Δημόσιες συγκοινωνίες προς το αεροδρόμιο Albuquerque Balloon Fiesta

Μάθετε περισσότερα για το Park and Ride, το ποδήλατο και τις εκδρομές

Ενώ ο μακρύς τρόπος μεταφοράς προς το Fiesta Balloon είναι με το αυτοκίνητο, οι χρόνοι αναμονής και οι γραμμές για στάθμευση είναι μεγάλες. Η δημόσια συγκοινωνία κάνει το Albuquerque Balloon Fiesta πολύ πιο εύκολο. Σκεφθείτε να πάρετε το λεωφορείο του Park & ​​Ride ή να ανεβείτε στο ποδήλατό σας για την δωρεάν υπηρεσία ποδηλάτου. Υπάρχουν πολλές θεαματικές επιλογές περιηγήσεων επίσης.

Πάρκο και βόλτα με λεωφορείο

Θα υπάρχουν πολλά μέρη σε όλη την Albuquerque για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας και να οδηγήσετε στο Balloon Fiesta, όλα μέσα σε αρκετό χρόνο για να δείτε τα μπαλόνια να ανεβαίνουν.

Η επιλογή Park and Ride περιλαμβάνει τη βόλτα με λεωφορείο προς και από το πάρκο Fiesta Balloon καθώς και την είσοδο στο Fiesta.

Πότε: ολόκληρο το Fiesta, με εξαίρεση τις Δευτέρες, Τρίτη ή Τετάρτη πρωινές συνεδρίες.

Καθημερινές: Τα λεωφορεία αρχίζουν στις 5 π.μ., με το τελευταίο λεωφορείο να φεύγει από τα απομακρυσμένα πάρκα στις 7 το πρωί

Σαββατοκύριακα: Τα λεωφορεία αρχίζουν από παρτίδες στις 4:30 π.μ., με το τελευταίο λεωφορείο να φεύγει στις 7 το πρωί

Που:

Βορειοανατολικός
Χώρος στάθμευσης αεροδρομίου I-25 & Sunport, 1501 Aviation Avenue SE, ακολουθήστε τις πινακίδες από τη λεωφόρο αεροσκαφών.
Εκκλησία Hoffmantown, 8888 Harper NE, παρκάρετε μόνο στο NE.
Coronado Center, 6600 Menaul ΝΕ. Πάρκο σε γωνιά SW κοντά στο San Pedro.

Δυτική πλευρά
Intel, Highway 528, Rio Rancho. Πάρκο στο νότιο πάρκινγκ. Εισάγετε την παρτίδα είτε στο Westside Blvd. ή 21st Street, ακολουθήστε τις πινακίδες.
Cottonwood Mall στο βορειοανατολικό πάρκινγκ, 10000 Bypass κοντά στο Seven Bar Loop

Πού να αγοράσετε εισιτήρια

Το μπαλόνι Fiesta είναι ένα γεγονός που επιτρέπει το καιρό. Δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων. Ωστόσο, διατηρήστε το εισιτήριό σας ως έλεγχο βροχής σε περίπτωση που το συγκεκριμένο συμβάν ακυρωθεί από την AIBF, Inc.

λόγω καιρικών συνθηκών.
Οι διεθνείς αγορές εισιτηρίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν τηλεφωνώντας στο 1-877-569-7767.

Σιδηρόδρομος

Το Μπαλόνι Fiesta έχει συνεργαστεί με το Rail Runner. Μετακινήστε το τρένο προς το σταθμό Los Ranchos / Κέντρο. Το λεωφορείο Fiesta Express Park & ​​Ride θα σας παραλάβει και θα σας μεταφέρει στο πάρκο Balloon Fiesta Park. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο τα σαββατοκύριακα. Όλα τα εισιτήρια πρέπει να αγοραστούν εκ των προτέρων. Κάντε κλικ για να αγοράσετε το εισιτήριο Combo Rail Runner / Balloon Fiesta.

Ποδηλασία είναι μια επιλογή!

Εάν απολαμβάνετε ποδηλασία, χρησιμοποιήστε τα πολλά μονοπάτια ποδηλασίας της πόλης για να φτάσετε στο φετινό Fiesta. Το Balloon Fiesta θα παρέχει δωρεάν υπηρεσία ποδηλάτου κατά τη διάρκεια των εννέα ημερών της εκδήλωσης.

Ένα μονοπάτι ποδηλασίας τρέχει κατά μήκος του AMAFCA Βόρεια καναλιού εκτροπής, διασχίζοντας κάτω από Paseo del Norte και Alameda Boulevard. Συνεχίζει βόρεια, διασχίζοντας από τα δυτικά προς τα ανατολικά και τελειώνει βόρεια του Μουσείου Μπαλονιών. Ο σταθμός στάθμευσης ποδηλάτων με ποδήλατο θα βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του χωριού.

Σκεφτείτε την υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων ως ένα είδος ελέγχου παλτών για τους ποδηλάτες. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Καμία οδήγηση ή ετοιμότητες στάθμευσης, δεν παίρνει το λεωφορείο, και ένα υγιές κομμάτι της άσκησης. Πρόκειται για μια πραγματικά πράσινη εναλλακτική λύση.

Οι πρωινές συνεδρίες για το σταθμό ποδηλασίας είναι από τις 5:30 π.μ. έως τις 10:30 π.μ. Οι βραδινές συνεδρίες πραγματοποιούνται από τις 17:00 έως τις 21:00

Τα ποδήλατα που δεν έχουν παραληφθεί από την περιοχή εξυπηρέτησης valet θα αφαιρεθούν και θα αποθηκευτούν και οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να καλέσουν (505) 821-1000 και να κανονίσουν να πάρουν το ποδήλατο επάνω.

Για την ασφάλειά σας , θυμηθείτε ότι μέρος της διαδρομής θα πραγματοποιηθεί στο σκοτάδι. Φροντίστε να φοράτε κράνος και το ποδήλατό σας είναι πλήρως εξοπλισμένο με προβολείς, φώτα οπισθοπορείας και οπίσθιοι ανακλαστήρες.

Σιδηρόδρομος

Ο δρομέας των σιδηροδρόμων θα τρέξει το κανονικό του πρόγραμμα, αλλά δεν θα υπάρξει ΟΧΙ δρομολόγια με το λεωφορείο στο Balloon Fiesta. Είναι δυνατόν να πάρετε το τρένο για το σταθμό Sandia εάν έχετε μια βόλτα από εκεί.

Αμειβόμενες εκδρομές στο Fiesta μπαλόνι

Το Fiesta έχει αρκετούς εναλλακτικούς τρόπους για να φτάσετε στις εορταστικές εκδηλώσεις. Ανακατέψτε σε ένα τρόλεϊ για μια βραδινή εκδρομή, ή πάρτε ένα ποδήλατο για να παρακολουθήσετε, να πάρει σε λίγη άσκηση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, προσφέρουν μια περιήγηση καθώς και άλλες ειδικές ανέσεις.

Διαδρομές, ενοικιάσεις και περιηγήσεις περιηγήσεων Bike Fiesta Bike

Η τοπική εταιρεία ενοικίασης ποδηλάτων Routes, Rentals και Tours παρέχει εκδρομές με ποδήλατα στο Fiesta. Η ειδική περιοδεία ποδηλασίας περιλαμβάνει: