Καλύτερες ακτές της Ευρώπης

Ρούχα Προαιρετικά, Topless και FKK Παραλίες

Το γυμνό σώμα συγχέει και καταπλήσσει τους περισσότερους από εμάς. Θεωρείται ως πηγή οπτικού κακού από τους Πουριτάνους, η ανθρώπινη μορφή έχει εμπνεύσει τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς και τα νεοκλασικά πηγάδια παντού. Οι Ευρωπαίοι είναι λιγότερο πιθανό από τους Αμερικανούς να βλέπουν το ανθρώπινο σώμα ως κακό - τουλάχιστον αν η οργή των τηλεθεατών του Super Bowl κοντά σε μια τηλεφωνική γραμμή είναι οποιαδήποτε ένδειξη.

Θα δείτε γυμνό το πολύ κάθε παραλία κατά μήκος της Μεσογείου, ή τουλάχιστον τόπλες, αλλά η πρακτική είναι πτωτική.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές ευρωπαϊκές παραλίες Μεγάλες Πεζοπορίες της Ευρώπης, όπου λίγο γυμνό είναι ακόμα στη μόδα.

Παραλία Plage de Tahiti στο Saint Tropez της Γαλλίας

Το Saint Tropez είναι γνωστό για τις παραλίες του και υπάρχουν πολλές επιλογές για τους λαούς με οικογένειες που επιθυμούν να κρατήσουν ανέπαφη τη σεβασμό τους. Η πόλη της Côte d'Azur είναι συσκευασμένη το καλοκαίρι. Αποφύγετε να φτάσετε τα σαββατοκύριακα, ειδικά αν δεν έχετε κρατήσεις ξενοδοχείων.

Ο Brigitte Bardot και η Ursula Andress ξεκίνησαν τη μανία με το σκούρο μπικίνι που συγκλόνισε ακόμα και τους Ευρωπαίους στη δεκαετία του '50. Μέχρι τη δεκαετία του '60, η τάση προς τόπλες έγινε ατμοπλοϊκός, και τώρα σχεδόν οποιαδήποτε παραλία κατά μήκος της Ριβιέρας είναι τόλμη ανεκτική.

Το Plage de Tahiti είναι γνωστό για την προαιρετική πολιτική του για τα ρούχα και την επικίνδυνη ατμόσφαιρα, το όνομά του είναι η άκρη του καπέλου στην πολυεθνική κουλτούρα. Πηγαίνετε στο καλοκαίρι για να δείτε βυρσοδέλες διασημότητα.

Θέλετε να τράπεζα στο γυμνό; Τρώτε γυμνό; Λοιπόν, σύμφωνα με τον Kelby Carr, το Cap d'Adge είναι η γαλλική γυμνή πόλη για εσάς.

Paradise Beach - Μύκονος, Ελλάδα

Η Μύκονος είναι ο πιο δημοφιλής νησιώτικος προορισμός στην Ελλάδα . Το καλοκαίρι είναι γεμάτο και λίγο ακριβό. Μπορείτε να φτάσετε με αεροπλάνο ή με πλοίο από την Αθήνα (Πειραιάς). Η Μύκονος είναι επίσης το όνομα της πόλης του λιμανιού, όπου θα θέλετε να μείνετε αν είστε παραθεριστής της παραλίας.

Το Paradise Beach είναι προσβάσιμο από την πόλη της Μυκόνου με λεωφορείο, ταξί, θαλάσσιο ταξί ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα.

Τα λεωφορεία τρέχουν κάθε μισή ώρα μέχρι τις 4:30 το πρωί, τα ταξί νερού κάθε ώρα.

Οι αναγνώστες του Tripadvisor βαθμολόγησαν τον Paradise Beach με 5 από τους 5, έναν παρατηρητή και μαθηματικό αναγνώστη που τονίζει ότι είναι "50% χωρίς τόνο και 30% γυμνό. Αυτό δεν είναι το αστέρι σας ατενίζοντας, χαλαρωτικό λίγο αμμώδη ακτή, ειδικά μετά από 4 μ.μ., όταν η μπύρα και η μουσική μετατρέπουν Paradise Beach στην απόλυτη παραλία κόμμα. Υπάρχουν δύο μπαρ στην παραλία, το Sunrise Bar και το Tropicana. Μια φορά το μήνα, το καλοκαίρι, διοργανώνουν ένα πάρτι γεμάτο φεγγάρι στην παραλία Paradise, οπότε ελέγξτε το ημερολόγιο του φεγγαριού, αν θέλετε να κάνετε πάρτι.

Playa d'en Bossa - Ίμπιζα, Ισπανία

Ο γυμνισμός είναι μέρος των δικαιωμάτων σας στην Ισπανία, σύμφωνα με ένα έγγραφο (PDF) που καταγγέλλεται από την Ισπανική Ομοσπονδία Γυμνασίων.

Η Ίμπιζα είναι η τρίτη μεγαλύτερη από τις Βαλεαρίδες Νήσους. Η ισπανική εταιρεία Trasmediterranea έχει τακτικά δρομολόγια πλοίων μεταξύ της Ίμπιζα και των λιμένων της Βαρκελώνης, της Πάλμα ντε Μαγιόρκα και της Βαλένθια. Η Ίμπιζα έχει μακρά ιστορία - ιδρύθηκε από τους Καρταγίνους το 654 π.Χ. Τα τείχη του χτίστηκαν τον 16ο αιώνα.

Το Playa d'en Bossa (Platja d'en Bossa) είναι η μεγαλύτερη παραλία στην Ίμπιζα, μια περιοχή γνωστή για ηδονισμό και παραλίες, 3 χλμ. Έξω από την πρωτεύουσα. Η δημοτικότητά του έχει προκαλέσει αυξανόμενους πόνους πρόσφατα, αλλά αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά μπαρ και καφέ στην παραλία, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή με τους παραθεριστές που ξεκινούν το beach bar του Bora Bora καθώς και με τις οικογένειες.