Καλοκαιρινές Καλιφόρνια Καλιφόρνια

Το κρασί της Βόρειας Καλιφόρνιας στην κοιλάδα της Νάπα και στην κομητεία Sonoma - μια έντονη διαδρομή περίπου μία ώρα βόρεια του Σαν Φρανσίσκο - έχουν από μακρού μήκη ζευγάρια, γκουρμέ, λάτρεις του κρασιού και άλλους με γούστο για ρομαντισμό και καρπούς της αμπέλου .

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στη Καλιφόρνια, και τόσες πολλές εξαιρετικές τοποθεσίες για να μείνετε σε αυτό το μέρος της Καλιφόρνιας, που αρχικά αισθάνεστε συγκλονισμένοι από την υπερβολή των επιλογών των Χωρών Κρασιού.

Μην αφήνετε να σας αποτρέψει - αυτός είναι ένας προορισμός στη βόρεια Καλιφόρνια αξίζει να ερευνήσετε - και να πάρει το χρόνο σας για να το πράξει.

Γιατί να έχετε μια Καλιφόρνια Καλιφόρνια Κρασιού μήνα του μέλιτος;

Φανταστείτε μια ηλιόλουστη μέρα σε εξωτερικούς χώρους. Οι δυο σας βρίσκονται σε ένα οινοποιείο, με θέα στα στρέμματα των σταφυλιών, τα οποία εκρήγνυνται με γεύση στη ζεστασιά της Καλιφόρνιας. Ανασηκώνετε τα αφρώδη ποτήρια κρασιού σας, φτιάχνοντας την καλή σας τύχη και τη νέα σας αγάπη. Είναι η εμπειρία της Καλιφόρνια στο κρασί - και είναι μια μνήμη που διαρκεί μια ζωή.

Σύμφωνα με την Napa Valley Online, "Η πλειοψηφία των μικρών, οικογενειακών οινοποιείων δίνουν περιοδείες μόνο με ραντεβού.Αυτά είναι τα οινοποιεία που μπορεί να είναι τα πιο ενδιαφέροντα και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε πραγματικά με τον ίδιο τον οινοπαραγωγό ).

"Για να επισκεφτείτε αυτά τα οινοποιεία, καλέστε εκ των προτέρων.Κατά το ενδεχόμενο να είστε σε θέση να διοργανώσετε ραντεβού την ίδια μέρα ή την επόμενη μέρα εάν ξοδεύετε τη νύχτα στην κοιλάδα, μπορείτε να τηλεφωνήσετε καλύτερα πριν φτάσετε η κοιλάδα."

Εκτός από την προσφορά εκδρομών, γευσιγνωσίας και φιλοξενίας ειδικών εκδηλώσεων, ορισμένα μεγάλα και μικρά οινοποιεία κάνουν τις εγκαταστάσεις τους διαθέσιμες για υπαίθριους γάμους κήπων. Ελέγξτε με μεμονωμένα ακίνητα για διαθεσιμότητα και τιμές.

Για να σας βοηθήσει να πάρετε τα ρουλεμάν σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον εικονογραφημένο χάρτη της Καλιφόρνια Wine Country.

Ένα ακόμα πράγμα πριν φτάσετε στο δρόμο: Για να αυξήσετε το επίπεδο εμπειρίας σας στο κρασί και να προσθέσετε στην απόλαυση του ταξιδιού σας στο κρασί, θα μπορούσατε να πάρετε ένα αντίγραφο των κρασιών της Καλιφόρνια για τα ανδρείκελα.

Επαρχία Sonoma

Ο τόπος γέννησης της βιομηχανίας κρασιού της Καλιφόρνια, η κοιλάδα Sonoma Valley μήκους 17 μιλίων, βρίσκεται ανάμεσα σε δύο οροσειρές και φιλοξενεί δεκάδες οινοποιεία όπου γίνονται καθημερινά γευσιγνωσίες και περιηγήσεις. Η πλατεία της πόλης Sonoma είναι η Plaza, που περιβάλλεται από ιστορικά κτίρια, μπουτίκ και εστιατόρια. Χάρη στις θερμές πηγές της, η περιοχή έχει συνειδητοποιήσει τους επισκέπτες για περισσότερο από έναν αιώνα. Σήμερα περιλαμβάνει πολλά θέρετρα και ιαματικά λουτρά παγκόσμιας κλάσης.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το ξενοδοχείο Sonoma County στο TripAdvisor

Νάπα κοιλάδα

Η Νάπα Κοιλάδα, η οποία αποτελείται από έξι πόλεις (Calistoga, St. Helena, Rutherford, Oakville, Yountville και η πόλη της Νάπας), διαθέτει ομοίους πρώτης κατηγορίας οινοπαραγωγούς, εστιατόρια, θέρετρα, ιαματικά λουτρά και τοπία κρασιού.

Οι επισκέπτες του Νάπα στο κέντρο της πόλης περπατούν από την αίθουσα γευσιγνωσίας μέχρι τη γευστική αίθουσα χωρίς να χρειάζονται αυτοκίνητο. Πρόκειται για μια ενήλικη εκδοχή ενός crawl μπαρ με εκλεπτυσμένη αίσθηση. Είναι επίσης μια εξοικονόμηση χρόνου εάν η ρομαντική απόδραση σας στην κοιλάδα της Νάπα είναι περιορισμένη από την ώρα. Ίσως να μην μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στους αμπελώνες, αλλά θα φτάσετε να στροβιλίζετε περισσότερο κρασί στο ποτήρι.

Δείτε κριτικές και κριτικές για Ξενοδοχεία σε Napa Valley στο TripAdvisor

Ρωσικό ποτάμι

Πολλά από τα 150 οινοποιεία μέσα και γύρω από την κοιλάδα του ρωσικού ποταμού είναι μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις. Ορισμένα έχουν γευστικά δωμάτια όπως το κομψό, όπως το μπαρ σε ένα κομψό εστιατόριο, ενώ σε άλλα, οι επισκέπτες στέκονται ανάμεσα σε βαρέλια και βαρέλια από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέγοντας κρασιά που έχουν χυθεί από τον ίδιο τον οινοπαραγωγό.

Η ρωσική κοιλάδα του ποταμού είναι επίσης γνωστή για τη δέσμευσή της σε παραδοσιακά τυριά και τοπικά καλλιεργούμενα προϊόντα, καθιστώντας την περιοχή ελκυστική τόσο για τους λάτρεις των τροφίμων όσο και για τους λάτρεις του κρασιού.

Δείτε κριτικές και τιμές για ξενοδοχεία σε Healdsburg σχετικά με το TripAdvisor

Άλλες δραστηριότητες του Κρασιού

Πριν ξεκινήσετε να σκέφτεστε, όχι άλλο οινοποιείο! , φροντίστε να ξοδέψετε χρόνο σε μια από τις δραστηριότητες της χώρας της Καλιφόρνιας που είναι πιθανό να ευχαριστήσουν τα ζευγάρια του μήνα του μέλιτος:

Συμβουλή για ανατροφοδότες

Αν δεν έχετε έναν καθορισμένο οδηγό, αποφύγετε τη γεύση του κρασιού και τη μετάβαση από το τιμόνι. Οι επιλογές περιλαμβάνουν διαμονή στο Downtown Νάπα για να απολαύσετε γευσιγνωσία δωμάτια εκεί, ενοικιάζοντας λιμουζίνα, ακόμη και να επισκεφθείτε αμπέλια σε ένα άμαξα. Περιηγητικά λεωφορεία κρασιού είναι σε αφθονία και μπορείτε να επιλέξετε μεταφορές που κυμαίνονται από μια ιδιωτική υπηρεσία αυτοκινήτων σε ένα ζωντανό λεωφορείο κόμμα.