Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε το Άμστερνταμ σε έναν προϋπολογισμό

Το Άμστερνταμ προσελκύει ένα παγκόσμιο ακροατήριο, και πολλοί φθάνουν σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό. Τα μαγευτικά κανάλια της πόλης και ο πρωτοποριακός πολιτισμός το καθιστούν ξεχωριστό προορισμό, αλλά υπάρχει και πολύ ενδιαφέρον για έναν πιο παραδοσιακό ταξιδιώτη. Σκεφτείτε μουσεία παγκόσμιας κλάσης και καλό φαγητό. Όποια και αν είναι η επιδίωξη σας, να έχετε κατά νου ότι αν και το Άμστερνταμ συνδέεται με backpackers, μπορεί να είναι μια πολύ ακριβή στάση.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Το Άμστερνταμ έχει ένα σχετικά ήπιο κλίμα για έναν τόπο μέχρι το Βορρά, οπότε και οι χειμερινές επισκέψεις μπορούν να είναι αρκετά άνετες. Το καλοκαίρι είναι η πιο δημοφιλής σεζόν, οπότε μείνετε μακριά εκείνη την εποχή, εάν τα πλήθη είναι ένα πρόβλημα. Πολλοί πεπειραμένοι ταξιδιώτες επιλέγουν τις "εποχές των ώμων" της τέλους της άνοιξης και των αρχών του φθινοπώρου. Το καθεστώς του Άμστερνταμ ως αεροπορικού κόμβου θα πρέπει να κάνει καλές αναζητήσεις αεροπορικών εισιτηρίων ανά πάσα στιγμή του χρόνου.

Που να φάω

Όταν οι Ολλανδοί είχαν μια αποικιακή αυτοκρατορία, έφεραν στο σπίτι κάποιους εξωτικούς θησαυρούς που έγιναν συρματοπλέγματα στο τραπεζαρία του Άμστερνταμ. Ένα παράδειγμα είναι το rijsttafel - κυριολεκτικά "τραπέζι ρύζι". Πρόκειται για ένα τεμπέλης-susan ρύθμιση που προσφέρει 20 ή περισσότερα ινδονησιακά πιάτα. Εκείνοι που απολαμβάνετε περισσότερο έχουν ξαναγεμίσει. Εάν η καπνιστή ρέγγα είναι το πράγμα σας, θα βρείτε πωλητές δρόμου που την εξυπηρετούν με στυλ. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να βρείτε μια ποικιλία από νόστιμα φαγητά που σερβίρονται από τα πεζοδρόμια. Κάνει ένα ελαφρύ, οικονομικό γεύμα.

Καθώς αναζητάτε οικονομικά εστιατόρια του Άμστερνταμ, σκεφτείτε το βασικό μέρος της τοπικής σκηνής μεσημεριανού γεύματος

Το Broodjes είναι μια ολλανδική λέξη για το σάντουιτς και είναι ένα διακριτικό, φτιαγμένο με φροντίδα αντικείμενο που δεν μοιάζει με προ-συσκευασμένες εκδόσεις τόσο συνηθισμένες στις ευρωπαϊκές αγορές και τα καταστήματα τροφίμων παντοπωλείων.

Που να μείνω

Τα ξενοδοχεία είναι άφθονα στο Άμστερνταμ, ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα καταλύματος στον προϋπολογισμό της Ευρώπης. Τα κορίτσια θα πλησιάσουν σε εσάς που τραγουδάει τις ειδικές τους ανασκαφές.

Είναι καλύτερα να βασίζεστε στις συστάσεις του χρήσιμου VVV (προφέρεται Vay-Vay-Vay). Είναι το επίσημο γραφείο τουριστικών πληροφοριών της Ολλανδίας, με 450 τοποθεσίες για να εξυπηρετήσει όλους από την πιο άπειρη καινούργια άφιξη σε έμπειρους βετεράνους ταξιδιών. Το Timeout.com προσφέρει καλές συνδέσεις B & B ξεκινώντας από € 60. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων αν πάτε στην τουριστική περίοδο.

Ένα άλλο προσιτό μέρος για να ψωνίσετε για τα καταλύματα στο Άμστερνταμ είναι το Airbnb.com, όπου πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε 95 καταχωρήσεις με τιμές κάτω από $ 40 USD / night.

Τριγυρίζω

Το αεροδρόμιο Schiphol είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα και ωραιότερα στην Ευρώπη. Είναι καλά συνδεδεμένο με το τρένο με το κεντρικό Άμστερνταμ. Αγοράστε εισιτήρια στα μικρά κίτρινα μηχανήματα που είναι διάσπαρτα σε όλη την περιοχή του Plaza κοντά στην πλατφόρμα σιδηροδρόμων. Το Άμστερνταμ είναι ένα πολύ δύσκολο μέρος για να οδηγήσετε, οπότε είναι καλύτερο να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέσα στην πόλη - και αυτό περιλαμβάνει πλωτά οχήματα στα πολλά κανάλια. Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι πρακτικές για ταξίδια έξω από την πόλη.

