Επισκεφτείτε τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο

Ένας οδηγός για το καλοκαιρινό καιρό, εκδηλώσεις και πολλά άλλα στο Μανχάταν

Αν και πολλοί Νιουκόικοι διαφεύγουν τη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της ζέστης του Ιουλίου, οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το γεγονός ότι είναι μόνοι ή έχουν πολλά πράγματα κλειστά - είναι στην πραγματικότητα μια πολύ δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη. Πολλοί άνθρωποι έρχονται στην πόλη για να απολαύσουν όλα τα διασκεδαστικά, δωρεάν γεγονότα που καθορίζουν το καλοκαίρι στο Μανχάταν. Εάν δεν πηγαίνετε στην παραλία ή ένα οικογενειακό πικνίκ, το τέταρτο του Ιουλίου στην πόλη της Νέας Υόρκης είναι μια πραγματικά ξεχωριστή γιορτή για να γνωρίσετε προσωπικά, με καταπληκτικά πυροτεχνήματα που μπορείτε να δείτε από πολλά διαφορετικά μέρη της πόλης.

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν επίσης να βιώσουν την Εβδομάδα Εστιατορίου Καλοκαιρινής Νέας Υόρκης όταν επισκέπτονται τον Ιούλιο. Αν και οι ημερομηνίες ποικίλλουν κάθε χρόνο, περιλαμβάνουν συχνά τουλάχιστον μία εβδομάδα τον Ιούλιο. Για να συνδυάσετε τα αξιοθέατα και το RW, σκεφτείτε αυτές τις επιλογές για τις καλύτερες επιλογές του Week Restaurant κοντά σε αξιοθέατα της Νέας Υόρκης .

Ιούλιος Καιρός

Ο Ιούλιος τείνει να είναι ο πιο καυτός και βρεγμένος μήνας του έτους, οπότε πακέτο ανάλογα. Είναι αρκετά εντυπωσιακό πόσο καταπιεστική είναι η θερμότητα που μπορεί να νιώσει στη Νέα Υόρκη - η "ζούγκλα σκυροδέματος" κάνει σπουδαία δουλειά στη ζέστη και ακόμη και οι καλοκαιρινές νύχτες μπορεί να είναι πολύ ατμόσφαιρες. Θα θελήσετε επίσης να προγραμματίσετε την κατάλληλη προστασία από τον ήλιο όταν επισκέπτεστε τη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι. Μπορεί να μην είναι η παραλία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε ένα ηλιακό έγκαυμα! Sunblock, καπέλα, γυαλιά ηλίου και ελαφριά στρώματα θα σας κρατήσουν προστατευμένους, δροσερούς και χαρούμενους.

Θα ήθελα επίσης να σιγουρευτείτε ότι μένετε ενυδατωμένοι - ταξιδεύετε με ένα μπουκάλι νερό όπου κι αν πάτε είναι μια μεγάλη ιδέα (συμβουλή: γεμίστε με πάγο στο ξενοδοχείο σας στην αρχή της ημέρας και αν είναι ο μονωμένος τύπος, θα μπορέσετε να απολαύσετε κρύο νερό όλη την ημέρα).

Τι να φορέσω

Ιουλίου Perks

Ιούλιος μειονεκτήματα

Καλό να ξέρω

Ιούλιος Στιγμιότυπα / Γεγονότα

Εφ 'όσον δεν σας πειράζει η ζέστη, ο Ιούλιος είναι μια σπουδαία στιγμή στη Νέα Υόρκη με πολλά να δείτε και να κάνετε.

Εδώ είναι μερικές ετήσιες στιγμές που συμβαίνουν καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα: