Τα Ταχ Μαχάλ Γεγονότα

22 Ενδιαφέροντα γεγονότα για την Ινδία Taj Mahal

Πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα και μύθοι του Taj Mahal έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια των ετών, αλλά η πραγματική ιστορία είναι πολύ πιο συναρπαστική από οποιαδήποτε μυθοπλασία.

Το πιο εικονικό μαυσωλείο της Ινδίας, εμπνευσμένο από την αγάπη, έχει περάσει εκατομμύρια επισκέπτες με την γαλήνια ομορφιά του. Πάνω από 7 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο έρχονται να δουν την υπέροχη δομή. Το Taj Mahal είναι το δημοφιλέστερο τουριστικό αξιοθέατο της Ινδίας, ωστόσο, πολλοί επισκέπτες αποχωρούν χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική ιστορία.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η δημοτικότητα του Taj Mahal σημαίνει ότι η γύρω γειτονιά έχει μετατραπεί σε τουριστική παγίδα. Να είστε έτοιμοι να τρέξετε το γάντι αλλά μην ανησυχείτε: η ανταμοιβή αξίζει την προσπάθεια.

Μην περιμένετε πάρα πολύ για να δείτε το Taj Mahal για τον εαυτό σας. Οι αναφορές για διαρθρωτικές ρωγμές και προβλήματα θεμελίωσης - το Taj είναι κατασκευασμένο σε λεκάνη απορροής ποταμών - γίνεται όλο και πιο ανησυχητικό κάθε χρόνο.

Επίσκεψη Συμβουλή: Με εξαίρεση τις Παρασκευές και τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού , το Taj Mahal είναι ανοιχτό δύο νύχτες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πανσέληνο κάθε μήνα. Σε μια καθαρή νύχτα, η πανσέληνος παρέχει ένα απαλό, μυστηριώδες φως για να απολαύσετε το Ταζ Μαχάλ.