Ρομαντική στην κοιλάδα

Ειδικά Ρομαντικά Σποτάκια Phoenix

Είτε ψάχνετε για ιδέες για μια ειδική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια ρύθμιση για μια πρόταση γάμου, είτε απλά θέλετε να πείτε στον αγαπημένο σας ότι τον αγαπάτε, υπάρχει μια θαυμάσια επιλογή πιθανών κερδοφόρων θέσεων στην περιοχή Φοίνικας για τη ρομαντική σας περιπέτεια.

Κυριακή Brunch με τάξη

Σαμπάνια, μουσική πιάνο και μια φανταστική ποικιλία από καλούδια σας περιμένουν σε ένα μοναδικό Sunday Brunch σε μια ιστορική τοποθεσία στο Φοίνιξ, το Wrigley Mansion.

Ναι, η William Wrigley, νεώτερος της φήμης τσίχλας, δημιούργησε αυτό το κομψό σπίτι για τη σύζυγό του το 1931. Ήταν ιδιωτικός σύλλογος μέχρι το 1992, όταν το αγόρασε ο Gordie Hormel και το άνοιξε στο κοινό. Ακόμα, λόγω των νόμων περί ζωνών, πρέπει να χρεώνετε ένα τέλος μέλους την πρώτη φορά που θα επισκεφθείτε, οπότε η Κυριακή Brunch θα σας τρέξει περίπου 50 δολάρια. Εδώ είναι περισσότερα τοπικά εστιατόρια που σερβίρουν ένα upscale Κυριακή brunch .

Μια βόλτα με γόνδολα στο Scottsdale

Κάθε βράδυ στο Hyatt Regency Resort στο Gainey Ranch στο Scottsdale μπορείτε να κάνετε μια αργή, ρομαντική βόλτα στις πλωτές οδοί του θέρετρου σε μια γόνδολα. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παρά να απολαύσετε τη βόλτα! Η διαδρομή διαρκεί περίπου 10 έως 15 λεπτά. Οι προκαταβολικές κρατήσεις δεν γίνονται αποδεκτές, αλλά κατά τις ώρες αιχμής το θέρετρο λειτουργεί περισσότερες από μία γόνδολα.

Ρομαντική παίρνει πτήση

Μόνο οι δυο σας (μαζί με τον πιλότο σας, φυσικά) που επιπλέουν στον ουρανό της κοιλάδας σε ένα μπαλόνι ζεστού αέρα - μια ρομαντική περιπέτεια!

Φροντίστε για μια πτήση με αερόστατο με σαμπάνια και φροντίστε τον ιδιαίτερο κάποιον για μια μνήμη ζωής.

Το Lon's στο Hermosa Inn

Απολαύστε βραβευμένη σύγχρονη αμερικανική κουζίνα σε ένα ρομαντικό αίθριο ή ένα από τα λαμπερά τζάκια που βρίσκονται σε όλο το μπαρ και τις τραπεζαρίες. Το κομψό ξύλινο και επιτραπέζιο σκεπαστό τραπεζάκι του Lon και το μπαρ περιβάλλονται από μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχει να προσφέρει η Αριζόνα.

Πάρτε μια ρομαντική ματιά στο παρελθόν και να έχετε μια γευστική εμπειρία που δεν ξεχάστηκε σύντομα.

Ρομαντικό στο Spa

Μια διαμονή ενός ή δύο διανυκτερεύσεων στο The Boulders Resort & Golden Door Spa στο Carefree δεν είναι φθηνή, αλλά αυτή είναι μια ξεχωριστή περίσταση, έτσι δεν είναι; Δεν υπάρχει κοντινό θέρετρο που να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να έχετε ταξιδέψει σε έναν εξωτικό, ρομαντικό προορισμό από τους Boulders. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πακέτα, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν γεύματα, χρήση των εγκαταστάσεων σπα και γκολφ σε ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη της κοιλάδας του ήλιου.

Κρατώντας τα χέρια ενώ περπατάτε

Μια ρομαντική εκδρομή δεν πρέπει πάντα να περιλαμβάνει τραπεζαρία και τεράστια δαπάνη. Τι θα λέγατε για μια υπέροχη βουτιά σε μια καταπληκτική θέα της Κοιλάδας; Βάλτε τα παπούτσια πεζοπορίας σας, γλιστρήστε μερικά σνακ και λίγο σαμπάνια στο σακίδιο σας και περάστε μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής της Peak Piestewa και παρακολουθήστε την ανατολή ή το ηλιοβασίλεμα, όποια και αν προτιμάτε!

Φιλιά στην κορυφή ενός βράχου

Το Top of the Rock είναι ένα εξαιρετικό εστιατόριο με υπέροχη θέα και θα σας ευχαριστήσει για κάθε ιδιαίτερη περίσταση. Αυτό το εστιατόριο έχει ψηφιστεί το καλύτερο ρομαντικό εστιατόριο στην κοιλάδα και το καλύτερο μέρος για φιλί (στο κοινό).

Picnic στο εμπορικό κέντρο

Όχι το εμπορικό κέντρο, ανόητο! Scottsdale Mall. Συσκευάστε ένα καλάθι για πικ-νικ και απολαύστε μια βόλτα και ένα μεσημεριανό γεύμα στο πάρκο, ανάμεσα στα αγάλματα και τις βρύσες και τα λουλούδια.

Σταματήστε και δείτε τα εκθέματα τέχνης στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Scottsdale. Το Scottsdale Mall βρίσκεται στο κέντρο του Scottsdale.

Τ. Cook's

Βρίσκεται στο Royal Palms Hotel και Casitas στο ανατολικό Φοίνιξ. Σερβίρουν μεσογειακή κουζίνα στο ρομαντικό σκηνικό ενός ισπανικού αρχοντικού Colonial style. Μπορείτε να περιμένετε το γεύμα να είναι ακριβό, αλλά το φαγητό και η ατμόσφαιρα στο ειδύλλιο του T. Cook.

Βοτανικός Κήπος της Έρημος

Κάντε μια μικρή βόλτα στον βοτανικό κήπο Desert στο Phoenix και απολαύστε τη χλωρίδα και την πανίδα της ερήμου στην οθόνη. Όταν είστε λίγο κουρασμένοι από το περπάτημα, βρείτε έναν πάγκο σε μια γραφική περιοχή και διακηρύξτε την αγάπη σας για τον άλλον.