Εθνικός καθεδρικός ναός της Ουάσινγκτον (Εκδρομές & Επισκέψεις)

Ένας οδηγός επισκεπτών του Εθνικού Οίκου Προσευχής στην Ουάσιγκτον, DC

Ο Εθνικός καθεδρικός ναός της Ουάσινγκτον, είναι ο έκτος μεγαλύτερος καθεδρικός ναός στον κόσμο. Παρόλο που είναι η έδρα της Επισκοπικής Επισκοπής της Ουάσιγκτον και έχει τοπική εκκλησία με περισσότερα από 1.200 μέλη, θεωρείται επίσης ως εθνικό σπίτι προσευχής για όλους τους ανθρώπους. Ο καθεδρικός ναός είναι γνωστός ως Εθνικός καθεδρικός ναός της Ουάσινγκτον, αν και το επίσημο του όνομα είναι η εκκλησία του Αγίου Πέτρου και της Αγίας

Παύλος.

Ο Εθνικός Καθεδρικός Ναός είναι μια εντυπωσιακή δομή και αν θέλετε να δείτε εκπληκτική αρχιτεκτονική, η περιήγηση θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας "να κάνετε" όταν επισκέπτεστε την πρωτεύουσα του έθνους. Ο καθεδρικός ναός είναι αγγλικός με γοτθικό στυλ, με εξαιρετική γλυπτική, ξυλογλυπτική, γκρεγκόι, ψηφιδωτά και περισσότερα από 200 παράθυρα από βιτρό. Η κορυφή του Gloria in Excelsis Tower είναι το ψηλότερο σημείο της Ουάσινγκτον, ενώ η Πινακοθήκη Παρατηρητηρίων Pilgrim στους δύο δυτικούς πύργους του καθεδρικού ναού προσφέρει δραματική θέα στην πόλη.

Δείτε φωτογραφίες του Εθνικού Καθεδρικού Ναού .

Με την πάροδο των χρόνων, ο Εθνικός Καθεδρικός Ναός φιλοξένησε πολλές εθνικές μνημόσυνας και εορτασμούς. Οι υπηρεσίες πραγματοποιήθηκαν εδώ για να απολαύσουν το τέλος των Παγκοσμίων Πολέμων I και II. Ο καθεδρικός ναός ήταν το σκηνικό για κρατικές κηδείες για τρεις πρόεδροι: Dwight Eisenhower, Ronald Reagan, και Gerald Ford. Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Γ.

Ο Μπους τιμούσε τα θύματα εκείνης της ημέρας με μια ειδική υπηρεσία προσευχής εδώ. Άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν εδώ περιλαμβάνουν την Εθνική Ημέρα Προσευχής για Θύματα του τυφώνα Κατρίνα, τις υπηρεσίες κηδείας για τον αρχηγό των πολιτικών δικαιωμάτων Dorothy Irene Height, μνημόσυνο για τα θύματα της σχολικής γυρίσματα στο Newtown, CT και τον πρώην Πρόεδρο της Νότιας Αφρικής Nelson Mandela.

Περιηγήσεις του Εθνικού Καθεδρικού Ναού

Μπορείτε να κάνετε μια ξενάγηση ή μια περιήγηση στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό και να εξερευνήσετε τη δραματική τέχνη και τη γοτθική αρχιτεκτονική. Οι περιηγήσεις διαρκούν περίπου 30 λεπτά και προσφέρονται σε συνεχή βάση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας (ελέγξτε το ημερολόγιο "Προγραμματίστε την επίσκεψή σας" στην ιστοσελίδα του καθεδρικού ναού για διαθεσιμότητα περιοδείας την ημέρα που ελπίζετε να επισκεφθείτε). Δεν απαιτούνται κρατήσεις. Να είστε βέβαιος να πάρει κάποιο χρόνο για να περπατήσει το έδαφος επίσης. Το ακίνητο 59 στρεμμάτων περιλαμβάνει τους δύο κήπους, τέσσερα σχολεία και δύο καταστήματα δώρων.

Οι παρακάτω εκδρομές είναι ένας μοναδικός τρόπος να επισκεφτείτε τον Εθνικό καθεδρικό ναό:

Οι χώροι του καθεδρικού ναού - ο κήπος του επισκόπου και το Olmsted Woods

Όλα τα συνδικάτα του Hallows ιδρύθηκαν το 1916 για να διατηρήσουν τα 59 στρέμματα του καθεδρικού ναού.

Το τοπίο σχεδιάστηκε από τον Frederick Law Olmsted, νεώτερος που δημιούργησε ένα πάρκο-όπως ρύθμιση με ανοιχτούς χώρους και τα φυτά ιστορικού ενδιαφέροντος που ήταν εγγενείς στην Αμερική. Ο Κήπος του Επισκόπου ονομάστηκε για τον πρώτο Μητροπολίτη του Καθεδρικού Ναού, τον Henry Yates Satterlee. Το Olmsted Woods των 5 στρεμμάτων περιλαμβάνει ένα πέτρινο μονοπάτι, το Δρόμο του Προσκυνητή, έναν στοχαστικό κύκλο, τα ιθαγενή αγριολούλουδα και θάμνους, καθώς και μια σειρά αποδημητικών πτηνών. Ένα υπαίθριο αμφιθέατρο λειτουργεί ως χώρος για υπαίθριες υπηρεσίες.

Προγράμματα διακοπών

Καθ 'όλη τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, μπορείτε να κάνετε μια ξενάγηση, να ακούσετε εορταστική μουσική, να κάνετε χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις ή να παρακολουθήσετε μια θρησκευτική υπηρεσία. Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων διακοπών.

Διεύθυνση

3101 Wisconsin Ave, NW, Washington, DC 20016. (202) 537-6200. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το Tenleytown-AU. Η είσοδος στο χώρο στάθμευσης είναι στη λεωφόρο Wisconsin και στο Hearst Circle.

Αδεια

$ 12: Ενήλικες (17 ετών και άνω)

$ 8: Νέοι (5 - 17), Ανώτεροι (65 ετών και άνω), Φοιτητές και Καθηγητές (με ταυτότητα), Στρατιωτικοί (τρέχοντες και συνταξιούχοι) Δεν εισπράττονται εισιτήρια την Κυριακή.

Όλες οι ομάδες με 13 + άτομα πρέπει να κάνουν κράτηση για να επισκεφθούν τον καθεδρικό ναό ή τους χώρους του ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σε ομάδες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της ομάδας.

Ο Εθνικός Καθεδρικός Ναός προσφέρει καθημερινές υπηρεσίες διαθέσιμες στο κοινό. Ειδικές εκδηλώσεις διοργανώνονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όπως ρεσιτάλ οργάνων, χορωδίες, ετήσιο Φεστιβάλ Flower Mart , τζαζ, συναυλίες λαϊκής και κλασικής μουσικής και πολλά άλλα. Για μια εβδομαδιαία λίστα ειδικών εκδηλώσεων, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Ωρες

Ιστοσελίδα: cathedral.org

Ο Εθνικός καθεδρικός ναός είναι ένα από τα πολλά ιστορικά κτήρια λατρείας στην πρωτεύουσα του έθνους. Για πληροφορίες σχετικά με μερικές από τις άλλες ιδιότητες, δείτε έναν οδηγό για τις ιστορικές εκκλησίες της Washington DC .