Οδοντιατρικός Τουρισμός: Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν στο εξωτερικό για φτηνούς οδοντιάτρους

Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε τον οδοντιατρικό τουρισμό και πόσο καλή είναι η εξωτερική οδοντιατρική φροντίδα;

Οδοντιατρικός Τουρισμός: Γιατί τόσοι πολλοί Αμερικανοί ταξιδεύουν για φθηνότερη οδοντιατρική περίθαλψη

Η ιατρική περίθαλψη της Αμερικής αλλάζει. Αλλά προς το παρόν, πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν για χαμηλότερο κόστος υγειονομικής περίθαλψης. Ο ιατρικός τουρισμός έχει γίνει φαινόμενο. Οι ιατρικοί τουρίστες δεν περιλαμβάνουν μόνο τους Αμερικανούς των οποίων το κόστος για την υγειονομική περίθαλψη είναι εκτός ελέγχου, αλλά οι Καναδοί, οι Βρετανοί και άλλοι υπήκοοι δεν είναι ικανοποιημένοι με το ρυθμό της κοινωνικοποιημένης ιατρικής τους. (Δείτε γιατί ταξιδεύουν Αμερικανοί και άλλοι για υγειονομική περίθαλψη και τι περιμένουν από τον ιατρικό τουρισμό .)

Η οδοντιατρική φροντίδα είναι μια από τις πολλές ιατρικές ειδικότητες που αναζητούν οι Αμερικανοί στο εξωτερικό. (Άλλες δημοφιλείς ιατρικές τουριστικές ειδικότητες περιλαμβάνουν αισθητική χειρουργική, καρδιακή και οπτική χειρουργική επέμβαση, αντικατάσταση άρθρωσης, θεραπείες γονιμότητας και διαδικασίες διόρθωσης όρασης).

Ποια είναι η εξοικονόμηση κόστους της ξενικής οδοντιατρικής περίθαλψης;

Οι Αμερικανοί ταξιδεύουν στον πλανήτη για να αποκτήσουν ποιοτική οδοντιατρική φροντίδα για μια τεράστια έκπτωση στην τιμή που θα πληρώσουν στις ΗΠΑ: 40% έως και 80% λιγότερες.

Ποια είδη διαδικασιών ταξιδεύουν οι οδοντίατροι;

Οι οδοντίατροι συχνά διασχίζουν τα σύνορα για ακριβές οδοντιατρικές διαδικασίες και στοματικές χειρουργικές επεμβάσεις όπως αυτές που συχνά δεν καλύπτονται ακόμη και για Αμερικανούς που έχουν οδοντιατρική ασφάλιση:
• Ρίζες και εμφυτεύματα
• Αποκαταστάσεις όπως κορώνες και καπλαμάδες
• Οδοντικές προθέσεις όπως οδοντοστοιχίες και γέφυρες
Η τακτική φροντίδα, όπως γέμιση, καθαρισμός και κλιμάκωση ριζών (βαθύς καθαρισμός)
• Λεύκανση δοντιών με λέιζερ
• (Μια μορφή οδοντιατρικής που δεν είναι κατάλληλη για οδοντιατρικό τουρισμό: ορθοδοντία, διότι είναι μακροχρόνια (

Ας πάρουμε αυτό έξω από το δρόμο: Πόσο καλή είναι η εξωτερική οδοντιατρική περίθαλψη;

Σύντομη απάντηση: είναι εξίσου καλή. Μακρά απάντηση: Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι η μόνη χώρα με λαμπρή παράδοση οδοντιατρικής εκπαίδευσης, καινοτομίας και φροντίδας. Η ποιότητα της οδοντιατρικής περίθαλψης (και της τεχνολογίας) αποτελεί πηγή υπερηφάνειας σε πολλές άλλες χώρες, ιδίως στην Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και τη Νότια Αμερική.

Μπορείτε να κάνετε τον οδοντιατρικό τουρισμό σε οποιαδήποτε μέρη διακοπών;

Ναί. Η συναρπαστική πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, είναι μια εστία ιατρικού και οδοντιατρικού τουρισμού , με στρατοσφαιρικό επίπεδο ιατρικής εμπειρογνωμοσύνης και φροντίδας. Το παραθαλάσσιο νησί του Πουκέτ της Ταϊλάνδης είναι επίσης κέντρο οδοντιατρικού τουρισμού. Η Κόστα Ρίκα, ένας μαγνήτης οικοτουρισμού, είναι ένα άλλο κέντρο οδοντιατρικού τουρισμού. Το Ντουμπάι έχει επίσης το μερίδιό του στις κλινικές του οδοντιατρικού τουρισμού. Και άλλοι προορισμοί διακοπών προσφέρουν επίσης τον οδοντιατρικό τουρισμό.

