Εκδηλώσεις του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Μάικ 2018 στην Ουάσιγκτον, DC

Εκτίμησε τον αρχηγό των πολιτικών δικαιωμάτων στην Ουάσινγκτον

Τα γενέθλια του Martin Luther King Jr είναι μια ημέρα τιμής και αναμνηστικών γεγονότων σε διάφορες τοποθεσίες στην Ουάσινγκτον, τα γενέθλια του Martin Luther King Jr είναι η 15η Ιανουαρίου και γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου. Το 1994, για να τιμήσει τον άνθρωπο που έζησε τη ζωή του στην υπηρεσία άλλων, το Κογκρέσο μεταμόρφωσε τις διακοπές του Martin Luther King, Jr. σε μια εθνική μέρα κοινωνικής εξυπηρέτησης.

Ακολουθεί ένα πρόγραμμα ειδικών εκδηλώσεων για να τιμήσει αυτόν τον ηγέτη των πολιτικών δικαιωμάτων και να δώσει στους κατοίκους της περιοχής τη δυνατότητα να προσεγγίσουν όσους έχουν ανάγκη.

Μνημείο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ - Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επισκεφθείτε το Μνημείο. Το Εθνικό Πάρκο Service Rangers συζητά καθημερινά τον ρόλο του Βασιλιά στο κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων. Η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου θα φιλοξενήσει μια υπηρεσία wreathlaying στις 15 Ιανουαρίου 2018, στις 8-9 π.μ., σύμφωνα με την επέτειο των γενεθλίων για τον Dr. Martin Luther King, Jr.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Ημέρα Υπηρεσίας - 15 Ιανουαρίου 2018. Σημαντικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Εγγραφείτε σε έναν οργανισμό κοινής εξυπηρέτησης ή δημιουργήστε ένα δικό σας γεγονός για να εξυπηρετήσετε την κοινότητα DC και κάντε μια διαφορά. Οι εθελοντές θα συμμετάσχουν σε περισσότερα από 1300 έργα που εξαπλώνονται σε 8 αίθουσες της Washington, DC.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ νεώτερος παρέλαση - 15 Ιανουαρίου 2018, 11 π.μ. Martin Luther King Jr. Ave SE και Milwaukee Place SE, Ουάσιγκτον, DC

Η παρέλαση Anacostia / peacewalk περιλαμβάνει την ομάδα Ballou Marching Band και εκπροσώπους από τις κοινότητες της περιοχής της Ασίας, της Βολιβίας, της Τζαμαϊκανής και της Αφρικανικής Αμερικής. Η παρέλαση δημιουργήθηκε το 1968 από τα μέλη του συμβουλίου της DC City σε προσπάθειες να αναγνωριστεί η κληρονομιά του Δρ. Martin Luther King Jr. Μόνο το 1986 η παρέλαση έγινε ετήσια εκδήλωση.

Ο Καθεδρικός Ναός της Ουάσινγκτον - 15 Ιανουαρίου 2018, 2 μ.μ. 3101 Wisconsin Ave, Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, DC Ο Καθεδρικός Ναός θα φιλοξενήσει μια γιορτή για να τιμήσει τη ζωή και την κληρονομιά του Ανατ. Δρ. Martin Luther King Jr και να συνεχίσει το όραμά του μέσω της μουσικής ποίηση που παρουσιάστηκε από τον καθεδρικό ναό και την κοινότητα τέχνης του DC. Μετά την υπηρεσία, ο καθεδρικός ναός θα φιλοξενήσει αναμνηστικό προσκύνημα, τη Ρόζα και τον Μάρτιν, τον Μάρτιν και τη Ρόζα, για να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ του Dr. King και των συντρόφων πολιτικών δικαιωμάτων της Rosa Parks.

"Αφήστε το δαχτυλίδι ελευθερίας"
15 Ιανουαρίου 2018, 6 μ.μ. Κέντρο Ιδρύματος Τέχνης John F. Kennedy. Το Κέντρο Κένεντι και το Πανεπιστήμιο Georgetown φιλοξενούν μια μουσική γιορτή που χαρακτηρίζει τον Gladys Knight, την Χορωδία Ring Ring Freedom και άλλους ειδικούς που τιμούν την κληρονομιά του Martin Luther King Jr. σε μια ελεύθερη συναυλία της Millennium Stage. Η είσοδος είναι δωρεάν, ωστόσο, τα εισιτήρια είναι υποχρεωτικά και θα διανεμηθούν την ημέρα της εκδήλωσης μπροστά από το Μέγαρο Μουσικής αρχίζοντας στις 4:30 μ.μ. Attenddes θα πρέπει να εισέλθουν μέσω της Αίθουσας των Εθνών. Τα καθίσματα υπερχείλισης θα είναι διαθέσιμα στο Millennium Stage North (κοντά στο Θέατρο Eisenhower) για τους συνοδούς να δουν μια ταυτόχρονη παράσταση της παράστασης.

μνημείο Λίνκολν
Αρχές Ιανουαρίου (ημερομηνία που θα ανακοινωθεί), 12:00 μ.μ. 23η και Independence Ave., ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC

Η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου θα τοποθετήσει ένα στεφάνι στο Μνημείο του Λίνκολν, στα βήματα όπου ο Δρ. Βασιλιάς έδωσε την ομιλία του το 1963. Η παραδοχή της ομιλίας "I Have a Dream" θα παρουσιαστεί από μαθητές του δημοτικού σχολείου Watkins της Ουάσινγκτον.