετά την περίοδο των διακοπών.

Κέντρα ανακύκλωσης δέντρων και σημεία απόρριψης

Το "Bring One for the Chipper", το οποίο υποστηρίζεται από το Keep Georgia Beautiful, είναι το κρατικό πρόγραμμα ανακύκλωσης χριστουγεννιάτικων δέντρων και από το 1991 ο "Bring One for the Chipper" έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια δέντρα. Σε πολλές από τις τοποθεσίες που ο οργανισμός αυτός δημιουργεί απέναντι από το δρόμο, οι Boy Scouts είναι σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε γρήγορα το δέντρο σας.

Δείτε το δικτυακό τόπο Bring One for the Chipper (BOFTC) για τη φετινή πτωτική μέρα και μια πλήρη λίστα τοποθεσιών, αλλά τα περισσότερα καταστήματα Home Depot συμμετέχουν στην ανακύκλωση των δέντρων. Τα σημεία απομάκρυνσης των δέντρων της Ατλάντα περιλαμβάνουν τα αποθήκες Home στο 650 Ponce De Leon, 2525 Piedmont Road και το 2450 Cumberland Parkway.

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε άλλες τοποθεσίες ανακύκλωσης χριστουγεννιάτικων δέντρων, αν δεν μπορείτε να φτάσετε σε ένα από αυτά τα κέντρα. Η πόλη Decatur , για παράδειγμα, συλλέγει δέντρα στο κέντρο ανακύκλωσης δέντρων Χριστουγέννων στο πάρκο του κολλεγίου Agnes Scott. Η είσοδος στο χώρο στάθμευσης είναι μεταξύ 184 και 206 South Candler Street και η συλλογή αρχίζει γενικά μετά τα Χριστούγεννα και διαρκεί την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Curbside Tree Διάθεση στην Ατλάντα

Ορισμένες επαρχίες παίρνουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, όπως ακριβώς και η τακτική συλλογή απορριμμάτων. Ωστόσο, υπάρχουν συνήθως ορισμένοι περιορισμοί σε ό, τι θα δεχθούν. Ο Dekalb, ο Fulton County και οι κάτοικοι της πόλης της Ατλάντας μπορούν να απορρίψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, αλλά μόνο αν το δέντρο είναι μικρότερο από τέσσερα πόδια ψηλό.

Τα δέντρα πρέπει να τοποθετούνται στο περίπτερο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα για την παραλαβή των συντριμμιών και όλες οι διακοσμήσεις και τα φώτα πρέπει να αφαιρεθούν πριν από τη διάθεση του δέντρου. Θυμηθείτε ότι αυτό ισχύει για όσους εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ομάδες δημοσίων έργων και μπορεί να μην ισχύουν για όσους ζουν στο νομό αλλά εξυπηρετούνται από μια μεμονωμένη πόλη (παράδειγμα Decatur, η οποία βρίσκεται στην κομητεία Dekalb).

Επιπλέον, αρκετά νομαρχιακά τμήματα πάρκων και ψυχαγωγίας εγκαθιστούν κέντρα συλλογής σε δημόσια πάρκα που επιτρέπουν στους κατοίκους να φέρουν τα αποθεματικά χριστουγεννιάτικων δέντρων για διάθεση. Για ενημερωμένο κατάλογο χρόνων παραλαβής και κανονισμούς σχετικά με τη διάθεση χριστουγεννιάτικων δέντρων εντός των ορίων της πόλης της Ατλάντα, ελέγξτε την ιστοσελίδα του τμήματος δημοσίων έργων της πόλης Ατλάντα.

Mulch από ανακυκλωμένα δέντρα

Το στρώμα που ανακυκλώνεται μέσω του προγράμματος "Bring One for the Chipper" έχει μετατραπεί σε στρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί για παιδικές χαρές , έργα ομορφιάς τοπικής αυτοδιοίκησης και ακόμη και για ατομικές αυλές - για παράδειγμα, έργα κηπουρικής!

Το σάπιο που δημιουργήθηκε από την εκστρατεία Bring One for the Chipper θεωρείται υψηλότερη ποιότητα από ό, τι είναι διαθέσιμο στα εμπορικά κέντρα κήπου και θα χρειαστείτε ένα αρκετά μεγάλο πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα - κάθε παράδοση μπορεί να καλύψει μεταξύ 15 20 κυβικά μέτρα.

Για να λάβετε το σάπια για το σχέδιό σας, κατεβάστε αυτή τη φόρμα (PDF) , συμπληρώστε το και στείλτε το με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με φαξ. Στη φόρμα θα πρέπει να παράσχετε πληροφορίες σχετικά με το πού θα πρέπει να παραδοθεί το σάπιο μαζί με ένα διάγραμμα του έργου περιοχή. Η θέση πρέπει να είναι προσβάσιμη για μεγάλα οχήματα, ώστε να γνωρίζετε τα χαμηλά άκρα των δέντρων ή τις γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή.