Πώς να πάτε στο Georgia State Stadium (πρώην Turner Field) μέσω της MARTA

Αποφύγετε την κυκλοφορία ημέρας παιχνιδιών και πάρτε το MARTA στο επόμενο παιχνίδι

Αυτό που κάποτε ήταν το Turner Field και το σπίτι των Atlanta Braves (και πριν από αυτό, το Centennial Olympic Stadium για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996) μετατράπηκε ήσυχα σε λιγότερο από ένα χρόνο σε ένα state-of-the-art στάδιο για το Georgia State University.

Το GSU Stadium φιλοξενεί τα πρώτα ποδοσφαιρικά του παιχνίδια το φθινόπωρο του 2017 όταν οι GSU Panthers επιστρέφουν για την εποχή 2017 με έξι εγχώρια παιχνίδια. Μετά την ποδοσφαιρική περίοδο, το baseball GSU θα παιχτεί στο ίδιο στάδιο.

Μια προβολή μικρογραφιών του γηπέδου GSU

Ο ανακαινισμένος χώρος διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πινακίδες σταδιοδρομίας στη χώρα, ένα νέο πεδίο χλοοτάπητα, ένα εντυπωσιακό μπλε και γκρίζο ντουλάπι, νέα κερκίδες στην ύπαιθρο του πρώην γήπεδου του μπέιζμπολ και περίπου 23.000 θέσεις - λιγότερο από το μισό του Turner Field -με την επιλογή προσθήκης επιπλέον 10.000.

Οι οπαδοί του Braves θα θυμούνται το tailgating στο ακριβές σημείο όπου ο Hank Aaron χτύπησε το 715th σπίτι του και Turner Field, το οποίο έγινε ένα κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο και ένα κομμάτι της ιστορίας της Ατλάντα. Από το 1997, ο Turner Field ήταν ο γηπεδούχος της Ατλάντα Μπράβις του Major League Baseball. Ονομάστηκε από τον Ted Turner, ο οποίος ήταν κύριος του Braves όταν αποκτήθηκε το γήπεδο.

Η εποχή του 2016 σημάδεψε το τέλος της 18χρονης πορείας της Ατλάντα Μπράβις στο αγαπημένο στάδιο του μπέιζμπολ και η ομάδα έχει μεταφερθεί στο νέο SunTrust Park.

Η GSU και οι προγραμματιστές αναφέρουν ότι σχεδιάζουν επίσης να αναθεωρήσουν τη γειτονιά γύρω από το Στάδιο GSU ως ζωντανή εμπορική ζώνη.

Περιορισμένες αναφορές ότι η Λεωφόρος της Γεωργίας, "που εκτείνεται από το Summerhill στο Grant Park, περιέχει ... εμπορικά κτίρια χαμηλού ύψους στις αρχές του 20ου αιώνα, τα οποία θα λάβουν μια νέα μίσθωση ζωής", μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου "δημιουργίας μιας νέας κατοικίας και επιχειρηματικό κόμβο [με νέα εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια] ... νότια από το κέντρο της πόλης, στους χώρους στάθμευσης του πρώην οίκου των Braves. "

Επιλογές για τη Δημόσια Διαμετακόμιση στο Στάδιο GSU

Θα μπορούσατε να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας στο Στάδιο GSU, για ποιον λόγο η ταλαιπωρία με την κυκλοφορία του παιχνιδιού όταν θα μπορούσατε να ονειρευτείτε το παιχνίδι (και τη διασκέδαση μετά από το παιχνίδι στα νέα εστιατόρια και μπαρ της περιοχής); Για αυτό, υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές δημόσιας διακίνησης, οι οποίες περιγράφονται παρακάτω. Πιάσε λοιπόν το εισιτήριό σας για φιστίκια, ποπ κορν και MARTA (Μητροπολιτική Ατλαντική ταχεία διαμετακόμιση) για μια ημέρα παιχνιδιού χωρίς οδήγηση και στάθμευση.

Επιλογή 1: Για τους οπαδούς που δεν σας πειράζουν το περπάτημα, συνιστούμε να φτάσετε στο γήπεδο GSU μέσω του σταθμού Georgia της MARTA. Θα βγείτε από το σταθμό στην Capital Avenue και θα περπατήσετε νότια για περίπου 1 μίλι. Θα φτάσετε στο γήπεδο σε περίπου 20 λεπτά για το παιχνίδι.

Επιλογή 2: Από τα μέσα του 2017, δεν είχε γραφτεί τίποτα για ένα λεωφορείο στο γήπεδο GSU. Αλλά, με βάση το τι ήταν διαθέσιμο για το Turner Field, υποθέτουμε ότι μπορεί να διατίθεται ένα λεωφορείο για το Στάδιο GSU. βεβαιωθείτε ότι έχετε επιβεβαιώσει με το MARTA πριν πραγματοποιήσετε οποιοδήποτε ταξίδι που περιλαμβάνει ένα λεωφορείο. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει το λεωφορείο: Όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής σε μηχανή εισιτηρίων Breeze, αναζητήστε ένα λεωφορείο MARTA στο γήπεδο GSU. Όπως κάνατε για το Turner Field, θα πρέπει να βρείτε ένα δωρεάν λεωφορείο για το Στάδιο GSU με τη λήψη οποιασδήποτε σιδηροδρομικής διαδρομής MARTA προς το σταθμό West End, όπου περπατάτε στο βορεινό τμήμα του σταθμού Bus Bus.

Θα έπρεπε να πατήσετε το εισιτήριό σας MARTA καθώς φτάνετε στο λεωφορείο και φτάνετε στο Στάδιο GSU σε περίπου οκτώ λεπτά. Για να επιστρέψετε, θα επιστρέψετε στο λεωφορείο, το οποίο θα σας φέρει πίσω στην περιοχή Loop North Bus στο σταθμό West End της MARTA. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να υπάρξει ένα λεωφορείο από το σταθμό του Πανεπιστημίου της πολιτείας της Γεωργίας στο Στάδιο GSU και πίσω.

Επιλογή 3: Εάν θέλετε να φτάσετε στο Στάδιο GSU πριν αρχίσει να λειτουργεί το λεωφορείο του σταδίου, υπάρχουν τουλάχιστον δύο διαδρομές λεωφορείων MARTA που θα σας μεταφέρουν κοντά στο γήπεδο GSU. Πάρτε το MARTA στο σταθμό Five Points και hop στο λεωφορείο 49 ή 55. Κάθε διαδρομή θα σας αποβάλει μέσα σε ένα λεπτό με τα πόδια από το Στάδιο GSU.

Συμβουλές για τη λήψη της Marta στο GSU Stadium

Πληροφορίες Στάδιο GSU

Διεύθυνση: 755 Hank Aaron Dr. SE, Ατλάντα, GA 30315

Ιστοσελίδα: http://stadium.gsu.edu/