Καλύτερα πρωινά και brunches στο Βίλνιους, Λιθουανία

Η τάση για το σερβίρισμα brunch και πρωινό έχει σημειώσει αύξηση στο Βίλνιους, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα. Από το πλούσιο αγγλικό πρωινό μέχρι τις σπεσιαλιτέ των εστιατορίων, το brunch και το πρωινό σερβίρονται με ενθουσιασμό στα ακόλουθα εστιατόρια:

Δράμα Burger

Ένας από τους καλύτερους αρμούς μπιφτέκι στο Βίλνιους, το Drama Burger παρουσιάζει ένα μέσο brunch τα σαββατοκύριακα. Το Drama Breakfast, ένας εξαίσιος συνδυασμός chorizo ​​ή μαύρης πουτίγκας με πλευρές σαλάτας αβοκάντο, μπέικον, αυγά, φρυγανιά και φασόλια, είναι η πιο ευχάριστη προσφορά.

Οι ομελέτες γεμίζουν, με την επιλογή του καπνιστού σολομού ή του chorizo. Οι επιλογές ποτών περιλαμβάνουν την αιματηρή Μαρία, τσάι, καφέ και φρέσκο ​​χυμό.

Βρείτε Drama Burger στο Gedimino Prospect κοντά στο πρώην κτίριο της KGB. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι διαθέσιμα υπαίθρια καθίσματα. Το απλό και άνετο εσωτερικό είναι σπάνια άδειο.

Sonnets Café στο ξενοδοχείο Shakespeare

Το Sonnets Café είναι διακοσμημένο με άνετα έπιπλα, φυλλώδη φύλλα και ζεστά δάση. Τα brunches κυμαίνονται από ένα τυπικό πρωινό σε αγγλικό στιλ μέχρι ένα πρωινό σερβιρίσματος με αυγά, μπέικον και λουκάνικο. Μικρότερα στοιχεία μενού, όπως το oatmeal, είναι διαθέσιμα εάν δεν αισθάνεστε πολύ πεινασμένοι. Το εστιατόριο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου Bernadinu Street, ακριβώς στην καρδιά της παλιάς πόλης Vilnius . Τα τραπέζια είναι μεγάλα και η ατμόσφαιρα προσκαλεί, γι 'αυτό είναι ένας καλός χώρος για μια ομάδα φίλων.

Πήγαινε Κέπκυλελ

Αυτό το μικρό αρτοποιείο είναι σχεδόν πάντα συσκευασμένο και το καλοκαίρι ανοίγει το γυάλινο μέτωπό του έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να πετάξουν έξω στη βεράντα στην οδό Pilies, τη λεωφόρο που οδηγεί από το λόφο του Gedimino Castle και την πλατεία του καθεδρικού ναού στο ιστορικό κέντρο.

Ενώ το καφέ είναι γνωστό για το φούρνο του, προσφέρει επίσης ομελέτες και άλλα είδη πρωινού.

Mano Guru

Ο Mano Guru είναι τοποθετημένος στην οδό Vilniaus. Ένα δημοφιλές πρωινό σαββατοκύριακου και χώρος brunch, το μενού του, αν και μόνο στη Λιθουανία, φαίνεται ατέλειωτο. Φρέσκα χυμοί, είδη αρτοποιίας, φρέσκα φρούτα και αυγά και λουκάνικα γεμίζουν το μενού σε κάθε συνδυασμό.

Ως μπόνους, τις Κυριακές, φιλοξενεί μια αγορά τυριού από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ., όπου μπορούν να δειγματοληφθούν και να αγοραστούν παραδοσιακά τυριά και άλλα τοπικά προϊόντα.

Vieta

Σαββατοκύριακο brunch ή πρωινό για χορτοφάγους μπορεί να είχε στο Vieta on Ignoto Street. Αυτό το μικροσκοπικό, τραχιά γύρω από τα άκρα καφέ έχει μόνο μια χούφτα τραπέζια, ώστε να πάρει ένα κάθισμα μπορεί να είναι serendipitous στις ώρες αιχμής. Κατά τις άλλες ώρες της ημέρας, το καφέ σερβίρει ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μενού χορτοφαγικού, συμπεριλαμβανομένου του τυριού που έρχεται ζεστό και αναβλύζει από το φούρνο.

Ζεστός

Το Cozy είναι ανοιχτό για πρωινό κάθε μέρα της εβδομάδας και βρίσκεται πολύ κοντά στη Vieta, στη γωνία των οδών Ignoto και Dominikonu. Επιλέξτε από το πρωινό σε αγγλικό, γαλλικό ή κλασικό στιλ ή μια μεγάλη ποικιλία από a la carte προσφορές, όπως αυγά, πλιγούρι βρώμης, γιαούρτι και τηγανίτες. Είναι ένα καλό μέρος για να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα ή εάν έχετε μια πρώιμη πτήση έξω από την πόλη.

Café Montmartre

Το Café Montmartre βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο και την ημέρα είναι ένα από τα διάφορα γαλλικά εστιατόρια που κατοικούν στο Βίλνιους. Επιλέξτε από κρέπες, βάφλες, αυγά ή πρωινό σε γαλλικό στιλ.