Η Εθνική Αίθουσα Softball της Φαντασίας και του Μουσείου

Επισήμως αφιερωμένο το 1973 από την Αμερικάνικη Αμερικανική Softball Association (ASA), το Εθνικό Softball Hall of Fame and Museum της Οκλαχόμα Σίτι, αποτελεί ένα εκπαιδευτικό αφιέρωμα στη μακρά ιστορία του αθλήματος και των παικτών του, μια από τις κορυφαίες μουσεία στην OKC . Η εγκατάσταση 18.000 τετραγωνικών ποδιών, η οποία στεγάζει επίσης την έδρα της ASA, εξετάζει τις πολλές όψεις του παιχνιδιού και διαθέτει αναμνηστικά, φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα, σεβασμό των μύθων του softball και των Ολυμπιακών ομάδων.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης το στάδιο ASA Hall of Fame, το κορυφαίο χώρο του softball του έθνους και φιλοξενεί πολλές από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του αθλήματος.

Τοποθεσία

Το ASA National Softball Hall of Fame και το μουσείο συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή περιπέτειας της Οκλαχόμα Σίτι, μια περιοχή στη βορειοανατολική πλευρά της πόλης που περιλαμβάνει επίσης τον κοντινό ζωολογικό κήπο OKC και πολλά άλλα αξιοθέατα. Βρίσκεται στην NE 50η, ακριβώς δυτικά του I-35 και ανατολικά της λεωφόρου Martin Luther King Jr.

Είσοδος & Ώρες Λειτουργίας

Οι ώρες λειτουργίας για την Εθνική αίθουσα Softball of Fame and Museum είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 π.μ. - 4:30 μ.μ., Σάββατο 10 π.μ. - 4 μ.μ. και Κυριακή 1 - 4 μ.μ. Σημειώστε ότι η εγκατάσταση είναι κλειστή τα Σαββατοκύριακα από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο . Για περισσότερες πληροφορίες ή για πληροφορίες σχετικά με ξεναγήσεις, καλέστε (405) 424-5266.

Η είσοδος είναι 6,00 δολάρια για ενήλικες και 3,00 δολάρια για παιδιά 12 ετών και κάτω.

Εκθέματα & περισσότερα

Σύμφωνα με τον Ερασιτεχνικό Σύνδεσμο Softball της Αμερικής, το National Softball Hall of Fame περιλαμβάνει σήμερα λιγότερους από 400 inductees, καθιστώντας το "μεταξύ των πιο δύσκολων αθλητικών αιθουσών στο έθνος για να κερδίσουν μέλη". Οι γκαλερί των μουσείων διερευνούν τους σπουδαίους αθλητές και τα επιτεύγματά τους.

Υπάρχουν περιπτώσεις με αναμνηστικά, εμφανίζει εκδηλώσεις και βραβεία NCAA, βίντεο του Ολυμπιακού θεάματος και εκθέματα στην ιστορία του αθλήματος που ξεπερνά τα 100 χρόνια.

Ο πρώτος όροφος του μουσείου περιλαμβάνει επίσης κατάστημα δώρων με μπλουζάκια, σακάκια και πολλά άλλα.

Εκδηλώσεις στο στάδιο ASA Hall of Fame

Σε ένα συγκρότημα που περιλαμβάνει πολυάριθμες ανέσεις και τέσσερα πεδία softball, το κοντινό στάδιο ASA Hall of Fame θεωρείται ο κορυφαίος χώρος softball στο έθνος.

Παίρνει χιλιάδες και χιλιάδες επισκέπτες στην Οκλαχόμα Σίτι κάθε χρόνο φιλοξενώντας μερικά από τα κορυφαία παιχνίδια του αθλήματος. Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικά γεγονότα:

Κοντινά Ξενοδοχεία & Διαμονή

Έρχεστε στην Οκλαχόμα Σίτι για μια εκδήλωση στο στάδιο ASA Hall of Fame ή για να επισκεφθείτε το National Softball Hall of Fame; Εξετάστε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην OKC . Και αν θέλετε να μείνετε πολύ κοντά στο συγκρότημα ASA Hall of Fame, μπορείτε να βρείτε μερικές επιλογές: