Πώς να σχεδιάσετε μια Καραϊβική οικογενειακές διακοπές

Βρείτε την οικογενειακή σας διασκέδαση στον ήλιο

Η Καραϊβική είναι ιδανική για οικογένειες. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν λίγα καλύτερα μέρη για να πάρετε τα παιδιά σας από αυτή την αληθινή παιδική χαρά με παραλίες λευκής άμμου, ζεστά και καθαρά νερά που είναι ιδανικά για οτιδήποτε από το βράδυ μέχρι τα θαλάσσια σπορ και θέρετρα που εξυπηρετούν ειδικά τις οικογένειες με μια ζαχαροπλαστική σειρά κολύμβησης πισίνες, εστιατόρια και επιλογές παιδικής φροντίδας. Προσθέστε σε εκείνες τις δραστηριότητες που κυμαίνονται από πεζοπορία και ψώνια έως κολύμβηση με αναπνευστήρα και οικολογικές περιπέτειες και έχετε τα πράγματα μιας αξέχαστης οικογενειακής διακοπές στην Καραϊβική γεμάτη από περιπέτεια και διασκέδαση.

Επιλέγοντας το σωστό νησί της Καραϊβικής για την οικογένειά σας

Αν πετάτε με μικρά παιδιά, αναζητήστε ένα νησί με μεγάλο αριθμό απευθείας πτήσεων, ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε σε μια κατάλληλη στιγμή και να αποφύγετε να μεταβείτε αεροπλάνα. Η Τζαμάικα, το Πουέρτο Ρίκο, οι Μπαχάμες, η Δομινικανή Δημοκρατία και οι Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ διαθέτουν εκατοντάδες απευθείας πτήσεις από την εβδομάδα της Βόρειας Αμερικής.

Αυτά τα δημοφιλή νησιά είναι επίσης καλά στοιχήματα για οικογένειες όσον αφορά την τραπεζαρία και τις επιλογές του ξενοδοχείου. Τα μεγάλα θέρετρα είναι πλούσια, πολλά από αυτά με προγράμματα ειδικά προσαρμοσμένα στα παιδιά και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην εύρεση επιλογών για φαγητό στο παιδί, είτε στο θέρετρο είτε σε ένα γνωστό εστιατόριο γρήγορου φαγητού.

Οι καλύτερες δραστηριότητες της Καραϊβικής για οικογένειες

Ο χρόνος διαμονής στην παραλία πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. ένα κόσμημα είναι η μαλακή, λευκή άμμος της παραλίας Luquillo του Πουέρτο Ρίκο. Αν τα παιδιά σας είναι αποθαρρυντικά, θα απολαύσουν τα προκλητικά κύματα και τους ανέμους του Cabarete στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου μπορούν να δοκιμάσουν windsurfing και kiteboarding.

Άλλες ειδικές εμπειρίες περιλαμβάνουν κολύμβηση με αναπνευστήρα ή καταδύσεις και σίτιση φιλικών stingrays στο Stingray City στο Grand Cayman? πεζοπορία μέσω του Εθνικού Δρυμού El Yunque. και μια νυχτερινή κολύμβηση στο βιολογικό φωτισμό του Vieques, και στο Πουέρτο Ρίκο. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τις αφορολόγητες αγορές στο St. Thomas στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους ή στο St. Maarten.

Όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας, παρακολουθήστε τα ξενοδοχεία και τις τοπικές δραστηριότητες που προσφέρουν κλαμπ και εκδρομές φιλικές προς το παιδί. Σε πολλές περιπτώσεις, τα ξενοδοχεία θα διαθέτουν συγκεκριμένα «στρατόπεδα» που προσφέρουν δραστηριότητες και φροντίδα παιδιών κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ πολλές εκδρομές για ενήλικες - φερμουάρ, scuba, σας ονομάζουμε - προσφέρουμε φιλικές προς το παιδί επιλογές έτσι ώστε τα μικρά σας να μπορούν να βιώσουν κάποια εκπληκτικά διασκέδαση σε ένα ασφαλές, ελεγχόμενο περιβάλλον. Δεν έχει σημασία πού πηγαίνετε, φροντίστε να αναφέρετε ότι έχετε παιδιά μαζί σας - ίσως να εκπλαγείτε από τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας!

Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Καραϊβικής για οικογένειες

Οι δύο καλύτερες επιλογές διαμονής για οικογένειες είναι all-inclusive θέρετρα και βίλες . Οι τιμές σε όλα τα inclusives καλύπτουν τα καταλύματα, τα γεύματα και μια ζαλιστική σειρά δραστηριοτήτων. Η Τζαμάικα, η Δομινικανή Δημοκρατία και οι Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ έχουν όλες τις καταπληκτικές επιλογές σε αυτήν την κατηγορία, μεταξύ των οποίων και το FDR Pebbles, το οποίο αποδίδει σε κάθε οικογένεια μια νταντά.

Η Ατλαντίδα στις Μπαχάμες έχει ένα πραγματικά εκπληκτικό πρόγραμμα για παιδιά, καθώς και στρέμματα ψυχαγωγίας με βάση το νερό, όπως μια διαδρομή για κολύμβηση με αναπνευστήρα, μια δεξαμενή καρχαρία και μια νεροτσουλήθρα μήκους 60 ποδιών.

Οι βίλες διαθέτουν κουζίνα και συχνά προσωπικό καθαριότητας, αλλά δεν θα έχετε όλες τις ενσωματωμένες επιλογές ψυχαγωγίας.

Ωστόσο, εάν ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας, ειδικά αν ταξιδεύετε με 1 ή περισσότερα παιδιά, οι βίλες είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή έρχονται με κουζίνα, η οποία σας επιτρέπει όχι μόνο να προετοιμάσετε τα γεύματα χωρίς να βγείτε έξω, αλλά επίσης σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αγαπημένα απολαύματα και τα σνακ των παιδιών σας στο ψυγείο έτσι ώστε να μην γίνονται νοσταλγικά (μην ξεχνάτε να τα συσκευάζετε σε μια μεταφορά ή να επισκεφθείτε την τοπική αγορά σας).

Οι κορυφαίες μας συστάσεις

Ενώ υπάρχουν πολλά φιλικά προς το παιδί επιλογές στην Καραϊβική, εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες συστάσεις μας για καταλύματα στα νησιά:

Atlantis Paradise Island Resort , Μπαχάμες: πάρκο νερού, οικογενειακή γιόγκα, οικογενειακές δραστηριότητες νερού και γης.

Παραλίες Turks & Caicos Resort & Spa, Τερκς και Κάικος: Προγράμματα για παιδιά με θέμα το Sesame Street, Waterpark Island Pirate, Crayola Art Camps.

Four Seasons Nevis στο St. Kitts & Nevis : παιδικά μπουρνούζια, γάλα & μπισκότα, πρόγραμμα για παιδιά Kids All Seasons.