Κερδίζοντας προσφορές Priceline: ένα όνομα Η τιμή σας Hotel Tryout

Οι κερδισμένες προσφορές Priceline μπορεί να είναι αόριστες και μερικές φορές να έχουν ως αποτέλεσμα οριακή εξοικονόμηση. Αυτό το γεγονός ενέπνευσε ένα 13-νύχτα "ονομάστε το ξενοδοχείο σας τιμή" πείραμα.

Στο ταξίδι έμεινα σε εννέα θέσεις κατά τη διάρκεια αυτών των 13 νυχτών. Μπορείτε να δείτε μια αναλυτική κατανομή ανά προορισμό ή μπορείτε να δείτε την ευρύτερη εικόνα του τρόπου με τον οποίο το πείραμα εμφανίστηκε.

Βασικά στοιχεία της τιμής

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις μεθόδους υποβολής προσφορών "ονομάστε την τιμή σας", εξετάστε αυτό το πολύ σύντομο φροντιστήριο: οι πλειοδότες συμφωνούν να τοποθετήσουν μια νυκτερινή τιμή δωματίων για ξενοδοχεία χωρίς όνομα σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική ζώνη και σε ένα ορισμένο επίπεδο ποιότητας.

Η ποιότητα μετράται σε βαθμολογίες αστέρων. Ένα ξενοδοχείο ενός ή δύο αστέρων προσφέρει λίγες ανέσεις πέρα ​​από ένα κρεβάτι και ίσως μια επιλογή πρωινού. Οι ιδιοκτησίες τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων είναι εξοπλισμένες με εστιατόρια, εγκαταστάσεις αναψυχής και άλλες πολυτέλειες που κάνουν τη διαμονή πιο άνετη και ακριβότερη.

Θα μάθετε μόνο το πραγματικό όνομα και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, εάν η προσφορά είναι επιτυχής. Τη στιγμή εκείνη, η αγορά σας χρεώνεται στην πιστωτική σας κάρτα και δεν επιστρέφεται. Εάν τα σχέδιά σας θα πρέπει να αλλάξουν αργότερα, οι πιθανότητες για την ανάκτηση της χρέωσης σας είναι λεπτές έως ανύπαρκτες. Αυτά είναι τα υπέρ και τα κατά της Priceline .

Εκείνοι που αναλαμβάνουν αυτούς τους κινδύνους και διαμορφώνουν σωστές στρατηγικές υποβολής προσφορών ανταλλάσσονται μερικές φορές με νυχτερινά επιτόκια που είναι βαθιά μειωμένα σε σχέση με τα βασικά επιτόκια (rack). Μερικοί εμπίπτουν σε κοινά λάθη Priceline και χάνουν χρήματα.

Το πείραμα

Πολλά ταξίδια περιλαμβάνουν δαπάνες μόνο για μια νύχτα ή δύο σε πολλά διαφορετικά μέρη.

Πήρα ένα ταξίδι συνδυασμού επιχειρήσεων / διακοπών αυτού του τύπου και ζήτησα νίκες προσφορές Priceline για 13 από τις 20 νύχτες στο δρόμο στις δυτικές ΗΠΑ

Οι νυχτερινοί προορισμοί διέφεραν σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος και τη θέση τους. Για παράδειγμα, μερικές από τις νύχτες ήταν στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο , μία από τις πιο γνωστές και κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου.

Μια άλλη νύχτα στο ίδιο ταξίδι πέρασε στην Κλίντον της Οκλαχόμας, μια μικρή πόλη που απέχει πολύ από τις μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές.

Η ιδέα ήταν να εξετάσουμε ένα στιγμιότυπο του τρόπου με τον οποίο οι προσφορές για ταξίδια ξεδιπλώθηκαν σε αυτήν την ποικιλία ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου των δύο εβδομάδων.

Τα αποτελέσματα

Το συνολικό κόστος αυτών των 13 διανυκτερεύσεων, με βάση τα αναρτημένα στην τοποθεσία Web κάθε ξενοδοχείου κατά τη στιγμή της προσφοράς Priceline, ήταν $ 1.785 USD, κατά μέσο όρο $ 137 / νύχτα.

Πληρώσα συνολικά 1.155 δολάρια, για ένα μέσο νυχτερινό κόστος περίπου $ 89.

Αυτό είναι εξοικονόμηση 35 τοις εκατό, και εξοικονόμηση δολαρίου $ 630 ($ 48 / νύχτα). Αυτά είναι τα χρήματα που απελευθερώθηκαν για να πληρώσουν για άλλα έξοδα που σχετίζονται με ταξίδια, όπως πάρκινγκ, βενζίνη, τέλη εισόδου και πολλά άλλα.

Σημαντικές εξοικονομήσεις κέρδισαν με τη χρήση της Priceline. Αλλά πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι μερικές θυσίες εμπλέκονται.

Να θυμάστε ότι παρόλο που είχα μια επιλογή ζώνης σε κάθε πόλη, δεν ήμουν σε θέση να επιλέξω την ακριβή θέση του δωματίου μου. Αν είχα οδηγήσει στην πόλη και έψαξα πιθανά ξενοδοχεία, μερικά από τα μέρη όπου ήμουν κράτηση δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή μου. Ορισμένα δωμάτια ήταν πιο βολικά για να επισκεφθείτε την τοποθεσία από άλλα.

Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, έκλεισα με μια άνετη διαμονή κοντά στην έλξη ενδιαφέροντος.

Σε όλες τις αγορές, πήρα ένα λογικά καθαρό δωμάτιο σε μια ασφαλή τοποθεσία.

Η τιμή Priceline σας επιτρέπει να επαναφέρετε την προσφορά σας αν απορριφθεί η προσφορά σας, αλλά πρέπει να αλλάξετε το επίπεδο αστέρι ή τη ζώνη για να το κάνετε. Αν δεν κάνετε κάποια από αυτές τις αλλαγές, πρέπει να περιμένετε 24 ώρες για να προσπαθήσετε ξανά.

Σημειώστε ότι τα αποτελέσματά σας θα διαφέρουν από το δικό μου, ίσως με μεγάλο περιθώριο. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να προσφέρετε αυτήν την σειρά ακολουθιών ζωνών και αστεριών με πολύ διαφορετικά αποτελέσματα. Ο στόχος εδώ δεν είναι να παράσχει βοήθεια για την υποβολή προσφορών ή να αποδείξει ότι η τιμή είναι καλή ή κακή για τους ταξιδιώτες. Η πρόθεση είναι να δείξει ένα τυπικό ταξίδι και οι διακυμάνσεις στην εξοικονόμηση κάθε βράδυ. Ορισμένες νύχτες ήταν σίγουρα καλύτερες από άλλες.