Συνταγή απορρυπαντικού ζάχαρης

Πώς να φτιάξετε τη δική σας ζάχαρη

Μπορείτε να αγοράσετε scrubs ζάχαρης για $ 30, ή μπορείτε να κάνετε το δικό σας ζάχαρη τρίβει στο σπίτι για ένα κλάσμα του κόστους. Ζυμαρικά ζάχαρης είναι ένα από τα ευκολότερα σπιτικά προϊόντα σπα για να κάνουν - και ένα μεγάλο δώρο, αν το βάλετε σε ένα όμορφο βάζο. Με αυτή την εύκολη συνταγή, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας για να απολέσετε το δέρμα σας στο σπίτι αντί να πληρώσετε πολλά χρήματα για ένα scrub ζάχαρης στο σπα. Μπορεί επίσης να το χρησιμοποιήσετε πιο συχνά, αν δεν νομίζετε ότι είναι τόσο πολύτιμο.

Για να διατηρήσετε το δέρμα σας μεταξένιο απαλό, είναι πραγματικά μια καλή ιδέα να δώσετε στον εαυτό σας ένα τρίψιμο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Η ζάχαρη δεν είναι τόσο λειαντική όσο το αλάτι, γι 'αυτό είναι μια καλή επιλογή για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Είναι επίσης διασκεδαστικό να πειραματιστείτε με διάφορα είδη ζάχαρης με διαφορετικές υφές, ώστε να δείτε τι σας αρέσει περισσότερο. Προτιμώ τα βιολογικά προϊόντα, όπως η βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, ή η οργανική καφετιά ζάχαρη.

Αυτή είναι μια βασική συνταγή και μπορεί να τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Για παράδειγμα, μπορείτε να πειραματιστείτε με την ανάμειξη διαφόρων διαφορετικών αιθέριων ελαίων για να δείτε τι είδους μείγματα σας αρέσει περισσότερο από την άποψη του άρωματος και του θεραπευτικού αποτελέσματος. Επειδή τα συστατικά σας δεν είναι ακριβά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ αν μια συνταγή δεν λειτουργεί. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με άλλα συστατικά, όπως το χυμό λεμονιού, το μέλι, το τζίντζερ, τη βανίλια, το λάδι καρύδας, την κανέλα, ακόμα και τον ανανά, που έχει ένζυμα που πραγματικά βοηθούν στη διαδικασία απολέπισης.

Εάν θέλετε να πειραματιστείτε για να βρείτε την τέλεια συνταγή, παρακολουθήστε τι κάνετε, ώστε να γνωρίζετε πότε φτάνετε σε ένα συνδυασμό που λειτουργεί πραγματικά. Εάν πειραματίζεστε χωρίς να τηρείτε αρχεία, ίσως να μην ξέρετε πώς να αναδημιουργήσετε το αριστούργημά σας.

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά

Συστατικά:

Παρασκευή:

Βάλτε τη ζάχαρη σε ένα μικρό μπολ.

Προσθέστε το λάδι, ανακατεύοντας καλά με κουτάλι ή ξύλινο ραβδί. Η υφή πρέπει να είναι αρκετά υγρή ώστε να συγκρατεί μαζί, αλλά όχι υπερβολικά λιπαρή. Μπορείτε να το ποσό του πετρελαίου για να επιτευχθεί αυτή η υφή.

Πατήστε απαλά στις σταγόνες αιθέριου ελαίου και συνδυάστε καλά. Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για αρωματοθεραπεία μπορείτε να προσαρμόσετε τη συνταγή σας χρησιμοποιώντας διαφορετικά αιθέρια έλαια .

Αυτή η συνταγή θα πρέπει να σας φέρει μέσα από τρεις τρίβει ζάχαρη. Μπορείτε επίσης να κάνετε αρκετά για ένα τρίψιμο ξεκινώντας με ένα τρίτο ενός φλιτζανιού ζάχαρης και προσθέτοντας αρκετό λάδι για να φτάσετε στην υφή που θέλετε. Τώρα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το σπιτικό ζαχαροπλαστείο σας - μία φορά την εβδομάδα είναι άφθονο.

Εδώ είναι πώς να δώσετε στον εαυτό σας ένα scrub ζάχαρης στο σπίτι.

Ένα πλεονέκτημα ενός scrub ζάχαρης είναι ότι είναι κυριολεκτικά καλό για να φάει. Αυτό σημαίνει ότι είναι ο τέλειος θάμνος για ζευγάρια. Εάν έχετε μια ιδιωτική αυλή, ζεστό καιρό και κουνούπια, θα μπορούσα να δω μια κουβέρτα στο γρασίδι και να καλέσει τον εραστή σας να έρθει μαζί σας για έναν αργό, αισθησιακό θάμνο.

Όταν κάποιος άλλος σας ενώνει σε ένα θάμνο, μπορείτε να φτάσετε στην πλάτη του άλλου - πάντα το δύσκολο μέρος όταν προσπαθείτε να κάνετε ένα σκούπισμα σώματος στο σπίτι - και να αναπαράγετε την αίσθηση της φροντίδας για αυτό που παίρνετε στο σπα. Φέρτε ένα κουβά με ζεστό νερό και μερικά πλυσίματα και πετσέτες για να απομακρύνετε τον καθαριστήρα.

ΜΗΝ χρησιμοποιείτε αυτά τα σπιτικά τρίβει στο πρόσωπό σας. Ακόμα και οι αποχρώσεις του σακχάρου μπορεί να είναι πολύ τραχιά για το δέρμα του προσώπου, το οποίο είναι λεπτότερο, πιο λεπτό και πιο εκτεθειμένο στα στοιχεία.