Ο ποταμός Albuquerque των φώτων

Να εκθαμβωθείτε από τα Φώτα των διακοπών, τη μουσική και πολλά άλλα

Ο ποταμός Albuquerque των Φωτισμών έχει παράσχει αφρώδη διασκέδαση στην εορταστική περίοδο από το 1997. Από την επαγωγή του, οι εθελοντές συνεχίζουν να δημιουργούν νέα γλυπτά για να προσθέσουν τα εκθαμβωτικά φώτα που βρίσκονται σε όλους τους Βοτανικούς Κήπους του Albuquerque.

Παρακολουθήστε ζώα που τρέχουν, στροβιλίζουν χιονάνθρωπους, Snoopy Santa στο τρένο του κήπου, και πολλά άλλα, καθώς υπάρχουν πάνω από 400 ελαφριά γλυπτά που κρατούν λαμπερά και αυξάνονται κάθε χρόνο.

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια για τα Rivers of Lights μπορούν να αγοραστούν από τον Αύγουστο από οποιοδήποτε ταμείο ABQ BioPark κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών του κήπου ή μέσω διαδικτύου. Οι ομαδικές εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για ομάδες άνω των 50 ετών.

Τι να περιμένεις

Ο ποταμός Φώτων προσφέρει ένα μαγευτικό μέρος για να απολαύσετε την περίοδο των διακοπών. Εκτός από τα ελαφριά γλυπτά, τα οποία μπορούν να περπατήσουν οι επισκέπτες, θα βρείτε carolers και τραγουδιστές, ένα house display house για χιονάνθρωπους και την ευκαιρία να έχετε δείπνο με Santa.

Φως γλυπτά

Με τόσους πολλούς στην οθόνη, αναμφισβήτητα θα δείτε κινούμενα, 2D, 3D, ακόμα και μεγέθους και κινούμενα φώτα. Από τους κάκτους και τις yucca έως τις αράχνες, τα πουλιά, τα ζώα ζωολογικών κήπων και τα φορτηγά, οι οθόνες επεκτείνονται κάθε χρόνο, οπότε πάντα υπάρχει λόγος να επιστρέψουμε ξανά.

Ψυχαγωγία

Η ζωντανή ψυχαγωγία πραγματοποιείται κάθε βράδυ και μπορεί να περιλαμβάνει carolers, μουσικούς και πολλά άλλα. Μια ειδική αμαξοστοιχία μοντέλων G για τις διακοπές σας τρέχει από την είσοδο των Βοτανικών Κήπων μέχρι το Pavilion Butterfly και είναι επιφυλακτική για τον Snoopy Santa!

Polar Bear Express

Σε πολλά Σαββατοκύριακα, η σιδηροδρομική γραμμή Rio παρέχει μια ιδιαίτερη εμπειρία. Οι επιβάτες επιβιβάζονται στο τρένο στο Βοτανικό Κήπο / ενυδρείο. Καθώς το τρενάκι τρέχει μέσα από τον Βοτανικό Κήπο, θα απολαύσετε ζεστό κακάο καθώς απολαμβάνετε μια ιστορία και διασκεδαστική μουσική διακοπών. Ο Σάντα και τα ξωτικά του χαιρετούν τα παιδιά στο τρένο και τους δίνουν ένα ειδικό δώρο, και αφού αποβιβαστούν από το τρένο, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τον Ποταμό Φωτισμών.

Τα εισιτήρια Polar Bear Express μπορούν να αγοραστούν μόνο online και εκ των προτέρων. Αποκτήστε τους αμέσως, καθώς ξεπουλώνουν γρήγορα. Τα εισιτήρια είναι συγκεκριμένα για την ημερομηνία και ισχύουν μόνο για την ημερομηνία αγοράς.

Συμβουλές πριν από την έξοδο

Στάθμευση

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και υπάρχουν πάντα χώροι στο Lot Botanic Gardens. Στις πολυάσχολες νύχτες, οι παρτίδες από το κτήμα Heritage Farm και την παραλία Tingley χρησιμοποιούνται για υπερχείλιση.

Πάρκο και βόλτα

Απολαύστε αυτή την δωρεάν υπηρεσία σε επιλεγμένες βραδιές και κερδίστε την κυκλοφορία. Σημείωση: Το Park and Ride δεν είναι προσβάσιμο από αναπηρικά καροτσάκια. Προσβάσιμος χώρος στάθμευσης διατίθεται στους χώρους στάθμευσης του Ενυδρείου / Βοτανικού Κήπου. Το Park and Ride είναι διαθέσιμο Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και είναι κλειστό την παραμονή των Χριστουγέννων και των Χριστουγέννων.