Άμστερνταμ Αξιοθέατα

Λίγες πόλεις στον κόσμο διαθέτουν μια καλύτερη σύνθεση μουσείων. Μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα περιπλάνηση στις συλλογές του Rijksmuseum με τους Ολλανδούς Masters, και στη συνέχεια να πάρετε στο κοντινό Μουσείο Βαν Γκογκ. Πέρα από τη μεγάλη τέχνη, υπάρχει το σπίτι της Άννας Φρανκ.

Η Άννα ήταν Εβραίος έφηβος κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής, η οποία μίλησε για τις τραγικές της εμπειρίες σε ένα ημερολόγιο που έγινε παγκοσμίως γνωστό. Ο τόπος όπου η οικογένειά της έκρυβε έχει διατηρηθεί προσεκτικά και είναι απαραίτητο.

Δειγματοληψία Πολιτισμού

Η I City Card του Άμστερνταμ (που βρίσκεται στο VVV) προσφέρει έκπτωση 25% σε βαθμολογίες κορυφαίων αξιοθέατων και εστιατορίων. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση, οπότε εξετάστε προσεκτικά πόσα αξιοθέατα θα επισκεφθείτε. Ένα 24ωρο πέρασμα κοστίζει 57 ευρώ, 48 ώρες είναι € 67, ένα διάλειμμα 72 ωρών είναι € 77 και ένα 96ωρο πέρασμα για € 87. Το Μουσείο Jaarkart είναι επίσης διαθέσιμο στο VVV και αξίζει μια σοβαρή ματιά για τους επισκέπτες που περνούν περισσότερο από μια μέρα στην πόλη. Ρωτήστε για τους περιπατημένους αρχιτεκτονικούς περίπατους, που προσφέρουν μια εκπληκτική ποικιλία και μια εικόνα για την πλούσια ιστορία της περιοχής.

Περισσότερα Άμστερνταμ Συμβουλές

Εξερευνήστε τις αγορές διαμαντιών. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν παράξενη συμβουλή για τους ταξιδιώτες με προϋπολογισμό, αλλά είναι στην πραγματικότητα μια συμβουλή πένθισης.

Το Άμστερνταμ φιλοξενεί μερικούς από τους καλύτερους διαμαντένιοι κόφτες του κόσμου, πολλοί από τους οποίους θα δώσουν δωρεάν, συναρπαστικές διαδηλώσεις. Κοιτάζοντας τις τελειωμένες δημιουργίες τους είναι επίσης δωρεάν.

Εξερευνήστε την ύπαιθρο. Εάν συμπεριλάβετε το Άμστερνταμ σε μια σειρά από ευρωπαϊκές πόλεις, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να εγκαταλείψετε τον αστικό κόσμο πίσω και να εξερευνήσετε τη γύρω ύπαιθρο. Όμορφα αγροκτήματα, οι πολύ φωτογράφιστοι ανεμόμυλοι και γοητευτικές πόλεις όπως το Χάρλεμ απέχουν μόνο μερικά λεπτά με το λεωφορείο, το τρένο ή το αυτοκίνητο.

Ενοικιάστε ποδήλατο. Η ολλανδική ποδηλασία αγάπης, και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν λίγα μέρη για να νοικιάσετε κάποιους τροχούς για την ημέρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρακολουθήσει τις σημάνσεις των λωρίδων και την κοινή ευγένεια.

Προσοχή στις απότομες σκάλες. Υπάρχουν βαρούλκα στην κορυφή πολλών σπιτιών του Άμστερνταμ για ένα λόγο: Οι σκάλες είναι πολύ στενές και απότομες για να μετακινήσουν έπιπλα. Σε μικρότερο βαθμό, αυτό ισχύει και για τις αποσκευές. Ρωτήστε σχετικά με το πού βρίσκεται το δωμάτιό σας και εάν παρέχεται βοήθεια με αποσκευές.

Κατάστημα χωρίς χρέη του Schiphol προσεκτικά. Η μαζική υπηρεσία Duty-Free του αεροδρομίου δεν είναι πάντα η καλύτερη προσφορά για το Delft Κίνα και άλλα τοπικά αγαπημένα. Οι καλύτερες συμβουλές εάν πετάτε μέσα και έξω από το Schiphol είναι να ελέγξετε τις τιμές των πόλεων πριν αγοράσετε. Μπορείτε πάντα να κάνετε μια αγορά στην έξοδο από την πόλη, εάν οι προσφορές αεροδρομίου είναι φθηνότερες.

Κάντε το Άμστερνταμ "Αρχική βάση". Τα σχετικά φθηνά καταλύματα που διατίθενται σε αυτή την πόλη καθιστούν δυνατό τον εαυτό σας να βασιστείτε εδώ και να εξερευνήσετε πιο ακριβά εδάφη κοντά. Οι σιδηροδρομικές συνδέσεις είναι γενικά εξαιρετικές.