Ο Σαίξπηρ στον οδηγό του πάρκου

Το Δημόσιο Θέατρο παρουσιάζει τον Σαίξπηρ στο Πάρκο

Από το 1954, το κοινό απολαμβάνει τον Σαίξπηρ στο πάρκο στο θέατρο Delacorte στο Σέντραλ Παρκ . Σχεδόν 1500 άτομα παρακολουθούν κάθε παράσταση και πάνω από 4 εκατομμύρια έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις του Shakespeare στο πάρκο από τότε που ξεκίνησαν το 1954. Η χρηματοδότηση του Σαίξπηρ στο πάρκο παρέχεται από τους Θερινούς Χορηγούς του Θεάτρου και του Θερινού Χορηγού, περιμένετε στη σειρά) και να καταστήσετε δυνατή τη συνέχιση αυτών των παραγωγών.

Τα εισιτήρια απαιτούνται για όλους όσους θέλουν να παρευρίσκονται στο Shakespeare στο πάρκο και υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τρόποι για να λάβετε εισιτήρια:

  1. Διανέμονται την ημέρα της παράστασης στο θέατρο Delacorte αρχίζοντας στις 12 μ.μ. Οι γραμμές σχηματίζονται νωρίς, οπότε ελέγξτε τις συμβουλές μας για την απόκτηση εισιτηρίων !
  2. Υπάρχουν επίσης εισιτήρια Shakespeare in the Park διαθέσιμα online. Θα χρειαστεί να εγγραφείτε στο λογαριασμό σας για να μπείτε στο λαχείο. Η κλήρωση είναι ανοιχτή από τα μεσάνυχτα μέχρι το μεσημέρι την ημέρα κάθε παράστασης. Θα λάβετε ειδοποίηση μετά το μεσημέρι αν έχετε λάβει εισιτήρια και μπορείτε να τα παραλάβετε στο θέατρο στο Central Park από τις 5 έως τις 7 μ.μ. (Τα εισιτήρια που δεν έχουν ληφθεί από το 7 θα κυκλοφορήσουν στην γραμμή αναμονής.)
  3. Υπάρχουν επίσης επιλεγμένες ημερομηνίες κατά τις οποίες τα δελτία εισιτηρίων είναι διαθέσιμα στους δήμους. Όπως και η εικονική λαχειοφόρος αγορά, οι κάτοχοι εισιτηρίων πρέπει να παραλάβουν τα εισιτήριά τους κατά την κλήση μεταξύ 5 και 7 μ.μ. ή θα απελευθερωθούν σε άτομα που περιμένουν εισιτήρια αναμονής.
  1. Υπάρχει λαχείο για τη διανομή εισιτηρίων στο Astor Place. Η λαχειοφόρος αγορά ανοίγει στις 11:30 π.μ. και τα ονόματα σχεδιάζονται το μεσημέρι στο Public Theatre, 425 Lafayette Street στο Astor Place. Και πάλι, τα εν λόγω δελτία πρέπει να ανταλλάσσονται με εισιτήρια στο παράθυρο κλήσης κλήσης στο θέατρο Delacorte μεταξύ 5 και 7 μ.μ.

Οι θύρες του θεάτρου ανοίγουν στις 8 μ.μ. και οι παραστάσεις αρχίζουν στις 8.30 μ.μ.

Συμβουλές για να φτάσετε στο Shakespeare στο πάρκο

Οδηγίες για το θέατρο Delacorte στο Σέντραλ Παρκ

2015 Σαίξπηρ στο πρόγραμμα πάρκων | Συμβουλές για την αγορά εισιτηρίων στο Shakepeare στο πάρκο

Ο Σαίξπηρ στις παραστάσεις του πάρκου λαμβάνει χώρα στις 8:30 μ.μ. Τα εισιτήρια διατίθενται με βάση την αρχή της πρώτης προβολής, την πρώτη ημέρα της παράστασης. Μην χάσετε τις συμβουλές μας για την αναμονή για Shakepeare στο πάρκο εισιτηρίων, αν σκοπεύετε να πάρετε στη γραμμή για τα εισιτήρια. Μπορείτε επίσης να γίνετε καλοκαιρινός χορηγός για να αποφύγετε την αναμονή.

Η Tempest
Με τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ
Σκηνοθεσία: Michael Greif
Ο Sam Waterston και ο Jesse Tyler Ferguson
Με τον Ιορδάνη Μπάροου, τον Λούξεμ Ακρόμι, τη Φράνσικα Καρπανίνι, τον Νικολάο Κρίστοφερ, τον Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον, τον Χλόε Φοξ, τη Ροζάρρα Φράνσις, τον Τόμι Γκίμπονς, τον Φρανκ Χαρτς, τον Σάντι Χίττ, τον Μπράντον Κάλμ, την Όλγα Καρμάνσκι, την Ταμίκα Σόνια Λόρενς, τον Ρίκο Λεμπρόν, τον Ντάνι Μαστρογιώργιο, τον Τιμ Νικολάι , Matthew Oaks, Charles Parnell, Chris Perfetti, Rodney Richardson, Laura Shoop, Cotter Smith, Sam Waterston και Bernard White
Ημερομηνίες: 27 Μαΐου - 5 Ιουλίου 2015
Διάρκεια: 2 ώρες, 45 λεπτά με ένα 15λεπτο διαλείμματα
Δεν υπάρχουν εμφανίσεις: 31 Μαΐου, 7 Ιουνίου, 14, 17, 18, 27 και 4 Ιουλίου 2014

Cymbeline
Με τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ
Σκηνοθεσία: Daniel Sullivan
Lily Rabe και Hamish Linklater
Με τον Teagle F. Bougere, τον Kate Burton, τον Raul Esparza, τον David Furr, τον Hamish Linklater, τον Jacob Ming-Trent, τον Patrick Page, την Lily Rabe, τον Steven Skybell
Ημερομηνίες: 23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου 2015
Δεν υπάρχουν παραστάσεις: 26 Ιουλίου, 2 Αυγούστου, 9, 16 και 17, 2015

Για περισσότερη βοήθεια σχεδιάζοντας να παρευρεθείτε στο Σαίξπηρ στο Πάρκο, δείτε το Σαίξπηρ στον Οδηγό του Πάρκου και τις Συμβουλές για την Εισαγωγή Εισιτηρίων στο Shakepeare στο Πάρκο .