Εβδομάδα Εστιατόριο του Μόντρεαλ 2018: Le Happening Gourmand

Ανακαλύψτε τα παλιά εστιατόρια του Μόντρεαλ σε ένα κλάσμα της τιμής

Εβδομάδα Εστιατόριο Μόντρεαλ Le Happening Gourmand: Έκδοση 2018

Η Εβδομάδα Εστιατόριο του Μόντρεαλ είναι γνωστή με τουλάχιστον δύο διαφορετικά ονόματα στο Μόντρεαλ. Το ένα είναι το Taste MTL , μια πτώση με μεγαλοπρέπεια που περιλαμβάνει επιτραπέζιες ειδυλλιακές εκδηλώσεις σε πάνω από 100 εστιατόρια που διοργανώνονται σε όλη την πόλη. Ο άλλος είναι ο προπομπός του, το Le Happening Gourmand του Old Montreal, το οποίο, από το 2008, ακολούθησε τα παραδείγματα της Εβδομάδας Εστιατορίων της Νέας Υόρκης και του Winterlicious του Τορόντο, αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα.

Με άλλα λόγια, μια χούφτα από τα μεσαία έως πολυτελή εστιατόρια του Old Montreal, που ανήκουν στον Όμιλο Αντωνόπουλου, μείωσαν τις τιμές των μενού κατά περίπου 30% έως 40% για περίοδο τριών έως τεσσάρων εβδομάδων κάθε Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Το 2018, το Le Happening Gourmand εκτείνεται από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου του 2018. Οι ημερομηνίες θα επιβεβαιωθούν καθώς κλείνουμε τη χειμερινή περίοδο. Οι κρατήσεις γενικά δεν απαιτούνται αλλά συνιστώνται.

Le Happening Gourmand 2018 Τιμές & Συμμετοχές Εστιατόρια

Μια μεγάλη ευκαιρία για να εξερευνήσετε την εκλεκτή κουζίνα του Old Montreal σε σφιχτό προϋπολογισμό (σκεφτείτε περίπου $ 17 έως $ 31 για brunch ή ένα δείπνο τριών πιάτων), τα εστιατόρια του Ομίλου Αντωνόπουλου που συμμετέχουν στο 2018 περιλαμβάνουν:

Μια σημείωση σχετικά με τα μεγέθη των μεριδίων των μερίδων Le Happening Gourmand

Το πράγμα με το Le Happening Gourmand ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση τύπου εβδομαδιαίο εστιατόριο στο Μόντρεαλ είναι ο παροιμιώδης ελέφαντας στο δωμάτιο που, παρεμπιπτόντως, είναι πολύ μεγαλύτερο από πολλά από αυτά τα μεγέθη μερίδας εβδομάδας εστιατορίων. Μπορούν να είναι σημαντικά μικρότερες από ό, τι όταν τα ίδια (ή συγκρίσιμα πιάτα) προσφέρονται ως table d'hôtes σε κανονική νύχτα σε πλήρη τιμή. Έχω δει τακτικά στοιχεία μενού όσο και κατά το ήμισυ για το Le Happening Gourmand όταν γευματίζω ως κανονικός επισκέπτης.

Διαθέτοντας μια πλούσια όρεξη; Στη συνέχεια, εξετάστε αυτές τις ειδικές εκδηλώσεις εβδομάδας εστιατόριο ως μια ευκαιρία να δειγματοληψία των αγαθών και να δούμε τι υπάρχει εκεί έξω πριν από το κλείδωμα σε μια κράτηση σε πλήρη τιμή σε μια στάνταρ νύχτα. Ή απλά παράγοντας σε ένα επιπλέον ορεκτικό ή δύο στην κορυφή στην τάξη σας d'hôte και θα αφήσετε τόσο ικανοποιημένους και κορεσμένους.

Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του Le Happening Gourmand για λεπτομέρειες μενού και μια πλήρη λίστα με τα εστιατόρια που συμμετέχουν. Για κρατήσεις, καλέστε απευθείας τα εστιατόρια.

Αυτό το προφίλ του Le Happening Gourmand έχει μόνο ενημερωτικό. Οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το προφίλ είναι ανεξάρτητες, δηλ. Απαλλαγμένες από δημόσιες σχέσεις και μεροληψία προώθησης, και χρησιμεύουν για να κατευθύνουν τους αναγνώστες όσο πιο ειλικρινείς και όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί. οι εμπειρογνώμονες του χώρου υπόκεινται σε αυστηρή πολιτική δεοντολογίας και πλήρους αποκάλυψης, έναν ακρογωνιαίο λίθο της αξιοπιστίας του δικτύου.