Επισκέπτεται τη Γαλλία τον Μάρτιο

Καιρός, τι να συσκευάσει και τι να κάνει

Ο Μάρτιος μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία μέχρι αργά το φθινόπωρο για να επισκεφθεί τη Γαλλία με προϋπολογισμό. Αυτή είναι η ώρα να πετάξετε στη Γαλλία για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και πακέτα, καθώς και εμπορικά πλοία από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, αυτός είναι και ο τελευταίος πολυάσχολος τουριστικός χρόνος της χιονοδρομίας, επομένως περιμένετε κάποια πλήθη στην πλαγιά.

Η Γαλλία μπορεί να είναι ηλιόλουστη και φωτεινή ή μπορεί να είναι κρύα, αλλά αν ο χειμώνας δεν έχει χαλαρώσει τη λαβή της, τα ξενοδοχεία σε όλη τη Γαλλία θα σας καλωσορίσουν με ξαφνικές πυρκαγιές ξύλου και θα υπάρχουν επίσης πολλές εφευρετικές παγωμένες οθόνες καραμελών σε ζαχαροπλαστεία και σοκολάτες.

Κάτω στα νότια της Γαλλίας στη Ριβιέρα , υπάρχουν πολλά καρναβάλια για να απολαύσετε, συμπεριλαμβανομένου του καρναβαλιού της Νίκαιας , το οποίο λαμβάνει χώρα την πρώτη του μηνός. Άλλες μικρές πόλεις της Μεσογείου φιλοξενούν επίσης εορτασμούς που σηματοδοτούν το τέλος του χειμώνα και την αρχή της άνοιξης.

Ο καιρός τον Μάρτιο και τι να συσκευάσει

Καθώς η εποχή μετακινείται από τις χειμερινές εκρήξεις στην βροχή από την άνοιξη, μπορείτε να περιμένετε οποιοδήποτε καιρό σε όλη τη Γαλλία τον Μάρτιο . Στο βορρά, να είστε έτοιμοι για δροσερό σε κρύο και στη νότια, για ήπιο έως δροσερό καιρό. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στο κλίμα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στη Γαλλία, αλλά οι μέσοι όροι για τις μεγάλες πόλεις είναι γενικά ενδεικτικοί των μεγάλων περιοχών της χώρας:

Η συσκευασία για διακοπές στη Γαλλία τον Μάρτιο μπορεί να διαφέρει, αλλά γενικά, αυτή είναι μια κρύα εποχή του χρόνου. Μπορεί να έχετε καταιγίδες και χιόνια, ανάλογα με το σημείο που επισκέπτεστε. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να συμπεριλάβετε ένα καλό παλτό χειμώνα, ένα ζεστό σακάκι για την ημέρα, πουλόβερ ή ζακέτες, ένα κασκόλ, ένα ζεστό καπέλο, γάντια, καλά παπούτσια για περπάτημα και μια ανθεκτική ομπρέλα που μπορεί να αντισταθεί στον άνεμο.

Τι να περιμένετε: Εκδηλώσεις και Αξιοθέατα

Υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για σκι στη Γαλλία τον Μάρτιο, και το σκι στη Γαλλία είναι μια μεγάλη εμπειρία. Υπάρχουν υπέροχα θέρετρα που βρίσκονται στα εκπληκτικά τοπία των γαλλικών οροσειρών , ιδιαίτερα στις Άλπεις . Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες δραστηριότητες και χειμερινά σπορ που πρέπει να λάβετε υπόψη. η ζωή apres-σκι είναι μεγάλη και τα θέρετρα έχουν ανεβάσει το παιχνίδι τους με κορυφαία ανελκυστήρες σκι, ειδικά περάσματα και πολλά άλλα.

Παρόλο που τα μεγάλα γαλλικά καρναβάλια ξεκινούν τον Φεβρουάριο, συνεχίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια του Μαρτίου. Από όλες τις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις του Mardi Gras, η Νίκαια στη νότια Γαλλία τοποθετεί το πιο εντυπωσιακό. Αλλά μην ανησυχείτε. υπάρχουν πολλά ακόμα καρναβάλια και φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα όλο το μήνα.

Τον Μάρτιο, υπάρχουν επίσης λιγότερα πλήθη και λιγότεροι χρόνοι αναμονής για τουριστικά αξιοθέατα και τα εστιατόρια είναι συνήθως γεμάτα με ντόπιους. Επιπλέον, οι τιμές είναι χαμηλότερες για αεροπορικά εισιτήρια, πλοία από το Ηνωμένο Βασίλειο και τοπικά ξενοδοχεία, και αν το Πάσχα πέσει τον Μάρτιο, μπορείτε να απολαύσετε και αυτές τις γιορτές.