Υπάρχουν κάποιοι από αυτούς τους προορισμούς του εξωτερικού οδοντιατρικού τουρισμού κοντά στα σύνορα των ΗΠΑ;

Ναί. Οι μεξικάνικες συνοριακές πόλεις είναι τώρα chockablock με οδοντιατρικές κλινικές που εξυπηρετούν τους Αμερικανούς ημερήσιους ταξιδιώτες. Ακριβώς πέρα ​​από τα σύνορα από το Yuma, Αριζόνα, Los Algodones, Μεξικό είναι αστέρι οδοντιατρικού τουρισμού . Είναι επίσης γεμάτη με έκπτωση ιατρικές και οπτικές πρακτικές και φαρμακεία. Μπορείτε να σταθμεύσετε στην Αριζόνα και να περπατήσετε μέσα από τις πύλες διαβατηρίων.

Η εξωτερική οδοντιατρική περίθαλψη παρέχεται από έναν ιδιωτικό οδοντίατρο ή από μια κλινική;

Οι οδοντιατρικές κλινικές υψηλής τεχνολογίας είναι σχεδόν πάντοτε ο καθορισμός της οδοντιατρικής περίθαλψης. Προσφέρουν συνήθως διάφορες οδοντιατρικές ειδικότητες, όπως καλλυντική οδοντιατρική, χειρουργική επέμβαση στο στόμα και πολλά άλλα

Υπάρχει άφθονος ποιοτικός έλεγχος. Οι αλλοδαποί οδοντίατροι και κλινικές που αναζητούν Αμερικανούς ασθενείς βρίσκονται υπό πολύ έλεγχο και ανησυχούν εξαιρετικά για τη φήμη τους.

Οι υπηρεσίες Web, όπως το WhatClinic.com, παρέχουν εκτεταμένες ανασκοπήσεις ασθενών των ξένων οδοντιάτρων. Επιπλέον, το PatientsBeyondBorders.com, ένας κορυφαίος υποστηρικτής του ιατρικού και οδοντιατρικού τουρισμού, λειτουργεί επίσης ως παρατηρητής της βιομηχανίας. Απαριθμεί και συνιστά μόνο παρόχους που έχουν περάσει μια επαγγελματική διαδικασία ελέγχου πολλαπλών σημείων συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης των ΗΠΑ στην ειδικότητα.

Η οδοντιατρική εργασία σε μια ξένη χώρα φαίνεται διαφορετική;

Όχι. Οι εταιρείες οδοντιατρικού τουρισμού ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα και εργάζονται μόνο με οδοντιατρικές κλινικές οι οποίες παρέχουν σύγχρονες, υψηλής ποιότητας διαδικασίες. Οι ασθενείς δεν πρέπει να φοβούνται να γίνονται παλιομοδίτικες ορατές εργασίες όπως ασημένιες γέφυρες και καπλαμάδες.

Είναι εγγυημένη η δουλειά του Οδοντιατρικού Τουρισμού;

Έχοντας τον οδοντίατρό σας χιλιάδες μίλια μακριά είναι ένα επιχείρημα κατά του οδοντιατρικού τουρισμού. Ωστόσο, οι κλινικές που χρησιμοποιούνται από τους οδοντιατρικούς τουριστικούς οργανισμούς (περισσότερα γι 'αυτούς παρακάτω) συνήθως εγγυώνται την εργασία τους από ένα έως πέντε χρόνια.

Οι υπηρεσίες του οδοντιατρικού τουρισμού προσφέρουν επίσης ασφάλεια στους πελάτες τους

Η Οδοντιατρική Ασφάλισή σας θα καλύπτει ξένες οδοντιατρικές εργασίες;

Αν έχετε οδοντιατρική ασφάλιση, ενδέχεται να έχουν κάποιους παροχείς εντός δικτύου εκτός της χώρας. Φυσικά, θα πρέπει να ελέγξετε.

Υπάρχουν Υπηρεσίες που "Πακέτα" Εκδρομές για Ξένες Οδοντιατρικές Υπηρεσίες;

Ο ιατρικός και οδοντιατρικός τουρισμός έχουν γεννήσει τις τουριστικές υπηρεσίες που συγκεντρώνουν την εμπειρία. Σχεδόν όπως ένα ξενοδοχείο all-inclusive , αυτά τα ιατρικά και οδοντιατρικά γραφεία οργανώνουν τα πάντα: την οδοντιατρική περίθαλψη (εξετάσεις, ακτινογραφίες, χειρουργική επέμβαση, εργαστηριακή εργασία κλπ.) Το ξενοδοχείο, τις πτήσεις, τις μεταφορές κ.ο.κ. Δεν κοστίζει τίποτα για τη χρήση αυτών των υπηρεσιών. Όλος που πληρώνετε είναι η οδοντιατρική εργασία και τα σχετικά ταξίδια σας

Μελέτη περίπτωσης Οδοντιατρικού Οργανισμού: Οδοντιατρικές αναχωρήσεις

Ακολουθεί μια περιγραφή μιας εταιρείας οδοντιατρικού τουρισμού, Οδοντιατρικές αναχωρήσεις, ως παράδειγμα. Αποποίηση: Αυτό το άρθρο δεν προορίζεται να προωθήσει ή να διαφημίσει οδοντιατρικές αναχωρήσεις, αλλά να δείξει τι είναι η υπηρεσία οδοντιατρικού τουρισμού με έδρα τις ΗΠΑ .

Οδοντιατρικές αναχωρήσεις είναι ηγέτης στην αγορά στον τομέα της που διευκόλυνε την ξενική οδοντιατρική περίθαλψη για δεκάδες χιλιάδες ασθενείς από την ίδρυσή της το 2010. Η αναφερόμενη αποστολή της είναι "προσιτή οδοντιατρική περίθαλψη για όλους στον πλανήτη." Οι πελάτες των οδοντιατρικών αναχωρήσεων προέρχονται κυρίως από τις ΗΠΑ . Είναι επίσης από τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και άλλες βιομηχανικές χώρες.

Οι πελάτες της οδοντιατρικής αναχώρησης τείνουν να πάνε σε μια σχετικά κοντινή χώρα για να πάνε για τη φροντίδα τους.
Αμερικανοί και Καναδοί επισκέπτονται γενικά το Μεξικό και την Κόστα Ρίκα. Οι Αυστραλοί και ο Νέος Ζηλανδός πηγαίνουν στην Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη. Βρετανοί, Γάλλοι και Γερμανοί επιλέγουν την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Τσεχία, την Τουρκία.

Πώς οι οδοντικές αναχωρήσεις πιστοποιούν τους ξένους οδοντιάτρους και τις εγκαταστάσεις του;

Οδοντιατρικές αναχωρήσεις διενεργεί επαλήθευση τεσσάρων μερών από τους συνεργάτες του για την οδοντιατρική κλινική: επιτόπια επίσκεψη, επιτόπια έρευνα ποιότητας, online φήμη, επαλήθευση των οδοντιατρικών αδειών (διαφέρει ανά χώρα, κάθε οδοντίατρος έχει άδεια λειτουργίας από το τοπικό / περιφερειακό / ).

Τι είναι τα Πακέτα Πακέτων Ξενοδοχείων Οδοντιατρικών Αναχωρήσεων;

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για αποκλειστικές προσφορές ξενοδοχείων για ταξίδια οδοντιατρικού τουρισμού στο Μεξικό και την Ταϊλάνδη. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά στις οδοντιατρικές κλινικές. Μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας από την τοποθεσία της κλινικής, και οι τιμές δωματίων είναι 15-30% από τις δημοσιευμένες τιμές. Οι υπάλληλοι οδοντιατρικών αναχωρήσεων βοηθούν επίσης τους ασθενείς στις ρυθμίσεις των πτήσεων, βοηθώντας τους πελάτες να βρουν τους καλύτερους ναύλους.

Επί του παρόντος, οι οδοντιατρικές αναχωρήσεις δεν λειτουργούν με πολυτελή ξενοδοχεία. Αλλά οι πελάτες μπορούν να συνεργαστούν με την εταιρεία για να κλείσουν πολυτελή ξενοδοχεία σε εκλεπτυσμένους προορισμούς όπως η Μπανγκόκ και το Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Πώς συγκρίνετε τα κόστη μεταξύ των ξένων οδοντιάτρων των ΗΠΑ και των οδοντιατρικών αναχωρήσεων;

Ρίζα κανάλι + εμφύτευμα + κορώνα, ανά δόντι
ΗΠΑ: $ 5.000 + / Οδοντιατρικές αναχωρήσεις, $ 1.000 - $ 3.000

Επενδύσεις / Λαμινάτες ανά δόντι:
ΗΠΑ: $ 1.100 + / Οδοντιατρικές αναχωρήσεις, $ 250 - $ 500

Λεύκανση δοντιών στο γραφείο
ΗΠΑ: $ 400- $ 800 / Οδοντιατρικές αναχωρήσεις, $ 200- $ 400

Μάθετε περισσότερα για:

• Οδοντιατρικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
• Ασθενείς πέρα ​​από τα σύνορα (βαθμολογίες εξωτερικών ιατρών )
Οδοντιατρικές αναχωρήσεις και απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις σας