Το θέρετρο Waterpark του Pointe του βασιλιά

Ψυχαγωγία εσωτερικού και εξωτερικού χώρου νερού

Επισκόπηση του πάρκου νερού

Το εσωτερικό πάρκο νερού στο King's Pointe είναι αρκετά μικρό σε σύγκριση με τα περισσότερα εσωτερικά υδάτινα πάρκα, αλλά πακετάρει μερικά ωραία χαρακτηριστικά σε έναν στενό χώρο. Το επίκεντρο είναι το ηλεκτρικό χέλι, μια κλειστή "διαδραστική" βόλτα με ράφια. Οι επισκέπτες επιλέγουν ένα θέμα πριν από την οδήγηση και οι εικόνες προβάλλονται σε οθόνες νερού μέσα στον σωλήνα μαζί με συνοδευτικούς ήχους. Το πάρκο προσφέρει επίσης δύο άλλα νεροτσουλήθρες, Intrepid Cyclone και Runaway Rebel, καθώς και μια πισίνα μηδενικής εισόδου με στεφάνες καλαθοσφαίρισης, τεμπέληλο ποτάμι και ένα μαξιλαράκι με κρίκο.

Κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, τα ανοιχτά αξιοθέατα του νερού είναι ανοιχτά, όπως ένας τεμπέλης ποταμός, διαφάνειες ταχύτητας, η διαδρομή Twisted Tornado και μια άλλη διαδραστική διαφάνεια, Discovery Plunge. Υπάρχουν επίσης νεροτσουλήθρες νεροτσουλήθρες, ένα στρώμα εκτόξευσης νερού και μια πισίνα με μηδενική είσοδο.

Ενώ το King's Point προσφέρει υγιεινή διασκέδαση και μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη ανάπαυλα κατά τη διάρκεια του ψύχους του χειμώνα, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα εσωτερικά θέρετρα πάρκων νερού. Μπορείτε να τα ελέγξετε στο χαρακτηριστικό μου, A Lotta Water: Πού είναι τα μεγαλύτερα εσωτερικά πάρκα νερού;

Πλατεία Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικών

20.000

Πολιτική εισδοχής

Τα εσωτερικά και εξωτερικά (επιτρέπουν ο καιρός) υδάτινα πάρκα είναι ανοικτά για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου (η είσοδος συμπεριλαμβάνεται με τιμές δωματίων). Το κοινό μπορεί επίσης να αγοράσει εισιτήρια. Μειωμένη τιμή για παιδιά 4 έως 11. 3 και κάτω είναι δωρεάν. Διατίθενται περίοδοι περάσματος.

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Το King's Pointe προσφέρει οικογενειακές σουίτες καθώς και standard δωμάτια μαζί με επιτραπέζια παιχνίδια, εστιατόριο, στοά, γυμναστήριο και συνεδριακές εγκαταστάσεις.

Τι να φάτε;

Υπάρχει ένα σνακ στο εσωτερικό του εσωτερικού πάρκου νερού και μια ψησταριά στο υπαίθριο πάρκο νερού. Υπάρχει επίσης ένα πλήρες εστιατόριο στο θέρετρο που σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο και περιλαμβάνει μπαρ.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Θύελλα Λίμνης, Αϊόβα
712-213-4500

Κατευθύνσεις

Από το Des Moines (περίπου 155 μίλια): I-35 N έως το Exit 111B, US-30 W προς το κράτος Iowa Univ.

Πάρτε το US-71 / Lincoln St. για 53 μίλια με τη λίμνη Storm. Το θέρετρο βρίσκεται στην US-71, E. Lakeshore Dr.

Από το Omaha (περίπου 125 μίλια): I-29 N προς Sioux City. Στην έξοδο 75, πάρτε το US-30 E προς την κοιλάδα του Missouri. Το US-30 E γίνεται US-59 N / IA-141 W. Γυρίστε στο IA-39. Γυρίστε στο IA-175. Απέναντι από την US-71 για 22 μίλια από τη λίμνη Storm. Το θέρετρο βρίσκεται στην US-71, E. Lakeshore Dr.

Κοντινά υδάτινα πάρκα

Επίσημη ιστοσελίδα

Το θέρετρο Waterpark του Pointe του βασιλιά