Γιατί πρέπει να εξετάσετε ένα ρομαντικό μήνα του μέλιτος RV

Τα οφέλη ενός μήνα του μέλιτος RV και ξεφύγετε

Σχεδιάζοντας το μήνα του μέλιτος και ελπίζοντας για το περιπετειώδες και ασυνήθιστο, καθώς και το προσιτό; Το Honeymooning by RV θα μπορούσε να γεμίσει το νομοσχέδιο και να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και αξέχαστο ταξίδι.

Δεν είστε πεπεισμένοι ότι είναι για σας; Απαντήστε σε αυτές τις ερωτήσεις για να μάθετε αν ένα ταξίδι του μέλιτος RV ταιριάζει στο στυλ σας:

Εάν απαντήσατε ναι σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ερωτήσεις, είστε πρώτος υποψήφιος για να απολαύσετε ένα επικό μήνα του μέλιτος από τον RV.

Αλλά πού να πάτε και τι να κάνετε όταν βρίσκεστε εκεί; Χαίρομαι που ρωτήσατε - εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για τον προγραμματισμό του τέλειου μήνα του μέλιτος RV.

Επιλέξτε τους προορισμούς και τις δραστηριότητές σας για ένα μήνα μέλιτος RV

Καθώς αρχίζετε να κάνετε την έρευνά σας, πιθανότατα θα εκπλαγείτε από τα μέρη που μπορείτε να περάσετε το μήνα του μέλιτος σε ένα RV. Για μερικά ζευγάρια, η παραλία είναι το μόνο μέρος για να περάσετε το πρώτο ταξίδι μετά το γάμο .

Το κάμπινγκ στην παραλία σε ένα RV είναι εύκολο, καθώς τα παραθαλάσσια θέρετρα RV και οι χώροι κατασκηνώσεων αφθονούν κατά μήκος των ανατολικών, δυτικών και νότιων ακτών της Αμερικής.

Τι γίνεται όμως αν θέλετε να κάνετε μήνα του μέλιτος κατά μήκος ενός βουνού, κοντά σε αξιοθέατα μεγάλων πόλεων ή σε διάφορα κρατικά πάρκα σε μια επιλεγμένη διαδρομή; Όλα εξαρτώνται από εσάς ... θα βρείτε κατασκηνωτές RV παντού, από βαθιά μέσα σε ένα εθνικό δάσος δίπλα σε καζίνο, καταστήματα και εστιατόρια.

Μια άλλη ιδέα που κερδίζει τη δημοτικότητα μεταξύ μιας ολόκληρης νέας γενιάς κατασκηνωτών είναι να επιλέξει έναν ιστορικό δρόμο, όπως το Route 66 , A1A Scenic και Historic Coastal Byway στη Φλόριντα ή την Καλιφόρνια Highway 49 και να το ακολουθήσει από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αποφασίστε μαζί τι θα θέλατε να κάνετε κατά τη διάρκεια κάμπινγκ μήνα του μέλιτος. Θα μείνετε κοντά στο κάμπινγκ με ημερήσιες εκδρομές για να εξερευνήσετε τα φυσικά θαύματα, τον τοπικό πολιτισμό και ιστορικές τοποθεσίες; Ίσως προγραμματίζετε να κάνετε πεζοπορία ή ποδήλατο στη γύρω περιοχή ή να κάνετε rafting σε ένα άγριο και γραφικό ποτάμι.

Όποια και αν είναι τα ενδιαφέροντά σας, σχεδιάστε μπροστά και κάνετε κράτηση νωρίς με campgrounds, outfitters και περιηγήσεις για να εξασφαλίσετε την καλύτερη εμπειρία στο μήνα του μέλιτος RV σας .

Επιλέγοντας το σωστό εργαλείο για ένα μήνα του μέλιτος RV

Αν έχετε ήδη ένα RV , αυτό είναι εκπληκτικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον προορισμό σας για μήνα του μέλιτος και να ξεκινήσετε τη συσκευασία.

Εάν δεν είστε ιδιοκτήτης RV, ωστόσο, έχετε ακόμα πολλές επιλογές για την εξεύρεση κατοικίας μέλιτος σε τροχούς.

Επικοινωνήστε με τα τοπικά πρακτορεία ενοικίασης RV σχετικά με τα μοντέλα που νοικιάζουν και επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα για την παραλαβή που έχει την πιο νόημα στο πρόγραμμα του γάμου σας. Η επιλογή του σωστού RV για την απόδραση του μήνα του μέλιτος μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αλλά κάνοντας ερωτήσεις και κάνοντας μια μικρή έρευνα μπροστά από το χρόνο, μπορείτε να διαλέξετε το RV σας με βάση το πόση αίθουσα θα χρειαστείτε, πόσα θέλετε να περάσετε και τι επιλογές που θέλετε να έχετε στο πλοίο.

Ας σταματήσουμε εδώ και να αναγνωρίσουμε την πολυτέλεια των σημερινών οχημάτων αναψυχής. Από κουζίνες πλούσιες σε συσκευές έως ενσωματωμένες ηλεκτρονικές συσκευές, άνετα κρεβάτια και λουτρά και χαρακτηριστικά όπως φρένα ισχύος και σύστημα διεύθυνσης, τα RVs είναι κατασκευασμένα για να κάνουν τη ζωή άνετη και βολική στο δρόμο.

Τα περισσότερα πρακτορεία ενοικίασης παρέχουν σε βάθος οδηγίες σχετικά με τον ασφαλή χειρισμό ενός RV καθώς και τον τρόπο εγκατάστασης στο campground. Μετά από αυτό, πρόκειται για την παραλαβή του RV, τη συσκευασία των ρούχων και των προμηθειών που ταιριάζουν στις προγραμματισμένες σας δραστηριότητες και το χτύπημα στο δρόμο.

Μια άλλη πιθανότητα είναι να πετάξετε σε ένα αεροδρόμιο κοντά στον προορισμό σας για κάμπινγκ μήνα του μέλιτος, αν θέλετε λιγότερο χρόνο στο δρόμο και περισσότερο χρόνο στην πραγματικότητα κάμπινγκ και σηκώστε το RV εκεί. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε κατασκηνώσεις με επιτόπιες μονάδες ενοικίασης RV, όλες τις ρυθμίσεις και έτοιμες για μετάβαση. Και πάλι, τα ταξίδια και το κάμπινγκ στην RV αφορούν στην ευελιξία. Επιλέξτε τι λειτουργεί καλύτερα για τα σχέδιά σας για το μήνα του μέλιτος.

Αρχίζει να έχει νόημα, δεν είναι, ταξιδεύοντας σε άνεση RV και ευκολία στο μήνα του μέλιτος σας; Ποιος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε μια ζωή μαζί, με ένα ταξίδι που είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας, τον προϋπολογισμό και την αίσθηση της περιπέτειας; Ποιος ξέρει - το πρώτο σας ταξίδι ως παντρεμένο ζευγάρι θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας ταξιδιωτικής παράδοσης!

Ο Joe Laing είναι ο διευθυντής μάρκετινγκ για την El Monte RV, μια εθνική εταιρεία ενοικίασης RV. Ο Joe βρισκόταν στο δρόμο που εργάζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία για πάνω από 20 χρόνια και απολαμβάνει σε μεγάλο βαθμό την εξερεύνηση του ύπαιου. Συμμετέχει επίσης ενεργά σε πολυάριθμες ενώσεις χώρων εκγύμνασης, μεταξύ των οποίων η επιτροπή RV'ing της RVIA, καθώς και ενώσεις τουρισμού.