Σαν Φρανσίσκο Downtown και Union Square Gay Ξενοδοχεία οδηγός

Τα καλύτερα γκέι φιλικά ξενοδοχεία στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο

Τα περισσότερα ξενοδοχεία του Σαν Φρανσίσκο βρίσκονται κάτω. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις μεγάλες επιχειρησιακά προσανατολισμένες αλυσίδες και επίσης μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από πιο οικεία μπουτίκ ιδιότητες που κυμαίνονται από τον προϋπολογισμό προσανατολισμό προς τετριμμένο. Η πλειοψηφία των αξιοσημείωτων καταλυμάτων του κέντρου της πόλης βρίσκονται σε λίγα τετράγωνα από την Union Square ή το Nob Hill, αλλά για τους σκοπούς αυτού του διαδικτυακού οδηγού, συμπεριλαμβάνουμε σχεδόν όλες τις επιλογές διαμονής σε ή βόρεια της Turk Street και της Market Street το SoMa Hotels Guide για συστάσεις νότια της αγοράς), ανατολικά της λεωφόρου Van Ness, και βόρεια και ανατολικά μέχρι τον κόλπο (που περιλαμβάνει μερικές πιο εκτεταμένες περιοχές όπως το Fishermans Wharf και το ρωσικό λόφο, αλλά οι περισσότερες από τις συστάσεις αυτού του οδηγού είναι σωστές κέντρο).

Υπάρχουν πολλά να πουν για να μείνετε στο κέντρο της πόλης - είναι η καρδιά της πολυτελούς περιοχής λιανικής πώλησης της πόλης, καθώς και όπου θα βρείτε πολλά από τα κορυφαία αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο. Πολλά από τα ξενοδοχεία της περιοχής, ειδικά οι ουρανοξύστες και όσοι βρίσκονται στην κορυφή του Nob Hill, έχουν εκπληκτική θέα στον ορίζοντα και τον περιβάλλοντα κόλπο του Σαν Φρανσίσκο. Η γειτονιά είναι καλά εξυπηρετείται από τη δημόσια συγκοινωνία, και είναι επίσης εύκολο να χαλαρώσετε καμπίνες σε αυτό το τμήμα της πόλης. Το μειονέκτημα, ιδιαίτερα για τους LGBT επισκέπτες και πραγματικά όποιος θέλει να είναι κοντά στις πιο καυτές τραπεζικές και λιανικές περιοχές της Ινδίας, είναι ότι δροσερές γειτονιές όπως η αποστολή, ο Κάστρο, η Hayes Valley, η κοιλάδα Noe, η NoPa (Βόρεια του Panhandle) δεν είναι ιδιαίτερα κοντά. Μπορείτε να περπατήσετε στην κοιλάδα του Hayes, τις εξωτερικές περιοχές του SoMa και ακόμα και την αποστολή από οπουδήποτε σε περίπου 30 με 45 λεπτά και όλες αυτές οι περιοχές είναι πολύ καλά εξυπηρετούνται από το MUNI και τα λεωφορεία, αλλά αν χτυπάτε τα γκέι μπαρ το Κάστρο και το σπίτι σας αργά το βράδυ, πιθανόν να θέλετε να πάρετε ένα ταξί στο κέντρο της πόλης και αυτό θα σας οδηγήσει σε $ 15 ή $ 20. Αν είστε στην καρδιά του Κάστρο ή κάποια άλλη πιο γειτονιά γειτονιά σε σας, ελέγξτε έξω το Σαν Φρανσίσκο Castro, Mission & Hayes Valley Gay Ξενοδοχεία οδηγός , καθώς και το Σαν Φρανσίσκο SoMa Gay Guide Guide , η οποία έχει κάποιες λίστες αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή διασκέδασης και ισχίου του κατώτερου ή του εξωτερικού SoMa, κοντά στην αποστολή, η οποία διαθέτει μια σειρά από δροσερά γκέι μπαρ και καφετέριες και εστιατόρια με αρώματα hipster.

Αυτοκίνητο ή Όχι Αυτοκίνητο;

Εάν μένετε στο κέντρο της πόλης ή ακόμα και κοντά στο SoMa, ένα αυτοκίνητο είναι ένα ακριβό εμπόδιο - δεν είναι ασυνήθιστο να πληρώσετε 50 δολάρια το καλοκαίρι ή περισσότερα σε ξενοδοχεία με προνομιακές τοποθεσίες γύρω από την Union Square και το Nob Hill και αυτό είναι πάνω από ό, τι πληρώνετε αυτό είναι ένα αυτοκίνητο που νοικιάσατε. Επιπλέον, είναι εύκολο να φτάσετε στο κέντρο της πόλης μέσω του Bay Area Rapid Transit (BART) από το SFO και, με λίγο περισσότερο χρόνο και προσπάθεια, Oakland - εδώ είναι ένας οδηγός για τη διέλευση από το αεροδρόμιο μέσω του BART στο Σαν Φρανσίσκο. Από τους σταθμούς BART στο κέντρο της αγοράς Street Street, πολλά ξενοδοχεία βρίσκονται σε απόσταση 5 έως 15 λεπτών με τα πόδια. Εάν σχεδιάζετε ένα ημερήσιο ταξίδι ή δύο έξω από την πόλη - ίσως ένα γρήγορο hop πάνω από το Marin Headlands ή γύρω από το East Bay - μπορείτε πάντα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο μόνο για μια μέρα από ένα πρακτορείο ενοικίασης στο κέντρο (σχεδόν όλα τα μεγάλα αυτοκίνητα -πραγματικές εταιρείες έχουν τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης, και σε αυτούς τους κλάδους, συνήθως εξοικονομείτε χρήματα αφού δεν χρεώνεστε τους φόρους αεροδρομίων και τις προσαυξήσεις). Εάν μένετε σε μια από τις απομακρυσμένες γειτονιές του Σαν Φρανσίσκο, όπως το Κάστρο ή την κοιλάδα του Hayes, ένα αυτοκίνητο μπορεί να έχει νόημα, και μερικά B & B και πανδοχεία με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν δωρεάν ή πολύ προσιτό πάρκινγκ, αλλά ακόμη και σε αυτές τις περιοχές , μπορείτε πιθανώς να καταβάλλετε εξίσου καλά χρησιμοποιώντας καμπίνες και δημόσια συγκοινωνία.