Σχεδιάστε ένα Brighton Getaway - Σχεδιάστε ένα σύντομο διάλειμμα ή ένα ημερήσιο ταξίδι στο Μπράιτον

Πράγματα που πρέπει να κάνετε, μέρη για διαμονή, φαγητό, φεστιβάλ και διασκέδαση στο "Beach του Λονδίνου"

Το Μπράιτον είναι ισχίο, πολύχρωμο και ασυνήθιστα για παραθαλάσσιο θέρετρο. Η "παραλία του Λονδίνου", 60 μίλια από την πρωτεύουσα, είναι μια διαρκή ημερήσια εκδρομή ή ένα σύντομο διάλειμμα προορισμού με πολλά περισσότερα να προσφέρει από τη θάλασσα. Τα ψώνια, το φαγητό, το καλοκαίρι ενός φανταστικού παλατιού, ένα λαμπρό ενυδρείο, μια εξαιρετική νυχτερινή ζωή και ένα θέατρο, μπλοκάρουν από το συγκρότημα κατοικιών Regency - για να μην αναφέρουμε την πιο γραφική προβλήτα στη Βρετανία - συνδυάζονται με μια ανεκτική και δροσερή ατμόσφαιρα για να κάνουν το Brighton πολύ δροσερό μέρος για να επισκεφθείτε και ακόμη πιο δροσερό μέρος για να μείνετε λίγο.

Χρησιμοποιήστε τους πόρους αυτής της σελίδας για να σχεδιάσετε την Brighton Getaway.

Θα σας αρέσει;

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε;

Κάθε εποχή έχει τις απολαύσεις της και πολλά μεγάλα φεστιβάλ - βλέπε παρακάτω - αντλούν μεγάλα πλήθη στο Μπράιτον. Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε το ποδηλατόδρομο και άλλες συγκινήσεις με συναρπαστικές αποστάσεις στη προβλήτα του Μπράιτον, το καλύτερο για να επισκεφθείτε τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο, όταν υπάρχει λιγότερη πιθανότητα θαλασσινών αεράκι.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η παραλία του Μπράιτον και οι λωρίδες μπορεί να είναι πολύ γεμάτο από τα Σαββατοκύριακα.

Να πάρει εκεί

Που να μείνω

Η επιλογή των καταλυμάτων κυμαίνεται από μικρούς ξενώνες και B & B έως μοντέρνες μπουτίκ και hostelries New Age. Απλά φροντίστε να πάρετε μια καλή σύσταση. Μερικά από τα καταλύματα B & B του Μπράιτον μπορούν να είναι ξεκάθαρα κακοποιημένα και ορισμένα από τα μεγάλα παλιά ξενοδοχεία του έχουν δει πραγματικά καλύτερες μέρες.

Δείτε τη λίστα των συνιστώμενων ξενοδοχείων.

Το καλύτερο Tasty Treat στο Μπράιτον

Εάν δεν δοκιμάσετε κάποια ψάρια και μάρκες στο Μπράιτον, είστε ανόητος για τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει τίποτα πολύ ωραίο, όπως ένα χρυσό, τραγανό τηγανισμένο κομμάτι ψαριού και μερικές ωραίες δισκοειδείς βρετανικές μάρκες που τρώγονται σε μια γεμάτη αύρα θάλασσα. Αν το ψάρι εκφορτώνεται σε τοπικό επίπεδο, όπως συμβαίνει στο Μπράιτον, τόσο το καλύτερο.

Υπάρχουν δεκάδες ψάρια και chip θέσεις και ο καθένας έχει ένα αγαπημένο chippy. Αποφύγετε τους πάγκους στην αποβάθρα του Μπράιτον - εκτός αν σας αρέσει να πληρώνετε πάρα πολύ για πολύ λίγο - και δοκιμάστε ένα από αυτά τα τοπικά αγαπημένα αντί:

Και περισσότερες επιλογές φαγητού στο Μπράιτον

Το Μπράιτον έχει τουλάχιστον 400 εστιατόρια , το δεύτερο μόνο στο Λονδίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι πολλές επιλογές. Εδώ είναι μερικά μου άρεσε:

Πέντε δροσερά πράγματα να κάνουμε στο Μπράιτον

  1. Αγοράστε μερικούς βράχους στην προβλήτα του Μπράιτον - Δοκιμάστε το χέρι σας σε τυχερά παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών καρναβαλιού, κάντε μια διασκεδαστική βόλτα στη θάλασσα στο τέλος του θεαματικού πάρκου pier ή, όπως οι Βικτωριανοί, απολαύστε τη θέα από το ένα τρίτο ενός μιλίου στη θάλασσα. Στη συνέχεια, αγοράστε ένα ραβδί του παραδοσιακού γλυκού για να πάρετε σπίτι.
  1. Ροκ στο Μπράιτον Ροκ θρύλοι όπως ο Jimi Hendrix, ο Led Zeppelin και ο Pink Floyd εμφανίστηκαν στο The Brighton Dome. Ο στάβλος του πρώην βασιλιά είναι ακόμα ο χώρος για να δει κανείς τις μπάντες, τα κόμικ στα stand-up και τους σόλο καλλιτέχνες. Πάρα πολύ πεινασμένος; Γιατί να μην δοκιμάσετε τη νυχτερινή ζωή σε ένα από τα κλαμπ ισχίου του Brighton - Concord 2, Komedia ή The Hare and Hounds.
  2. Δείτε πώς το άλλο μισό έζησε στο The Royal Pavilion ένα εξωφρενικό, φανταστικό καλοκαιρινό "εξοχικό σπίτι" που χτίστηκε για τον Πρίγκιπα Regent στις 18 και αρχές του 19ου αιώνα. Ακόμα καλύτερα, ζείτε όπως το "άλλο μισό" και έχετε τον δικό σας βασιλικό γάμο εκεί. Μιλήστε για τους παράγοντες wow.
  3. Περπατήστε στο νερό Το Μπράιτον είναι το κέντρο της Μεγάλης Βρετανίας στο surfing paddleboard . Μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς εξοπλισμό για το άθλημα στο cult surfing shop Ocean Sports Board Riders Store στο Kingsway στο κοντινό Hove.
  4. Εξερευνήστε μια λωρίδα εκκαθάρισης ή το Lanes , με μεγαλύτερη ακρίβεια. Τα τελευταία απομεινάρια του μεσαιωνικού Brightenhelm επιβιώνουν στα The Lanes, στενά περάσματα που τώρα είναι γεμάτα με αντίκες και καταστήματα κοσμημάτων, μπαρ και καφετέριες. Ή επικεφαλής για περισσότερο εναλλακτικό στυλ στους δρόμους του North Laine , μια περιοχή όπου η κομψότητα, η νέα εποχή και η boho υπάρχουν δίπλα-δίπλα.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε