Πώς να αφαιρέσετε τη φόρμα από το σκηνικό Camping Gear σας

Αφαιρέστε εύκολα το καλούπι και το ωίδιο από τα εργαλεία κατασκήνωσης

Τα εργαλεία κάμπινγκ μπορούν εύκολα να γίνουν θύματα μούχλας και μούχλας. Αν η σκηνή σας δεν καθαριστεί, στεγνώσει και αποθηκευτεί σωστά όταν το βάζετε μακριά, το καλούπι και το ωίδιο μπορεί να είναι ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Απλά φανταστείτε να πηγαίνετε σε ένα επικό ταξίδι κάμπινγκ στην παραλία. Η σκηνή σας είναι τοποθετημένη σε μια μπλόφα με θέα στη θάλασσα. Θα απολαύσετε τον αέρα της θάλασσας, τις φωτιές στην παραλία και τα μαγαζιά του campground. Είστε χαλαροί να ξοδέψετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας, και ο Fido κυλά στην άμμο έχοντας το χρόνο της ζωής του.

Όταν έρθει ο φόβος για να γεμίσει, σπάστε το στρατόπεδο και πηγαίνετε σπίτι. Κουνάτε βιαστικά την άμμο από τη σκηνή σας, σκουπίστε την προς τα κάτω πραγματικά γρήγορα, σπάστε τους πόλους, γεμίστε το σε ένα σάκο και ρίξτε το στον κορμό. Όταν φτάσετε στο σπίτι , αυτός ο σάκος κάμπινγκ γεμίζει στη σοφίτα του γκαράζ και επιστρέφετε στην καθημερινή ζωή. το ταξίδι κάμπινγκ φαίνεται μια μακρινή μνήμη, τεκμηριωμένη στο Instagram και μίλησε για γεύματα εργασίας.

Λίγους μήνες αργότερα, όταν ήρθε η ώρα να πάτε ξανά κάμπινγκ, πακετάρετε το αυτοκίνητο και ξεκινήστε. Είστε έτοιμοι να κατευθυνθείτε προς τα βουνά και κάμπινγκ στη λίμνη. Αποσυσκευάζετε τα εργαλεία σας και δημιουργείτε το στρατόπεδό σας . Αλλά περίμενε. Αχ, όχι μούχλα στη σκηνή σου! Αυτός ο υγρός ωκεάνιος αέρας δεν εξατμίστηκε προτού το γεμίσετε στη σκηνή και καθώς καθόταν σε ένα ζεστό γκαράζ το καλοκαίρι, έτρεχε. Ο βρεγμένος υγρός καμβάς σε μια στενά κλειστή περιοχή με ζεστό περιβάλλον είναι η τέλεια καταιγίδα για μούχλα και μύκητα για να αναπτυχθεί στην ταράτσα σας.

Το ωίδιο είναι ένα από τα πράγματα που κανείς δεν σας λέει για το κάμπινγκ . Το σκοτεινό υπόλειμμα που έχει απομείνει από το καλούπι και μπορεί να αφήσει ένα επίμονο λεκέ στη σκηνή της κατασκήνωσης σας, αλλά μην ανησυχείτε ότι η σκηνή σας μπορεί να σωθεί. Είναι καλύτερο να κρατάτε τη σκηνή σας καθαρή και να την πακετάρετε στεγνό, αλλά εάν μούχλα ή μούχλα έχει εισβάλει στη σκηνή, τον καμβά ή την τέντα σας, μπορείτε εύκολα να το αφαιρέσετε.

Δείτε πώς.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: ποικίλλει

Εδώ είναι πώς:

  1. Πρώτον, ίσως φαίνεται προφανές, αλλά σκοτώνει το καλούπι.
  2. Χρησιμοποιώντας μια μαλακή βούρτσα ή μια οδοντόβουρτσα, βουρτσίστε το καλούπι και το ωίδιο από το υλικό.
  3. Πλύνετε την πληγείσα περιοχή με ένα διάλυμα που αποτελείται από 1/2 φλιτζάνι Lysol σε ένα γαλόνι ζεστού νερού.
  4. Και / ή ξεπλύνετε με ένα διάλυμα από 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού και 1 φλιτζάνι αλάτι σε ένα γαλόνι ζεστού νερού.
  5. Αφήστε το υλικό να στεγνώσει εντελώς στον ήλιο.
  6. Στη συνέχεια, χλωρίστε το μούχλα.
  7. Πλύνετε ή απορροφήστε την πληγείσα περιοχή με ένα από τα παρακάτω, ανάλογα με το υλικό.
  8. Για τα περισσότερα υφάσματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκαντικό χωρίς χλώριο.
  9. Για χρωματιστά υφάσματα, χρησιμοποιήστε μια λύση από 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού και 1 φλιτζάνι αλάτι σε ένα γαλόνι ζεστού νερού.
  10. Για υφάσματα ασφαλή για χρώμα, χρησιμοποιήστε μια λύση από 2 κουταλιές της λεύκανσης σε ένα τέταρτο του νερού.
  11. Αφήστε την λευκασμένη περιοχή να στεγνώσει καλά.

Συμβουλές:

  1. Βουρτσίστε τα υλικά σε εξωτερικούς χώρους έτσι ώστε να μην αφήνετε σπόρια μούχλας στο σπίτι.
  2. Βεβαιωθείτε ότι το κάμπινγκ είναι στεγνό πριν το τοποθετήσετε μακριά.
  3. Αποθηκεύστε τα κατασκήνωση σε στεγνό, αεριζόμενο χώρο.

Ενημερώθηκε και επεξεργάστηκε από την Monica Prelle