Ημέρα υπηρεσίας του Martin Luther King στην Ουάσιγκτον, DC

Η Ημέρα Υπηρεσίας του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ορίστηκε από το Κογκρέσο το 1994 μετατρέποντας τις διακοπές σε Εθνική Ημέρα Υπηρεσίας. Serve DC και το Γραφείο του Γραμματέα ζητούν από εθελοντές να συμμετάσχουν σε μια μέρα που κρατά ζωντανή την κληρονομιά της υπηρεσίας προς τιμήν του Δρ. Martin Luther King, Jr. Οι εθελοντές θα συμμετάσχουν σε περισσότερα από 1300 έργα που εξαπλώνονται σε όλους τους χώρους της Washington DC. Η Επαρχία της Κολούμπια θα γιορτάσει μια μέρα υπηρεσίας στην Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Έργα παροχής υπηρεσιών γύρω από την πρωτεύουσα του DC


Serve DC - Ως οργανισμός επικεφαλής, η Serve DC ταιριάζει με εθελοντές σε προγράμματα κοινωφελών υπηρεσιών, όπως εξωραϊσμός, διοικητική και μηχανοκίνητη βοήθεια σε τοπικά μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, εκθέσεις υγείας, εκκαθαρίσεις σχολείων, εκπαιδευτικά φόρουμ MLK και εκθέσεις προετοιμασίας κολλεγίων. Σερβίρετε συνεργάτες DC με περιφερειακούς οργανισμούς, κοινοτικούς οργανισμούς, σχολεία και ιδρύματα που βασίζονται στην πίστη μέσα στην περιοχή και μέσα στην ευρύτερη περιοχή του Metropolitan DC για να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων. Δείτε μια λίστα με έργα εξυπηρέτησης σε όλη την πόλη, καταχωρήστε τα δικά σας ή πάρτε τις ιδέες προγραμματισμού έργων.

Οργανισμός Ηνωμένου Σχεδιασμού - Ημέρα Επιπτώσεων της Κοινότητας - UPO Κέντρο Κοινοτικής Υπηρεσίας Petey Greene, 2907 Martin Luther King, Jr, Ave. SE, Washington DC. Η UPO, ο ορισθείς οργανισμός κοινοτικής δράσης DC, βοηθά τους κατοίκους χαμηλού εισοδήματος για περισσότερα από 50 χρόνια. Η εκδήλωση επικεντρώνεται στις προσπάθειες εθελοντισμού που θα περιλαμβάνουν τη διανομή ρούχων στους άστεγους, την παροχή φρέσκων προϊόντων, εργαστηρίων, μαγειρικής και υγιεινής επίδειξης διαβίωσης και πολλά άλλα.



Το Montgomery County, Maryland - Το Κέντρο Εθελοντών του νομού Montgomery διοργανώνει εσωτερικά εθελοντικά προγράμματα μαζί με μια κονσέρβα για το Manna Food Center σε διάφορα σημεία του νομού. Οι δομημένες δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών θα διεξάγονται στα Πανεπιστήμια του Shady Grove στο Silver Spring Civic Building και στο Bethesda North Marriott Hotel.

Τα προγράμματα εθελοντισμού εγκρίνονται όλα για τις πιστωτικές μονάδες μάθησης σπουδαστικών υπηρεσιών. Απαιτείται ηλεκτρονική προκαταχώριση.

Το Montgomery Parks , μέρος του Εθνικού Πάρκου Μέριλαντ και της Επιτροπής Σχεδιασμού - Πάρκο εθελοντών και εκκαθάριση ροών και μη-επιτόπια επεμβατικά έργα απομάκρυνσης φυτών θα πραγματοποιηθούν σε πάρκα γύρω από το νομό. Εθελοντικές εκδηλώσεις προγραμματίζονται σε πάρκα στο Aspen Hill, Bethesda, Chevy Chase, Δαμασκός, Silver Spring, Takoma Park και Wheaton και πολλά άλλα.

Εθελοντής Fairfax - Δώστε Μαζί. Ο εθελοντής Fairfax προσκαλεί οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας να συναντηθούν για την εκτέλεση έργων παροχής υπηρεσιών. Αυτά τα έργα είναι διασκεδαστικές και πρακτικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στις Fairfax και McLean, VA. Απαιτείται εγγραφή.

Υπηρεσία γύρω από το έθνος

Η πρωτοβουλία "Renew America Together", ζητά από όλους τους Αμερικανούς να συνεχίσουν τη δέσμευσή τους να εξυπηρετήσουν τις κοινότητές τους και τη χώρα τους. Το USAservice.org είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο που βοηθά τους Αμερικανούς να βρουν τρόπους να υπηρετήσουν στην κοινότητά τους.

Δείτε περισσότερα γεγονότα της Martin Luther King Day στην Ουάσιγκτον, DC