Ροκ και ρολό DC μαραθώνιο 2018, μισό μαραθώνιο και 5K

Το Rock 'n' Roll DC Maratho n είναι ένας αγώνας 26,2 μιλίων που αρχίζει στο στάδιο RFK και παρέχει δρομείς και θεατές με θέα σε περισσότερα από μνημεία και το National Mall. Ο μισός μαραθώνιος είναι 13,1 μίλια και επιτρέπει σε ένα ευρύτερο φάσμα δρομέων να συμμετάσχουν. Το μάθημα υπογραμμίζει τις καλύτερες γειτονιές της Ουάσινγκτον, που περιλαμβάνουν έξι από τους οκτώ θάλαμους της πόλης, συμπεριλαμβανομένων μερών που διαπερνούν την καρδιά του Adams Morgan, της δυναμικής Kalorama και του πανέμορφου Poplar Point.

Υπάρχει επίσης μια κούρσα 5K στο στάδιο RFK.

Η εκδήλωση της Ουάσιγκτον είναι μέρος μιας περιήγησης στη διεθνή σειρά ψυχαγωγικών μαραθώνων και ημιμαραθών. Η σειρά, η οποία άρχισε στο Σαν Ντιέγκο το 1998, έχει γίνει μια δύναμη συγκέντρωσης κεφαλαίων για προγράμματα φιλανθρωπικής αντοχής-κατάρτισης, όπως η Εταιρεία Λευχαιμίας & Λέμφωμα, η Αμερικανική Καρκινολογική Εταιρεία® και η Susan G. Komen για το Cure®, 266 εκατομμύρια δολάρια μέσω της σειράς από το 1998.

Ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσίες

Μαραθώνιος - 10 Μαρτίου 2018

Υγεία & Fitness Expo - 8-9 Μαρτίου, 2018 ,. Το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον , 801 Mount Vernon Place NW Washington, DC. Η ελεύθερη εκδήλωση διαθέτει περισσότερους από 50 εκθέτες που εμφανίζουν τα τελευταία παπούτσια και ενδύματα, τις διατροφικές πληροφορίες και τις τάσεις φυσικής κατάστασης.

Πρόγραμμα αγώνων: Σάββατο

Μεταφορά

Πολλοί δρόμοι γύρω από την Ουάσινγκτον, DC θα κλείσουν κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου. Προτείνεται οι δρομείς και οι θεατές να χρησιμοποιούν το Metro. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το Σάββατο το πρωί το Μετρό ανοίγει στις 7:00 π.μ. Για τον Μαραθώνιο, οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο, τα Αρχεία, η Γκαλερί, το Smithsonian και το L'Enfant Plaza.

Για το Health Expo και το φινλανδικό φεστιβάλ, το πλησιέστερο σταθμό μετρό είναι το στάδιο / οπλοστάσιο.