Μάθετε πολεμικές τέχνες στο Χονγκ Κονγκ

Σχολές και Δάσκαλοι όπου μπορείτε να μάθετε πολεμικές τέχνες στο Χονγκ Κονγκ

Χάρη στις υψηλές πτήσεις του Bruce Lee και άλλων αστεριών, το Χονγκ Κονγκ είναι συνώνυμο των πολεμικών τεχνών. αλλά η σχέση της πόλης με τις πολεμικές τέχνες είναι πολύ πιο βαθιά από τις φευγαλέες εμφανίσεις στην ασημένια οθόνη. Οι πολεμικές τέχνες στο Χονγκ Κονγκ είναι ένας παθιασμένος παρελθόντος χρόνος για πολλούς κατοίκους και παραμένει η πρωταρχική μορφή διατήρησης της ικανότητας. Η πόλη έχει επίσης μια πλούσια ιστορία στην ανάπτυξη και την ενθάρρυνση της ανάπτυξης των πολεμικών τεχνών και φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες σχολές κατάρτισης στον κόσμο και τους πιο καταξιωμένους δασκάλους.

Πολλοί επισκέπτες είναι πρόθυμοι να μάθουν πολεμικές τέχνες στο Χονγκ Κονγκ αλλά, παρά την αφθονία των σχολείων και των τάξεων, μπορεί να είναι δύσκολο για εκείνους που δεν μιλούν Καντονέζους να βρουν μια κατάλληλη τάξη. Οι οργανώσεις και τα σχολεία κάτω από όλα προσφέρουν μαθήματα ή ειδικές ρυθμίσεις για αγγλόφωνους. Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεστε στο Χονγκ Κονγκ, καθώς τα περισσότερα τυποποιημένα μαθήματα γίνονται σε διάστημα δύο μηνών. Και πάλι, τα μαθήματα που παρατίθενται παρακάτω προσφέρουν διάφορες ειδικές ρυθμίσεις, όπως έντονα μαθήματα ημέρας, εβδομάδας και μήνα.

Η μορφή των πολεμικών τεχνών του Bruce Lee (Wing Chun) δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Χονγκ Κονγκ, αλλά είναι με τους επισκέπτες και τους τουρίστες, έτσι έχουμε καταγράψει τα σχολεία που προσφέρουν εκπαίδευση στο Wing Chun.

Οι τιμές για τα μαθήματα μπορεί να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα τόσο με την ποιότητα του πλοίαρχου όσο και το πιο σημαντικό με το μέγεθος της κατηγορίας. Η διδασκαλία στην αγγλική γλώσσα και τα μαθήματα ενός προς ένα μπορούν να προσελκύσουν μια υψηλή τιμή.

Πολλοί κύριοι είναι πρόθυμοι να συγκεντρώσουν μαθήματα αγγλικής γλώσσας, αλλά μπορεί να πάρει εβδομάδες ή μήνες για να ολοκληρώσουν ένα μάθημα. Όσο νωρίτερα επικοινωνείτε με το σχολείο, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητα να συμμετάσχετε σε μια ομαδική τάξη.

Κέντρο Πολιτισμού Shaolin Wushu

Εκείνοι που θέλουν να συνδυάσουν τόσο την πρακτική όσο και την πνευματική πλευρά των πολεμικών τεχνών δεν πρέπει να κοιτάξουν περισσότερο από το Κέντρο Wuhu Shaolin.

Προσφέροντας διανυκτερεύσεις στο ήσυχο καταφύγιό τους στο νησί Lantau, το κέντρο είναι ένας ιδανικός τρόπος για να βυθιστείτε στον πολιτισμό Shaolin και να μάθετε τα βασικά στοιχεία μιας πολεμικής τέχνης.

Κινεζική Διεθνής Σχολή Kung-Fu

Ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία της πόλης, η κινεζική διεθνής προσφέρει Wing Chun διδασκαλία ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων για παιδιά, καθώς και μαθήματα γονέων και παιδιών. Τα περισσότερα μαθήματα τείνουν να είναι μακρά, σε περίπου 3-6 μήνες, αν και είναι πρόθυμοι να οργανώσουν την προσωπική διδασκαλία.

Wan Kam Leung

Ο Wan Kam Leung έχει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία αγγλόφωνων επισκεπτών, προσφέροντας μαθήματα Wing Chun και για τις δύο ομάδες και για τα άτομα.

Donald Mak Διεθνές Ινστιτούτο Wing Chun

Προσφέροντας μαθήματα Wing Chun από αρχάριους έως κυρίαρχους, όπως ασκείται από τον Μεγάλο Δάσκαλο της τέχνης Yip Man, ο Donald Mak δίνει κανονικά μαθήματα στα περισσότερα επίπεδα. Προσφέρει επίσης εξατομικευμένα δίδακτρα, καθώς και παγκόσμιες εκδρομές, όπου θα σας φέρει τα μαθήματα.