Το Παρίσι και η Γαλλία τον Φεβρουάριο: Τι να Pack, See and Do

Παροχές Ταξιδιών, Κορυφαία Σκι και Χρόνος Καρναβαλιού

Ο Φεβρουάριος στη Γαλλία μπορεί να είναι οτιδήποτε επιλέγετε. Στα Πυρηναία και στις Άλπεις , οι πλαγιές υποδεικνύουν ότι αυτή είναι η κορυφή της σεζόν του σκι. Εάν θέλετε κάτι διαφορετικό, ελέγξτε τα διάφορα διαφορετικά και συναρπαστικά χειμερινά σπορ και δραστηριότητες στα θέρετρα. Τα χιονοδρομικά κέντρα διοργανώνουν επίσης φεστιβάλ και εκδηλώσεις. όλα από αγώνες για όλους σε μουσικά φεστιβάλ.

Μπορεί να είναι κρύο στο βορρά, αλλά είναι ευχάριστο στη Μεσόγειο.

Αυτός είναι ο χρόνος για να πετάξετε στη Γαλλία, με αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο και πακέτα προσφορές όλα προσφέρονται. Μην ξεχνάτε ότι οι ρυθμιζόμενες από τη γαλλική κυβέρνηση πωλήσεις παραμένουν ακόμα σε εξέλιξη. Και βεβαίως οι μυθικοί καρναβάλι ή οι εορτασμοί του Mardi Gras αρχίζουν, πολλοί από αυτούς γύρω στις ίδιες ημερομηνίες.

Τέλος, ο Φεβρουάριος είναι συνομυμμένος με ρομαντισμό, οπότε ίσως επισκεφθείτε τον Αγ. Βαλεντίνο στους Ινδρούς ή περάστε τον χρόνο στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου - στο Παρίσι. Δείτε μερικές προτάσεις για το ρομαντικό-minded παρακάτω .

Καιρός

Ο καιρός ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή, αλλά οπουδήποτε και αν νομίζετε ότι θα περιλαμβάνει τραγανές αλλά άνετες μέρες και ψυχρές νύχτες. Εδώ είναι οι μέσοι όροι καιρού για μερικές μεγάλες πόλεις:

Μάθετε περισσότερα: Καιρός στη Γαλλία

Τι να συσκευάσει

Ο καιρός στη Γαλλία τον Φεβρουάριο μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε, αλλά τον θεωρείτε γενικό κανόνα ότι θα είναι κρύο. Μπορεί να έχετε καταιγίδες και σίγουρα το χιόνι. Έτσι συμπεριλάβετε τα ακόλουθα στη λίστα συσκευασίας:

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Συμβουλές Συσκευασίας

Γιατί να επισκεφτείτε τη Γαλλία τον Φεβρουάριο

Γιατί να μην επισκεφθείτε τη Γαλλία τον Φεβρουάριο

Σημαντικά αξιοθέατα του Φεβρουαρίου

Η σεζόν του σκι
Το σκι στη Γαλλία είναι μια μεγάλη εμπειρία. Υπάρχουν θαυμάσια θέρετρα σε εκπληκτική τοπία? υπάρχουν πολλά άλλα χειμερινά σπορ που πρέπει να εξετάσετε. η ζωή του apres-ski είναι μεγάλη, και τα θέρετρα έχουν ανεβάσει το παιχνίδι τους με κορυφαία λιφτ, ειδικά περάσματα και πολλά άλλα. Και πολλοί από αυτούς έχουν θεαματικά γεγονότα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Περισσότερα για το σκι στη Γαλλία

Αγορές στη Γαλλία

Οι πωλήσεις χειμώνα (les soldes) προσφέρουν υπέροχες ευκαιρίες, με εξοικονόμηση μέχρι 70%. Τρέχουν από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου σε όλη τη Γαλλία, με λίγες εξαιρέσεις.

Οι πωλήσεις σε Meurthe-et-Moselle, Meuse, Moselle, Vosges, Landes και Pyrénées-Atlantiques τρέχουν μια εβδομάδα περίπου νωρίτερα.
Στο Παρίσι, σημειώστε το Soldes από το Παρίσι!

Περισσότερα για τα ψώνια στη Γαλλία

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι Γάλλοι ενδιαφέρονται επίσης για το ρομαντισμό ως το επόμενο έθνος, αλλά έχουν ένα πλεονέκτημα (εκτός από τη γλώσσα τους που είναι η γλώσσα της αγάπης). Έχουν το χωριό του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορεί να είναι μικρό, αλλά είναι αρκετά δημοφιλές.

Άλλες Ρομαντικές Προτάσεις

Καρναβάλι στη Γαλλία

Τα μεγάλα γαλλικά καρναβάλια ξεκινούν τον Φεβρουάριο και συνεχίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν. Από όλες τις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις του Mardi Gras, η Νίκαια στη νότια Γαλλία τοποθετεί το πιο εντυπωσιακό. Αλλά μην χάσετε τους άλλους.

Γαλλία κατά μήνα

Ιανουάριος

Μάρτιος
Απρίλιος
Ενδέχεται
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος