Μπαλόνι Fiesta στο Albuquerque

Εννέα ημέρες διασκέδασης και ανόδου

Το Albuquerque Balloon Fiesta γιορτάζει την 45η επέτειό του το 2016. Η εκδήλωση εννέα ημερών περιλαμβάνει εκδηλώσεις, ψυχαγωγία και φυσικά μπαλόνια εν αφθονία, όλα σε ένα μέρος.

Με ένα χαμόγελο και μια στροβιλισμού, τα μπαλόνια φουσκώνουν, ανεβαίνουν και ξεκινούν προς τον ουρανό. Είτε πρόκειται για την πρώτη σας φορά που παρακολουθείτε μια μαζική ανάληψη μπαλονιών είτε την 20η, δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό πουθενά. Και στο Albuquerque, εμείς τυχεροί ντόπιοι το βλέπουμε κάθε χρόνο.

Πότε είναι το μπαλόνι Fiesta;
Το Διεθνές Αεροδρόμιο Fiesta 2016 πραγματοποιείται για εννέα ημέρες, από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 9 Οκτωβρίου . Για αυτές τις εννέα ημέρες, υπάρχει ένα μη σταματά χρονοδιάγραμμα μαζικών αναλήψεων, φυλετικών αγώνων, πυροτεχνημάτων, διαγωνισμών, παραστάσεων και πυρακτώσεων που γίνονται, δίνοντας στους θεατές μια φανταστική επίδειξη. Οι άνθρωποι ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν αυτό το γεγονός ξεδιπλώνονται. Για πολλούς, έχει γίνει εθισμός!

Το 2016, το Balloon Fiesta έχει ένα Φεστιβάλ Μουσικής το οποίο πραγματοποιείται το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, με τρεις ξεχωριστές παραστάσεις μετά την πρωινή μαζική ανάληψη και πριν από τη νύχτα το βράδυ. Το headliner θα είναι ο αστέρας της country μουσικής Chris Young. Άλλες πράξεις θα περιλαμβάνουν το Sim Balkey και το Parmalee.

Πού είναι το μπαλόνι Fiesta; Το fiesta ξεκινάει από το 5000 Balloon Fiesta Parkway NE. Η οδήγηση στο πάρκο είναι εύκολη, διότι τα σημάδια δείχνουν το δρόμο. Από το βορρά ή το νότο I-25, τόσο η έξοδος του Alameda όσο και το τραμ θα φτάσετε εκεί.

Δείτε τους συγκεκριμένους χάρτες φυσαλίδων για λεπτομέρειες.

Τι να περιμένεις
Για μαζική ανάληψη, περιμένετε εκατοντάδες μπαλόνια να ανεβαίνουν σε δύο κύματα. Δείτε τους αερόστατους και τα πληρώματα στο έδαφος καθώς προετοιμάζουν τα μπαλόνια τους για πτήση. Φυσικό αέριο και νάιλον και θερμότητα, oh μου!

Για λάμψη με μπαλόνια, θα δείτε εκατοντάδες μπαλόνια να σβήνουν στο σκοτάδι, από το έδαφος.

Για τα ειδικά σχήματα rodeo, θα δείτε μπαλόνια με τη μορφή κάθε φανταστικού πλάσματος, από το gargoyle έως το λαγουδάκι Energizer, να ανεβείτε στον ουρανό.

Είτε πηγαίνετε στο Fiesta για την πρωινή μαζική ανάληψη είτε το βράδυ της μπαλκονιάς, είτε ένα ειδικό στυλ rodeo ανάμεσα, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε ότι θα κάνουν την επίσκεψή σας ευκολότερη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμάσετε λίγο εκ των προτέρων, πράγμα που θα κάνει την επίσκεψή σας το καλύτερο που μπορεί να είναι.

Όταν συμμετέχεις στο μπαλόνι Fiesta

Τι είναι η Μαζική Ανάληψη;
Κάθε πρωί πριν από την αυγή κατά τη διάρκεια του Balloon Fiesta, τα μπαλόνια και οι αερόστατοι συγκεντρώνονται στο μπαλόνι των 78 στρεμμάτων και αρχίζουν να διογκώνουν τα μπαλόνια τους.

Το κοινό συγκεντρώνεται για να παρακολουθήσει. Οι αρχισυντάκτες που ονομάζονται "ζέμπρες" (λόγω των ασπρόμαυρων πουκάμισων) συντονίζουν ολόκληρη την υπόθεση έτσι ώστε τα μπαλόνια να ξεκινούν με ασφάλεια. Τα πρώτα μπαλόνια αρχίζουν να αυξάνονται στις 7:15 π.μ. και αυξάνονται σε δύο κύματα. Φανταστείτε αν μπορείτε να φτάσετε έως και 700 μπαλόνια διαφορετικών χρωμάτων και σχημάτων, ανυψώνοντας τον αέρα περίπου στον ίδιο χρόνο. Τότε φανταστείτε να είστε στο σημείο όπου τα μπαλόνια ανυψώνονται και αρχίζετε να έχετε την ιδέα. Ακούγοντας τα μπαλόνια γεμίζουν με αέρα, ακούγοντας τους πυρσούς του προπανίου καθώς θερμαίνουν τον αέρα έτσι ώστε να διευρύνεται, βλέποντάς τους να ανεβαίνουν, μαγεύει τους θεατές. Βλέποντάς τους μαζί στον αέρα κάνει επίσης.

Οι μαζικές αναλήψεις λαμβάνουν χώρα καθημερινά, και οι περιπολίες Dawn επίσης. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα της εβδομάδας. Οι παραδοσιακές μαζικές αναλήψεις περιλαμβάνουν κανονικά και ειδικά σχήματα μπαλονιών.

Οι περιπολίες Dawn διαθέτουν μπαλόνια που μπαίνουν στον αέρα πριν από την ανατολή του ηλίου. Η λάμψη από αυτά τα τεράστια φανάρια οδηγεί τους επισκέπτες στην φιέστα.

Τι είναι η λάμψη του μπαλονιού;
Αχ, η λάμψη. Οι τυχεροί που κάνουν το αργά το απόγευμα μπαλόνι λάμπει για να παρακολουθήσουν τα μπαλόνια φουσκώνουν. Στη συνέχεια, αντί να τους δει να ανέβουν στον αέρα, τα μπαλόνια μένουν στο έδαφος και καθώς σκοτεινιάζει, λάμπει. Ο ζεστός αέρας μέσα τους κάνει κάθε μπαλόνι να μοιάζει με ένα πολύ μεγάλο και πολύχρωμο κερί. Δεν είναι καθόλου εκπληκτικό.

Πρόσβαση στο μπαλόνι Fiesta

Ενήλικες: $ 10 άνω των 12 ετών
Παιδί: Τα παιδιά κάτω των 12 ετών παραλαμβάνονται δωρεάν.
Αγορά εισιτηρίων προκαταβολής online. Ή αγοράστε σε πακέτα πέντε (5) για πέντε πρωινά ή βράδυ περάσματα σε 45 δολάρια. Το εισιτήριο μπορεί να αγοραστεί στο διαδίκτυο (ισχύουν χρεώσεις υπηρεσιών).

Άλλες επιλογές πακέτου εισιτηρίων περιλαμβάνουν τα εισιτήρια του Chasers 'Club, τα οποία περιλαμβάνουν φαγητό, ιδιωτικά καθίσματα και ζωντανή ψυχαγωγία ($ 45 / άτομο, 6 ετών και δωρεάν).

Τα εισιτήρια Gondola Club προσφέρουν μια άψογη εμπειρία, με προνομιακή θέα, ειδικό χώρο στάθμευσης, γεύμα σε μπουφέ, λεωφορεία και ιδιωτικά μπάνια. Τα εισιτήρια για γόνδολα είναι $ 100 ανά άτομο ή $ 50 για παιδιά 4-12 για την πρώτη συνεδρία, με εκπτώσεις τιμών για πολλαπλές συνεδρίες. Σε ομάδες ηλικίας 14 ετών και άνω παρέχονται εκπτώσεις και οι τιμές έκπτωσης διατίθενται τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη το πρωί, ανεξάρτητα από το μέγεθος της ομάδας. Παιδιά 3 και κάτω είναι δωρεάν.

Τι παίρνετε με την είσοδο;

Η τιμή εισόδου σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη μαζική ανάληψη, ή αν φτάσετε αργά το απόγευμα, το λάμπα μπαλόνι. Στη συνέχεια, αν φανταστείτε ένα καρναβάλι, αρχίζετε να παίρνετε την ιδέα των πολλών θαλάμων με αγαθά, τις ποικιλίες των τροφίμων, για να μην αναφέρουμε την ψυχαγωγία που συμβαίνει. Η Μπαλόνι Discovery Tent έχει hands-on διαδραστικά εκθέματα και ένα καλάθι μπαλόνι που τα παιδιά αγαπούν να clamber ώστε να μπορούν να προσποιούνται ότι είναι σε πτήση. Επίσης για τα παιδιά, υπάρχουν βόλτες, jumpers και εκθέματα.

Στάθμευση
Χώρος στάθμευσης στην εκδήλωση είναι $ 15 ανά αυτοκίνητο. Μάθετε περισσότερα για το πάρκο και τη βόλτα, αν δεν θέλετε να περιμένετε στη γραμμή για να παρκάρετε στο fiesta. Τα εισιτήρια για πάρκο και βόλτες μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Balloon Fiesta. Η αναμονή στο αυτοκίνητο για στάθμευση μπορεί να πάρει ένα καλό μέρος του πρωινού. Εξετάστε εναλλακτικές λύσεις εάν δεν θέλετε να χάσετε κάποια από την ανάληψη.

Τρόποι αποθήκευσης

Οποιοσδήποτε προγραμματίζει να παρευρεθεί στο Fiesta πολλές φορές μπορεί να εξοικονομήσει αγοράζοντας 5 πακέτα εισιτηρίων. Αντί να πληρώσετε 10 δολάρια ανά εισαγωγή, η τιμή μειώνεται κατά 5 δολάρια, οπότε 5 εισιτήρια είναι 45 δολάρια και όχι τα κανονικά 50 δολάρια. (Ισχύουν χρεώσεις υπηρεσιών).

Μάθετε περισσότερα για τους διάφορους τρόπους μεταφοράς στο Fiesta Balloon.