Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μασάζ ζευγών

Το ζευγάρι μασάζ είναι μια δημοφιλής υπηρεσία στο σπα, όπου δύο άτομα μαζεύονται στο ίδιο δωμάτιο, ταυτόχρονα, από δύο διαφορετικούς θεραπευτές. Το ζευγάρι μπορεί να είναι σύζυγος, σύζυγος, φίλη και φίλος, εταίροι του ίδιου φύλου, μητέρες και κόρες, ή καλύτεροι φίλοι. Μερικές φορές ονομάζεται επίσης μασάζ duo ή μασάζ duet.

Το ζευγάρι μασάζ λαμβάνει χώρα σε ένα δωμάτιο που είναι, τουλάχιστον, αρκετά μεγάλο για δύο τραπέζια μασάζ, που είναι η τυπική διάταξη σε ένα σπα ημέρας .

Από την άλλη πλευρά, τα ιαματικά λουτρά και τα ξενοδοχεία συχνά δημιουργούν περίτεχνα περιβάλλοντα όπου τα ζευγάρια δεν μπορούν να έχουν μόνο θεραπείες περιποίησης, αλλά και μπάνιο, πεντικιούρ, διαμονή σε ατμόλουτρο ή σαλόνι με πυρκαγιά Η μεταχείριση.

Οι θεραπείες για ζευγάρια είναι τόσο δημοφιλείς ώστε τα περισσότερα ιαματικά λουτρά, όπως το Alvadora Spa στο The Royal Palms στο Φοίνιξ, διαθέτουν αρκετές σουίτες ζευγών για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση.

Τα οφέλη του μασάζ ζευγών

Το μασάζ των ζευγαριών είναι μια καλή επιλογή όταν οι εραστές είναι στους νυχτερίδες του πρώιμου ρομαντισμού και δεν μπορούν να αντέξουν να είναι ξεχωριστά. Θέλουν να μοιραστούν τα πάντα, ακόμα και το μασάζ τους. Πολλές θεραπείες για ζευγάρια έχουν σχεδιαστεί ειδικά με το μυαλό, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου μόνο σε μια σκάλα με τριαντάφυλλο-πέταλο, ένα μπουκάλι σαμπάνιας με φράουλες και σοκολάτα και χαλάρωση χρόνου από πυρκαγιά μετά τη θεραπεία. Μέρος αυτού που πληρώνετε είναι ένας χρόνος στο δωμάτιο, που λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ένα όμορφο ρομαντικό περιβάλλον.

Ένας άλλος τύπος μασάζ ζευγαριών είναι να πάρει απλά την ίδια θεραπεία ταυτόχρονα σε ένα δωμάτιο που έχει δύο τραπέζια. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε έναν συνεργάτη που ποτέ δεν έχει πάρει ένα μασάζ πριν με τρόπο που να τους κάνει να αισθάνονται πιο άνετα την πρώτη φορά.

Μερικοί άνδρες φοβούνται να πάρουν ένα μασάζ λόγω του γυμνού που εμπλέκονται και να έχουν τη σύζυγό τους ή τη φίλη τους είναι καθησυχαστική.

Τόσοι πολλοί άντρες έχουν μετατραπεί στη δύναμη της θεραπευτικής επαφής μετά την εισαγωγή τους από έναν σύντροφο. Μόλις βιώσουν ένα ζευγάρι μασάζ, αισθάνονται άνετα την κράτηση μασάζ από μόνοι τους.

Μερικές φορές δεν είστε στενοί συνεργάτες, απλά ταξιδεύετε με κάποιον που δεν μπορείτε να δείτε αρκετά συχνά - μια αδελφή, η μαμά ή ο καλύτερος φίλος σας - και θέλετε να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Όλα αυτά τα σενάρια είναι ωραία, πραγματικά, γιατί κάνετε τους κανόνες. Εάν θέλετε να μιλήσετε ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια του μασάζ, μπορείτε. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε ήσυχα, αυτό είναι καλό. Οι θεραπευτές θα ακολουθήσουν το προβάδισμα σας.

Πόσο κοστίζει το ζευγάρι;

Η τιμή ενός ζευγαριού μασάζ εξαρτάται από το spa, το χρόνο και τις ανέσεις. Γενικά, είναι το κόστος ενός κανονικού μασάζ, δύο φορές. Μερικές φορές μπορείτε να προσθέσετε ιδιωτικό χρόνο. Για παράδειγμα, το Aspira the Spa στο The Osthoff Resort στο Ουισκόνσιν προσφέρει ζευγάρια μασάζ στα 135 δολάρια ανά άτομο για 50 λεπτά. Τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν μια επιπλέον ώρα μόνο μαζί στην ευρύχωρη σουίτα, εξοπλισμένη με ένα master shower, μπανιέρα υδρομασάζ, πέτρινο τζάκι και καναπέ, για $ 50 ανά άτομο. Σε ορισμένα ιαματικά λουτρά, το πακέτο μπορεί να περιλαμβάνει ιδιωτικό χρόνο και παροχές όπως η σαμπάνια, η οποία στέλνει την τιμή υψηλότερη.

Η άνοδος στο σπα προσθέτει ακόμη 15 έως 20%.

Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα για τα ζευγάρια μασάζ;

Θα ομολογήσω: ποτέ δεν είχα ποτέ ένα ζευγάρι μασάζ. Η ιδέα να πάρει ένα μασάζ με κάποιον άλλο στο δωμάτιο, ακόμα και ο σύζυγός μου, με αφήνει κρύο. Τι κι αν θέλει να μιλήσει και δεν το κάνω; Ή το αντίστροφο;

Δεν είμαι μόνος. Πολλοί έμπειροι spa-goers βρίσκουν την απογοήτευσή τους να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο ταυτόχρονα με οποιονδήποτε άλλο κατά τη διάρκεια ενός μασάζ. Προτιμούν να πάρουν το μασάζ τους και στη συνέχεια να συναντηθούν αργότερα.

Τα πιθανά προβλήματα έρχονται αν έχετε διαφορετικές προσδοκίες και ανάγκες κατά τη διάρκεια ενός μασάζ, ιδιαίτερα εάν ένα άτομο θέλει να βγει έξω και το άλλο θέλει να μιλήσει. Βοηθάει αν γνωρίζετε πόσο το άλλο πρόσωπο θέλει να μιλήσει κατά τη διάρκεια ενός μασάζ - πολύ, λίγο ή καθόλου - και αν είναι καλός αγώνας για εσάς.