Αϊόβα Πόλη Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride σε αυτήν την προοδευτική πόλη κολέγιο στην Αϊόβα

Περίπου 75.000 άνθρωποι διαμένουν στην πόλη της Αϊόβα , μια ελκυστική πόλη κολλεγίων (στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα), μια από τις πιο φιλελεύθερες κοινότητες μεταξύ Σικάγου και Ντένβερ . Στην νοοτροπία και το μέγεθος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, είναι μάλλον συγγενής με άλλες πανεπιστημιακές κοινότητες στην περιοχή, όπως το Μάντισον, το Ουισκόνσιν και την Κολούμπια του Μιζούρι . Στα μέσα Ιουνίου (η ημερομηνία αυτή είναι η 18η Ιουνίου 2016), το Iowa City Gay Pride, που διεξάγεται ετησίως από το 1970, λαμβάνει χώρα σε αυτήν την ζωντανή κοινότητα.

Είναι ένα από τα λίγα γεγονότα της Iowa Pride, με την Quad Cities Gay Pride να γίνεται στις αρχές Ιουνίου στην πόλη του Davenport του ποταμού Μισισιπή (αν και ακυρώθηκε πέρσι, αλλά ελπίζει ότι θα επιστρέψει το 2016), το Cedar Rapids Gay Η υπερηφάνεια πραγματοποιείται επίσης στις αρχές Ιουνίου (είναι μόλις 30 μίλια βόρεια της πόλης της Αϊόβα) και η Pride της πρωτεύουσας της Αϊόβα στο Des Moines, που πραγματοποιείται μία εβδομάδα πριν.

Υπάρχουν εβδομαδιαίες εκδηλώσεις που σχετίζονται με την υπερηφάνεια και λαμβάνουν χώρα πριν από το Σαββατοκύριακο Iowa City Pride - εδώ είναι το επίσημο ημερολόγιο. Το Σάββατο 18 Ιουνίου, το Iowa City Pride Parade ξεκινάει το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης της Αϊόβα και το Φεστιβάλ τρέχει από το μεσημέρι έως τις 6:30 μ.μ. στο κέντρο της πόλης της Αϊόβα στο Πεζόδρομο Mall (εισήχθη από την College Street στην Linn Street και την Dubuque Street στο Washington Street), με το συνηθισμένο μίγμα πωλητών και διασκεδαστών. Στη συνέχεια, μετά το φεστιβάλ μπορεί να υπάρξει μια παράσταση στο δημοφιλές club GLBT Studio 13 από τις 7 μ.μ. ελέγξτε εδώ για ενημερώσεις.

Επίσης, την Παρασκευή το βράδυ πριν από την Pride, στις 17 Ιουνίου, υπάρχει μια πικάντικη εκδήλωση aa Pride στο Πάρκο που πραγματοποιήθηκε στις 5:30 μ.μ. στο Upper City Park.

Iowa Πόλη ομοφυλόφιλοι πόροι

Θα βρείτε πολλά που πηγαίνουν στα πολλά μπαρ και εστιατόρια που γίνονται από το Iowa City γύρω από αυτό το Σαββατοκύριακο. Ελέγξτε τους πόρους του διαδικτύου σχετικά με τη σκηνή της Iowa City GLBT, όπως το Iowa City Gay Guide και την Accessline, την ομοφυλοφιλική και λεσβιακή εφημερίδα της περιοχής (εδρεύει στην Αϊόβα αλλά εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή Heartland).

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό ταξιδιωτικό site που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, το Iowa City / Coralville Convention Area & Visitors Bureau.