Άδειες γάμου στο Albuquerque

Οι άδειες γάμου στο Albuquerque αποκτώνται σε λίγα βήματα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις νομικές προϋποθέσεις για την απόκτηση άδειας γάμου στο Albuquerque .

Το γραφείο του County Clerk είναι το μόνο γραφείο που μπορεί να εκδώσει άδειες γάμου, και στο Albuquerque, αυτό σημαίνει το γραφείο γραμματέα του Bernalillo County στο κέντρο του Albuquerque.

Από τις 26 Αυγούστου 2013, οι άδειες γάμου για ζευγάρια του ιδίου φύλου μπορούν επίσης να εκδοθούν στο νομό.

Η εγγραφή για άδεια γάμου συμβαίνει με τον υπάλληλο του νομού. Το κόστος για μια αίτηση άδειας γάμου είναι $ 25. Μόλις κατατεθεί αίτηση άδειας γάμου, το αρχείο είναι μόνιμο. Τα αρχεία γάμου είναι μόνιμα επίσης.

Απαιτήσεις άδειας γάμου

Bernalillo County υπάλληλος
Ένα Civic Plaza NW
Albuquerque, ΝΜ 87102
Δευτέρα - Παρασκευή 8 π.μ. - 5 μ.μ.
Το γραφείο του γραμματέα βρίσκεται στον 6ο όροφο στην αίθουσα 6029.


Οι πληροφορίες σχετικά με τις άδειες γάμου και την υποβολή αίτησης για άδεια είναι διαθέσιμες στο (505) 468-1243.

Τελετή γάμου

Η άδεια γάμου απαιτείται πριν από την τελετή του γάμου. Δεν υπάρχει περίοδος αναμονής για την πραγματοποίηση τελετής μετά την έκδοση της άδειας.

Η απόκτηση άδειας δεν αρκεί για να θεωρηθεί ο εαυτός σας παντρεμένος.

Πρέπει να γίνει ανταλλαγή όρκων. Το πιστοποιητικό γάμου πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από δύο μάρτυρες καθώς και από τον επίσημο που πραγματοποίησε την τελετή ή την ανταλλαγή όρκων. Οι δύο μάρτυρες πρέπει να είναι παρόντες μόνο για να παρακολουθήσουν την τελετή και να υπογράψουν το πιστοποιητικό.

Δεν είναι απαραίτητο να είστε κάτοικος του νομού Bernalillo για να αποκτήσετε άδεια γάμου στον υπάλληλο του νομού. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να παντρευτείτε ένας δικαστής, αν και αυτός είναι ο οποίος μπορεί να κάνει την τελετή αν το επιλέξετε. Όποιος έχει άδεια, χειροτονία ή πιστοποίηση για την τελετή μπορεί να το κάνει. Εάν θέλετε να έχετε έναν δικαστή να εκτελέσει την τελετή, μάθετε πώς μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με έναν δικαστή στην ιστοσελίδα του Δικαστηρίου του Μητροπολιτικού.

Για να παραγγείλετε ένα επικυρωμένο αντίγραφο πιστοποιητικού γάμου, συμπληρώστε αυτό το έντυπο ηλεκτρονικά.