Υδραγωγείο Racetrack - Ιπποδρομίες στο South Ozone Park, Queens

Το Aqueduct Racetrack είναι μια διαδρομή ιπποδρομιών στο South Ozone Park της Νέας Υόρκης, στον δήμο Queens, όπου οι καθαρόαιμοι αγωνίζονται από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάιο.

Αν και λιγότερο γνωστός από τον κοντινό Belmont, το Aqueduct φιλοξενεί άριστους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του Wood Memorial κάθε Απρίλιο, δοκιμή τριετούς ηλικίας με επικεφαλής το Kentucky Derby.

Επισκέπτης Υδραγωγείου Racetrack και εισδοχής

Μια από τις καλύτερες στιγμές για να επισκεφθείτε είναι ο χειμώνας. Η είσοδος είναι δωρεάν από τις 2 Ιανουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου και ο χώρος στάθμευσης είναι επίσης δωρεάν.

Αν πάτε σε μια ηλιόλουστη μέρα του χειμώνα, είναι πολύ διασκεδαστικό να παρακολουθήσετε τον αγώνα των αλόγων. Οι ψυχρές, θυελλώδεις, υγρές μέρες είναι μια άλλη ιστορία. Ωστόσο, η είσοδος στο κλαμπ είναι δωρεάν.

Μια μέρα στις φυλές είναι επίσης μεγάλη για την παρακολούθηση των ανθρώπων. Η γειτονική χαρτοπαικτική λέσχη στο Aqueduct είναι τώρα η μεγαλύτερη κλήρωση.

Υδραγωγείο Racetrack από τους αριθμούς

Σχεδιάζετε να ποντάρετε στο Aqueduct; Μπορείτε να στοιχηματίσετε μόνο με μετρητά, χωρίς πιστωτικές κάρτες.

Υδραγωγείο Racetrack - Με οδήγηση, μετρό ή λεωφορείο

Μετρό :

Λεωφορεία :

Υδραγωγείο Racetrack - Οδηγίες Οδήγησης:

Από το Van Wyck : Έξοδος 3, Linden Blvd. και ακολουθήστε τις πινακίδες για παρακολούθηση.

Από το Belt Parkway : Ανατολική έξοδος 19.

Δύση-δεσμός Exit 18-B (Lefferts Blvd.). Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα σήματα για να παρακολουθήσετε

Από το Μανχάταν : Σήραγγα Midtown στο LIE-East (ή τη Γέφυρα Triborugh στο Grand Central)> στο νότιο Van Wyck> Exit # 3 Linden Blvd. > Στρίψτε δεξιά στη Linden και ακολουθήστε πινακίδες για παρακολούθηση.

Χώρος στάθμευσης : Γενικός χώρος στάθμευσης είναι $ 1.

Υδραγωγείο Racetrack - Ιστορία

Το υδραγωγείο άνοιξε στις 27 Σεπτεμβρίου 1894, όταν ο Κουίνς ήταν ακόμα γεωργική και ανεξάρτητη από τη Νέα Υόρκη. Το 1941 δημιουργήθηκε ένα νέο κλαμπ και γραφεία. Το 1959 άνοιξε ένα νέο κομμάτι, το "Big A". Το 1975 η εσωτερική διαδρομή ανοίχθηκε για αγώνες χειμώνα.

Φαγητό και ποτό στο Racetrack του Υδραγωγείου

Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών για φαγητό στο Aqueduct, από στάσεις παραχώρησης και deli, σε ένα σπορ μπαρ και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το πολυτελές εστιατόριο Equestris.

Aqueduct Racetrack Διεύθυνση

Υδραυλική πίστα αγώνων
110-00 Rockaway Blvd
Νότιο πάρκο όζοντος, NY 11417
Οδηγίες για το Υδραγωγείο

Ταχυδρομική διεύθυνση:
Σύνδεσμος Αγώνων Νέας Υόρκης
Τ.Θ. 90
Τζαμάικα ΝΥ 11417

Κουλοχέρηδες και τυχερά παιχνίδια στο υδραγωγείο

Μετά από χρόνια και χρόνια καθυστερήσεων, υπάρχει τώρα ένα καζίνο στο Υδραγωγείο .

Το κράτος της Νέας Υόρκης ενέκρινε το "racinos" - τυχερά παιχνίδια βίντεο στις πίστες του 2001 - αλλά ο ιστότοπος στο Queens δεν άνοιξε μέχρι το 2011. Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια στο Aqueduct, το μόνο νόμιμο παιχνίδι παιχνιδιού χαρτοπαικτικών λεσχών μεγέθους στη Νέα Υόρκη Πόλη.